Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az elvarázsolt labirintus

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (25)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Szerezzétek meg a bűbájos tárgyakat egy láthatatlan labirintusban! Az elvarázsolt labirintus Év játéka díjas, klasszikussá vált családi társasjáték. A játékosok kis varázslótanoncokként egy labirintusban próbálnak eljutni a kincsekhez úgy, hogy a falak rejtettek – a padló alatt vannak, és a bábuk aljára mágnessel tapadó golyók leesnek, ha falba ütközünk...

Vélemények

4.60
25 értékelés
5
(18)
4
(5)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 23.
Láthatatlan falak

A játék rettentő egyszerű és nemcsak gyerekeknek, de felnőtteknek is szórakoztató lehet. Bár tény, hogy 2-3 kör után az ember egy másik játék után fog nyúlni, de bemelegítésnek vagy levezetésnek tökéletes. A játék egyik kifejezetten jópofa eleme a potya korong: Az újonnan felteendő érme egy olyan cellára kerül, ahol egy adott játékos bábúja már ott tartózkodik.
| 4 / 5 csillag!
2019. 02. 09.
Egy idő után már monotonná válik

Alapvetően egy jól sikerült játék, viszont négy játékossal az eredeti 5 tárgyas gyűjtögetés hamar unalmassá tud válni. A kivitelezés kitűnő minden szempontból. Én a kisebb verziót ajánlanám, ami hasonló élményt nyújt, de valahogy pörgősebb, bár a pálya jóval kisebb. Nem mellékesen olcsóbb is.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 11.
Igényes

Gyönyörű, igényes kivitel; egyszerű, de nagyszerű szabály. A mágnes és a rejtett labirintus szuper ötlet, kicsik és nagyok is élvezik, mert egyedivé teszi a játékot.
| 4 / 5 csillag!
2018. 08. 13.
Varázslatos

Nagyon jó játék ajánlom minden korosztálynak a játék szabályai egyszerű jó logikai gondolkodás fejlesztő.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 17.
elvarázsolt

nagyom izgalmas memória fejlestő játék elvarázsolt minket az egész családnak nagyon tetszik
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 08.
Memoriafejlesztésre tökéletes

Minden korosztálynak jó, mert ha kisebbekkel játszunk akkor könnyebb pályát rakunk ki, ha nagyokkal akkor nehezebbet. És bizony itt a gyerekeknek néha több esélyük van, mint a felnőtteknek, mert jobban odafigyelnek. Egyik kedvelt játékunk, és már megvan kis formátumban is, el tudjuk vinni utazásra is.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 07.
Golyózunk.....

Nagyon jó játék akár gyereknek, akár felnőttnek! Ha a fiam unokatesója itt van nálunk, mindig elő kell venni ezt a játékot!
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 14.
Kellemes

Egy kellemes családi játék amivel le tudunk ülni a 6 éves és a 8 éves gyerkőccel is, mégsem unalmas nekünk sem....sőt....be kell valljam-mindenféle engedmény nélkül is sokszor kikapunk tőlük :)
Családi játék kategóriában jár az 5 csillag,de felnőtt 2 személyesnek azért nem venném meg.
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 04.
Memóriafejlesztő labirintus

Szép játék, könnyű szabályokkal. Gyerekek számára ideális. Kis segítséggel a 4-5 éves is eljátszik vele. Kamaszok társaságában is jó szórakozást nyújt! Vidám, egymás becsapása, megtévesztése, hol is a fal, lepottyan-e a golyó , sok nevetést, jó szórakozást biztosít.
Játék szinte végtelen lehetőségekkel, így az újra és újra játszás élmény marad.
| 4 / 5 csillag!
2017. 04. 02.
labirintus

Élvezetes, agytornáztató a játék. A gyerekek is nagyon élvezték, de felnőtteknek is ideális. :)
| 4 / 5 csillag!
2017. 02. 21.
Gyerekek kedvelik

Gyerekek kedvelik ezt a memória játékot! szuper kis agytorna. 4-5 éves kórtól tudtuk kis segítséggel tudtuk játszani a gyerekekkel. A játék szép, igényes. A hangja kicsit a felnőtteknek idegesítő lehet. Így is a felnőtteket is pár partira jól le tudja kötni.
| 2 / 5 csillag!
2016. 05. 15.
Nem a mi játékunk

Sajnos nálunk egyáltalán nem vált be. Sem a gyerekek, sem a felnőttek nem kedvelik, nem köt le minket. Viszont a kivitelezése és a minősége tökéletes, szemet gyönyörködtető.
A kiadó (drei magier) két másik játékát szívesebben ajánlom (óriásos és tornyos...)
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 03.
Jó agytorna

Remek alapötlet, igényes kivitelezés, végre egy olyan memóriajáték, amiről nem is látszik, hogy az.
Nálunk, a családban 6 éves kortól van sikere, korábban még túl sok a megjegyeznivaló, de a 6 éves már lazán megjegyzi a pálya nagyját. És felnőtt fejjel is jó agytorna.
| 3 / 5 csillag!
2015. 12. 14.
Érdekes koncepció, közepes játék

Az ötlet, amire a játék épül nagyon eredeti, a kivitelezés pedig egyenesen zseniális. Ennek ellenére nem kötötte le sem a gyerekeket, sem a felnőtteket. Lehet hogy a memóriánk nem ér elég messzire, vagy túl bonyolult pályát építünk, de sosem sikerült megtanulni az egészet, és gyakran ugyanott estünk le újra és újra.
Kicsit aggódom amiatt is, hogy a falapok kartonba nyomorgatása rendszeres használat esetén tönkreteszi az alapot és vége a játéknak. A mi keretünk 2-3 helyen meg van már sérülve, pedig alig használjuk.
| 4 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
Játékos fejlesztő

A játék alapötlete kiváló. Szép a kivitelezés és igazi játékélményt nyújt.
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 30.
5+

Könnyen tanulható, nagyon élvzetes játék!
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 22.
Láthatatlan fejlődés

A játék alapötlete egyszerű, menj á a labirintuson, és gyűjtsd a pontokat. Na igen, de mi van ha nem látod a labirintus falait? Ilyenkor jön az "Okos ember más kárán tanul" sosem kopó mondás igaza. A Játék egyzserű de mégis nagyszerű az újrajátszhatósági faktora hatalmas, jóval több féle labirintus építhető, mint ahányat megbírnánk faltól falig jegyezni. Kicsiknek remek memória fejlesztés, nagyobbaknak, főleg baráti társaságoknak pedig az egymás agyának húzása(ott uti fal van, ott meg nincs rosszul emlékszel!!) és a diadalmas felröhögések játéka. Gyakorlott játékosoknak is remek kikapcsolódás két 5 órás stratégia csata közt! :D
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 04.
Szellemes memóriafejlesztő

Szellemfalak állják utunkat a labirintuson át, melyekre, ha nem figyelünk, nagyot koppanhatunk. Szó szerint. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 23.
Labirintus

Nagyon jó játék. A korosztály besorolása is korrekt, mert a kisebbek hamar feladják és nem játszanak tovább.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 18.
Kiváló

Tökéletes társasjáték mindenféle korosztálynak! Könnyen tanulható szabályok, nagy újrajátszhatóság és szórakoztató játékmenet...
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 15.
Memória

Memóriát fejlesztő játék, zseniális körítéssel. A játszófelület alatt van egy titkos labirintus aminek ha a falának ütközünk, leesik a mágnesgolyó a bábunk aljáról. Ekkor mehetünk vissza a kiindulópontra. Nagyon nagy ötlet, nagyon érdekessé teszi a játékot. Gyerekjátékok közül nálunk a legkiválóbbak között van.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 11.
Ajánlott

Érdekfeszítő játék. Memóriát nagy mértékben fejleszti. Méltán kapott díjat. 6 éves kortól ajánlott.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 31.
Kopp

Ez az az idegesítő hang, ami ebben a játékban gyakran felhangzik. Azt jelenti, hogy nekimentél egy láthatatlan falnak, a golyó leesett a bábud aljáról, és mehetsz vissza a kiindulási pontodra. Pedig már csak egy mezőnyire volt az áhított kincs! Amúgy hatalmas játék, imádjuk! Az ötlet zseniális, kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlható. És nem lehet benne úgy játszani, hogy hadd nyerjen a csemete. Ha elbénázik valamit, itt ugyan nem tudja megmagyarázni, hogy nem is esett le a golyó. (Na jó, lehet neki egy kicsit súgni, hogy ne menj arra, mert már kétszer is ott koppantál... :D ) Viszont két emberrel nem annyira szórakoztató a játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 18.
6 éver kortól ideális

A 6 éves kortól játszható játékok közül nálunk ez a listavezető.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 12.
Egy tökéletes memória és fejlesztő játék!

A játék nagyon ötletes, nem véletlenül kapott díjat. A játéktábla mindig ugyanúgy néz ki, mert a labirintus falai láthatatlanok, és ebben a labirintusban kell összeszedni a meghatározott tárgyakat. :-) A játék nehézsége változtatható, ami nagy előnye, mert így kisebbekkel/nagyobbakkal is jól játszható. Azonban a kisebbek figyelme még nem elég koncentrált ahhoz, hogy sokáig ráirányítsák figyelmüket a játékra, így előfordulhat, hogy nem sikerül fejben tartaniuk a láthatatlan falakat. Ettől azonban ez még egy kiváló játék, és "nyílván gyermeke válogatja". Felnőtteknek is jó szórakozás lehet időnként egy nehézre összerakott tábla, igazi kihívás a memóriának.