Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
17.990 Ft

Azul: Sintra üvegcsodái

17.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (13)

Leírás

Melyikőtök rak ki szebb és értékesebb üvegablakokat? – az Év játéka díjas Azul méltó folytatása! 
Az Azul Sintra üvegcsodái szép családi társasjáték. A játékosok „üveg” elemeket választanak és építenek be a saját üvegablakukba, minél okosabban, hogy az övék legyen a legértékesebb! A logikai képességeket és az előre tervezést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.77
13 értékelés
(11)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2021. 09. 24.
2021. 04. 20.
Köszönöm a Gamewiznek és a Gémklubnak az ügyfélközpontú hozzáállását. A minőségi észrevételeimre rögtön reagáltak, és kaptam a megjelölt kartonelemekből egy új példányt, ami rendben van. Úgy néz ki, hogy gyártás közben sérülhetett. A játék pedig kiváló, négyen határozottan élvezetesebb és pörgősebb lett. Az üveg pedig talán egyszer üvegből lesz:-)
2021. 04. 14.
A játék kiváló. A minősége csapnivaló. Az előd és az ár viszonylatában minőségi játékot vártam, de az üvegeket imitáló anyagválasztás rossz, a táblák kartonelemei pedig már a nulladik ponton elkezdtek szétvállni. Ezek azért rontottak a szájízen. Olvasva a kommenteket, úgy látszik, h ez az új gyártásra lehet igaz.
2020. 06. 26.
Meg kell értenem

Az alap Azul (csempés) mindkét oldalát rongyosra játszottuk, ráérztünk a logikájára, ezzel szemben az Azul Sinatra nem adja ilyen könnyen magán, jó pár paty után is még mindig keressük milyen logikát is kellene követni.
Szuper plusz hogy minden körnek van joker színe :)
2020. 05. 07.
Zseniális

Nagyon el lett találva ez a játék :D . Nagyon gyakran lejön a polcról
2020. 03. 14.
Családi

Az eredeti nekem jobban tetszik, ugyanakkor, ha nem ismerném az eredetit, akkor lehet, hogy ebbe beleszeretnék. Családi partihoz ideális.
2020. 02. 23.
Felemelő

Sokat gondolkodtam, hogy az eredeti vagy ez a második rész kerüljön otthonra, végül a szemem húzott a Sintrahoz, utána meg az eszem is az 1 fokkal talán "bonyolultabb" kivitelezéshez. Azóta belopta magát a szívembe, egyszerűen jó érzés elővenni, tetszetősek a kis (cukorka) kövek és szép letisztult a játék.
2020. 01. 09.
Igényes kivitel

A palotatáblák, a manufaktúra-korongok nagyon jó anyagból készültek, az üvegtáblák gyönyörűek. A játékszabály kicsit bonyolult, de nem vészes (a YouTube sokat segített :D). A játék pörgős, izgalmas. Az elpakolás kis kreativitást igényel, de minden kényelmesen elfér a dobozban. Kellemes partijáték. Mi majdnem lemaradtunk az éjféli koccintásról miatta :D. Egyetlen negatívuma a pontozótábla. Gyakran nem tudjuk, merre van az arra...
2019. 12. 29.
Nagyon klassz

Karácsonyra megleptük magunkat ezzel a szèp játèkkal. Nem nagyon szoktam nyerni a társasokban, de most igen. Azzal magyarázom hogy imádom ezt a gyönyörű játèkot. Szeretem a szèp színes műanyag kockákat, azt hogy mindig más variációk jönnek ki. Jó minősègű, ketten ès családdal is játszottuk. A nehezített oldalt is kipróbáltuk, mindenhogy jó. A pontozótábla, az üvegcserèp számoló is áttekinthető. Kedvencünk lett:)
2019. 12. 22.
Szép

Szép és igényes játék. Kellően változatos és tetszenek eltérések az Azulhoz képest.
2019. 10. 07.
Fejlődés

Szép volt és jó az eredeti Azul, de ez jobban sikerült. Komolyabb odafigyelést, tervezést, több gondolkodást igényel az alapjátéknál, és ez nekem jobban bejön. A látvány, dizájn szépre sikerült, a játékszabály kicsit bonyolultabb az alapnál, de könnyen tanulható. Praktikus megoldás, hogy adtak egy gyűjtőt az üvegkockáknak, ez is egy plusz pont a Sintra javára. Elhangzott korábban, hogy az elpakolása rettenet, hát eleinte mi is szenvedtünk vele, de aztán rájöttünk a trükkjére és azóta remekül belefér a dobozába. Összességében számomra egy kellemes élmény volt, szívesen ajánlom, a gondolkodós, de nem túl hosszú játékra vágyóknak.
2019. 05. 07.
Gyönyörű és okos

Gyönyörű családi játék, inkább ajánlom 3-4 főre, mint 2-re. Két főnél simán kiütöm a 100 pont max pontszámot, több főnél, azért ez már több koncentrációt igényel. Mi inkább ezzel játszunk ha többen vagyunk a sima Azullal, pedig ha ketten. Nem érzem azt nála, mint a sima Azulnál, hogy egyszerre sok azonos színű csempét akar mindenki kivenni, ezért középen feltorlódhatnak, és csak sok üveg töréssel lehet majd kivenni. Ezért igényel szerintem némi előre látást, hogy mondjuk most még csak 3-4 azonos színű van középen ezért inkább most kiveszem, hogy ne a végén ha rám kerül a sor keljen 5-6-7 üveget, hiába lenne jobb az előzetes terveimhez inkább 1 db "cukorka". A pontozó részét én jobban szeretem, mint a sima Azulét, szerintem az gagyi volt, túl könnyen elmozdult a fekete kocka. Nekem sokkal jobban tetszik a Sintra. Minőségi, rengetegszer újrajátszható, fantasztikus játék!
2019. 01. 06.
Nagyon jó!

Egyszerűen zseniális! A dizájn gyönyörű, a játékmenet élvezhető, megmozgatja az agytekervényeket és családostul is játszható.