Avalon

  Normál ár: 4 990 Ft

  A Te árad: 4 741 Ft

  Értékelés:  (4.0)
  Titkos szerepek, árulás, ármány és megtévesztés egy klasszikussá érett partijátékban.
  A játékosok között titkos szerepkártyákat osztunk szét, eszerint valakivagy Artúr király hű lovagja, segítője lesz, vagy Mordred áskálódó csatlósa. A játékosok közül csak néhányan ismerik egymás kilétét, ők pedig hiába is árulnák el azt. A jó erőinek kifogástalanul kell következtetniük, ha helyt akarnak állni küldetéseik során, a gonosznak pedig ügyesen összejátszania, ha el akarják őket buktatni. A játék változatosságát az Artúr-mondakörből jól ismert karakterek speciális képességei is garantálják.Izgalmas dedukciós kártyajáték Arthur király udvarában! A játékosok csapatokat alkotnak, ám nem lehet tudni, hogy ki áll a jók oldalán, és ki segíti a gonoszokat. Rá kell jönnünk, kiben bízhatunk meg, és ki az, aki az életünkre tör.

  Értékelések átlaga 


  (4.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  50% (1)
  50% (1)
  Rendezés:
  Eddig összesen 2 értékelés
  Megtévesztés mesterfokon

  Tamara | 2017. november 19.

  A játékban vannak jó ötletek, de összességében véve felejthető. Nálunk ehhez az is hozzájárult, hogy az Avalon után nem sokkal ismertük meg a Secret Hitlert, ami nagyon hasonló koncepció, de sokkal jobb kidolgozású, izgalmasabb, viccesebb játék.
  Kötelező :)

  Attila | 2017. november 9.

  Ha van egy jó baráti társaságod aki akár nem is társasos akkor is egy kötelező darab :) Izgalmas, vicces, igazi partyjáték

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.