Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az utolsó erőd

Ár:
14.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (6)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Csak együtt védhetitek meg hőseitekkel az emberiség utolsó bástyáját a szörnyek hordájától! Az utolsó erőd nagyon szép kivitelű, kooperatív társasjáték szuperül kidolgozott figurákkal. A játékosok fantasyhősöket irányítanak, és a saját harci és mágikus képességeiket, illetve az erőd akcióit használva igyekeznek legyőzni a folyamatosan érkező ostromlókat, és végül azok vezérét...

Vélemények

4.33
6 értékelés
5
(3)
4
(2)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 12. 27.
Első kooperatív játékunk. Abból is a legnehezebben megnyerhetőt sikerült kiválasztani. Ez az a játék, amit lehet egyedül is játszani, de négy emberrel jobb. Mi ketten játszottunk, a nyolcadik alkalomra sikerült megverni a játékot. Igyekeztünk betartani minden szabályt, mert úgy édes a győzelem. Ezúton is köszönetet szeretnék mondani a Gémklubnak, Zolinak, d3meeplesnek, Dávidék családjának a videókért, melyekkel átláthatóbbá tették a szabályrendszert. Ez egy nagyon jó játék azoknak, akik nem félnek a többszörös vereségtől, én megszerettem ezt a játékot, néha azért idegbajt okoz ( hordában jönnek a halálfejek, bejövő hatás-húzz egy szörnykártyát és ez ismétlődik háromszor). Emellett nagyon szórakoztató tud lenni. Egyedüli nehézség, fejben tartani, ki milyen kártyát húzott, azt a hatást érvényesíteni, ha van, egy idő után nehéz fejben tartani, jó lett volna erre is valami jelölő, nemcsak a felszerelésblokkolóra. Emiatt kell lepontoznom sajna. Szép doboza van, szépek a kártyák, a táblák. Egész jól lehet mindent tárolni benne és az időközben antik cuccokká avanzsálódott fröccsöntött figurák , amik jól néznek ki azért, de nem nyomták fel az árat, mint a többi társasnál.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 26.
Kooperatív kínlódás

Egy viszonylag nehéz kooperatív játék, ami 1-4 fővel egyaránt élvezhető. A játékosszám növelésével azért jelentősen könnyebbé válik.
| 4 / 5 csillag!
2020. 03. 14.
Jó játék

Meglepően szórakoztató játék akár egyedül is.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 03.
Ghost Stories 2.0

Nehéz, de annál élvezetesebb kooperatív játék. Aki ismeri a Ghost Stories játékot, annak feltétlenül kötelező darab!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 13.
Egy újabb családi kedven

13 éves fiam ezt a társast nézte ki magának szülinapjára, és hát szülinap csak egyszer van egy évben, vegyük meg neki.
Megrendeltem, hazavittem, kicsit félve, mert bár itt az adatlapon 12+ szerepel, de a dobozon 14+ van. Már a kicsomagolás is egy élmény volt, állandóan jött egy-egy darabkával, hogy milyen szép, milyen aranyos, meg katonák, meg mindenféle figurák. Meg: Nézd, anya... És volt benne egy csomó kinyomkodós lapka is. És az egész tényleg nagyon szép és igényes. Már az összeszerelés és tanulmányozás is nagy örömmel töltötte el, egyfolytában vigyorgott és végre én is kicsit megkönnyebbültem, hogy csak jó lesz ez. És ezt 1 személy is játszhatja, ha nem tetszene másnak a családból. Az első játékpartner a 10 éves öccse volt, aki nagyon gyorsan megértette a szabályt és örömmel játszott, majd kis idő múlva jöttek, hogy nyertÜNK, így többes szám. Majd a következő menetben, mert továbbra is volt kedvük játszani, vesztettünk. És többször volt vesztettünk, de ez nem szegte kedvüket. Apukájukkal is játszottak, akinek szintén tetszett a kooperatív társas, főleg azért, mert itt egy menet azért nem olyan hosszú, mint pl. a Pandemicnél (főleg, ahogy mi játszuk jól átgondolva a lépéseket :) ). Egyedül én nem játszottam még velük, így azt nem tudom leírni, pontosan miről is szól a játék vagy hogy is kellene játszani, és mit jelent, hogy együtt nyernek vagy veszítenek, de a családban vannak már 3-an, akik megértették a szabályokat, szerintem nekem is menni fog.
| 3 / 5 csillag!
2019. 12. 09.
hiányos letölthető szabályzat

Nagyon nagy segítség tőletek hogy sok játékhoz letölthető a játékszabály, ez ennél a játéknál is itt van. A szabály viszont úgy kezdődik, hogy első olvasáskor legyen a kezünk ügyében a különleges képességek füzet is. Fel tudnátok esetleg ezt is tenni?