Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
17.990 Ft

Azul: A királyné kertje

17.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

Melyikőtök épít pompásabb kertet?

Az Azul: A királyné kertje összetett, szép, Azul-rendszerű társasjáték. A játékosok szép növényeket és állatokat választanak és építenek be a saját – folyamatosan bővülő – kertjükbe, hogy az övék legyen a legértékesebb.

   

Játékbemutató videó

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2022. 05. 04.
Igazolt vásárlás
Amióta felreppent a hír, hogy érkezik a folytatás az Azul sorozathoz, azóta nagyon vártuk és nagy reményeket fűztünk a játékhoz, hiszen elődei is remekül sikerült darabok. Sokáig csak néhány fotón és egy rövidke videón lehetett a játékkal találkozni, de most már végre itt van és az Azul család legújabb tagjaként ékes darab lesz ez is.
A játékélmény némiképp változik az elődökhöz képest, de azért még az alapokban ott vannak a legelső Azul nyomai. A játékmenetet valóban nehezítette a tervező, hiszen már nem csak a megszerzendő csempék választásakor kell alaposan számolgatni, hanem már a tárolónkból az épülő-szépülő kertünkbe lehelyezéskor is alaposan meg kell gondolni, hogy mit és hogyan, illetve mely nehezen megszerzett csempék eldobásával helyezünk le pontok reményében.
Kellemesen agyalós és számolgatós lépések várnak a királyné kertjét építők számára, ahol ha jól dolgoztunk a négy forduló során igazi ponteső lehet a jutalmunk. Azul kedvelőknek kötelező darab!