Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

23.990 Ft

Az idő könyvei

23.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Az emberiség történelme évezredek óta feljegyzésre kerül. Technológiai vívmányaink, földrajzi felfedezéseink és a boldogulásra való törekvésünk bonyolult szálakká szövődnek a könyvekben, amelyek a Földön töltött időnk történetét mesélik el. Most lehetőséged nyílik arra, hogy alakíts ezen a történeten.

Az Idő Könyvei különleges és izgalmas csavart visz a tablóépítésbe, lehetővé téve számodra három nagyszerű, más-más különleges képességkészlettel rendelkező könyv megalkotását, amelyeket megírva hihetetlen kombinációkat hozhatsz létre. Ezzel valóban kézzelfoghatóvá válik egy civilizáció története.

Az Idő Könyvei játékban a feladataid közé tartozik a könyvírás, az előtted lévő könyvekben található kártyák elolvasása, és a fejlődéssávokon való felkapaszkodás. A fordulód során a következőket teheted:

  1. Húzz új kártyákat a kínálatból, és add azokat a saját oldalválasztékodhoz.

  2. Írj oldalakat a könyveidbe, hogy új képességekre és győzelmipont-szerző módokra tegyél szert.

  3. Olvass valamelyik könyvedből, hogy erőforrásokat és győzelmi pontokat szerezz, további oldalakat írj, vagy felkapaszkodj a civilizációtábla fejlődéssávjain – határ a csillagos ég!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!