Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Árnyékháború - M.A.G.U.S. avagy a kalandorok krónikái

Ár:
4.490 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Árnyékháború több, mint társasjáték, több mint kártyajáték, bár a gyüjtőkártya játékok elemire épül. E részvevői sötét hatalmi harcokba keverednek. Gorvik birodalmának kegyetlen urai időtlen idők óta vívják rejtett és nyilvános csatáikat a hatalomért. Tőr, méreg és mosoly – ezek a legfőbb eszközök a maroknyi főrang vetélkedése során. A hatalmi harcokban így vagy úgy, de szerepet vállal az összes boszorkányszekta, tolvajcéh és fejvadász klán, akik aktuális érdekeiknek megfelelően kötik meg vagy bontják fel szövetségeiket. Ám maguk e szervezetek is többnyire nagyobb hatalmak eszközeiként vesznek részt a küzdelemben, s így hol egymással, hol a varázslórendekkel, a nehézvértes katonákkal, vagy épp a Kosfejes Isten papjaival kerülnek szembe. Az ÁRNYÉKHÁBORÚ társasjátékban magad is egy lehetsz azok közül, akik sötét eszközökkel törnek az egyeduralomra; a résztvevők célja olyan szövetségi rendszer kiépítése, amely kiterjedésében és erejében felülmúlja a többiekét.

Vélemények

2.50
2 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 3 / 5 csillag!
2019. 04. 02.
Matekos

A játék csak egy nem túl ötletes eseménypaklit és kis, illusztrált lapkákat tartalmaz, amik színükben, vagy számozásukban térnek el egymástól.
Ezekből kell sorokat kirakni és végül összeszámolni a pontokat.
Izgalom, blöffölési lehetőség, újra játszhatósági élmény nem sok van benne. Nincs intrika, nincs MAGUS hangulat, csak egy fura "skrable".
| 2 / 5 csillag!
2015. 07. 21.
Csak az ötlet jó

Az ötlet jó, de a játék nehezen érthető és vontatott. A MAGUS világát nem hozza be a játékba.Maga játék menete is unalmas kissé.