Azul: Sintra üvegcsodái

Normál ár: 12 990 Ft


A Te árad: 12 341 Ft

Értékelés: 
(4.8)
I. Mánuel király az evorai kastély felújíttatása után a sintrai királyi palotát kívánta tökéletesíttetni. Összehívatta hát Portugália legnevesebb üvegmíveseit, hogy alkotásaikkal ékesítsék udvarháza folyosóit. Te is egy vagy ezen mesteremberek közül, és pontosan tudod, hogy ilyen lehetőség csak egyszer adódik életedben... De vajon megvan benned a kellő inspiráció, hogy üvegkompozícióddal beírd magad a történelembe?
A célod, hogy üvegtáblákat szerezz a különböző manufaktúrákból, és beépítsd azokat a folyamatosan készülő alkotásaidba. Az üvegfúvók most szörnyen túlterheltek, ezért csapj le a készletekre, amikor csak lehet! De közben vigyáznod kell, hogy ne pazarold el fölöslegesen a drága alapanyagokat, mert a végső elszámolásnál könnyen megütheted a tékozlásért a bokádat! Dönts okosan, és alkoss marandó csodákat Sintra palotájában!

 

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 9 Ketten 5 Családdal 9
73% (8)
27% (3)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 11)
További oldalak:
  1. 1
Zseniális

Nándi | 2020. május 7.

Nagyon el lett találva ez a játék :D . Nagyon gyakran lejön a polcról
Családi

Krisztina | 2020. március 14.

Az eredeti nekem jobban tetszik, ugyanakkor, ha nem ismerném az eredetit, akkor lehet, hogy ebbe beleszeretnék. Családi partihoz ideális.
Felemelő

Zsófi | 2020. február 23.

Sokat gondolkodtam, hogy az eredeti vagy ez a második rész kerüljön otthonra, végül a szemem húzott a Sintrahoz, utána meg az eszem is az 1 fokkal talán "bonyolultabb" kivitelezéshez. Azóta belopta magát a szívembe, egyszerűen jó érzés elővenni, tetszetősek a kis (cukorka) kövek és szép letisztult a játék.
Igényes kivitel

lado | 2020. január 9.

A palotatáblák, a manufaktúra-korongok nagyon jó anyagból készültek, az üvegtáblák gyönyörűek. A játékszabály kicsit bonyolult, de nem vészes (a YouTube sokat segített :D). A játék pörgős, izgalmas. Az elpakolás kis kreativitást igényel, de minden kényelmesen elfér a dobozban. Kellemes partijáték. Mi majdnem lemaradtunk az éjféli koccintásról miatta :D. Egyetlen negatívuma a pontozótábla. Gyakran nem tudjuk, merre van az arra...
Nagyon klassz

Lívia | 2019. december 29.

Karácsonyra megleptük magunkat ezzel a szèp játèkkal. Nem nagyon szoktam nyerni a társasokban, de most igen. Azzal magyarázom hogy imádom ezt a gyönyörű játèkot. Szeretem a szèp színes műanyag kockákat, azt hogy mindig más variációk jönnek ki. Jó minősègű, ketten ès családdal is játszottuk. A nehezített oldalt is kipróbáltuk, mindenhogy jó. A pontozótábla, az üvegcserèp számoló is áttekinthető. Kedvencünk lett:)
Szép

Viktor | 2019. december 22.

Szép és igényes játék. Kellően változatos és tetszenek eltérések az Azulhoz képest.
Nagyon jó!

Ádám | 2019. december 6.

Egyszerűen zseniális! A dizájn gyönyörű, a játékmenet élvezhető, megmozgatja az agytekervényeket és családostul is játszható.
Fejlődés

Zoltán | 2019. október 7.

Szép volt és jó az eredeti Azul, de ez jobban sikerült. Komolyabb odafigyelést, tervezést, több gondolkodást igényel az alapjátéknál, és ez nekem jobban bejön. A látvány, dizájn szépre sikerült, a játékszabály kicsit bonyolultabb az alapnál, de könnyen tanulható. Praktikus megoldás, hogy adtak egy gyűjtőt az üvegkockáknak, ez is egy plusz pont a Sintra javára. Elhangzott korábban, hogy az elpakolása rettenet, hát eleinte mi is szenvedtünk vele, de aztán rájöttünk a trükkjére és azóta remekül belefér a dobozába. Összességében számomra egy kellemes élmény volt, szívesen ajánlom, a gondolkodós, de nem túl hosszú játékra vágyóknak.
Gyönyörű és okos

Bianka | 2019. május 7.

Gyönyörű családi játék, inkább ajánlom 3-4 főre, mint 2-re. Két főnél simán kiütöm a 100 pont max pontszámot, több főnél, azért ez már több koncentrációt igényel. Mi inkább ezzel játszunk ha többen vagyunk a sima Azullal, pedig ha ketten. Nem érzem azt nála, mint a sima Azulnál, hogy egyszerre sok azonos színű csempét akar mindenki kivenni, ezért középen feltorlódhatnak, és csak sok üveg töréssel lehet majd kivenni. Ezért igényel szerintem némi előre látást, hogy mondjuk most még csak 3-4 azonos színű van középen ezért inkább most kiveszem, hogy ne a végén ha rám kerül a sor keljen 5-6-7 üveget, hiába lenne jobb az előzetes terveimhez inkább 1 db "cukorka". A pontozó részét én jobban szeretem, mint a sima Azulét, szerintem az gagyi volt, túl könnyen elmozdult a fekete kocka. Nekem sokkal jobban tetszik a Sintra. Minőségi, rengetegszer újrajátszható, fantasztikus játék!
Szép játék vegyes érzelmek

Róbert | 2019. május 3.

Előttem már leírtak pár negatívumot, amit én is csak megerősíteni tudok. Az a papír tartó sem valami jó, amibe kell tenni a játékból kieső kockákat. A játék jó, szép, de nálam nem igazán hozta azt az igazi játékélményt (mondhatnám azt is, hogy "nem jött át"). Valahogy nem tudtam azonosulni a játékkal nem igazán tudtam magam beleélni egy üvegmíves szerepébe a játék által. (persze nem azért mert nem voltam még üvegmíves, de mondjuk pap, varázsló, zombi, farmer... sem voltam még) Valahogy olyan érzésem is volt a játék alatt, hogy az előttem levők pont mindig azt a kupacot szedik fel ami nekem is jó lenne és mire sorra kerültem csak az maradt amivel negatív pontokat tudtam gyűjteni. Az meg kicsit durván van számolva.... Azért csak ajánlani tudom a játékot, mert szép, jól össze van rakva, pörgős és jó szórakozást biztosít.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!