Babszüret / Bohnanza

Normál ár: 2 190 Ft


A Te árad: 2 081 Ft

Értékelés:  (4.6)
Egy játék végeláthatalan földekről, babokról, pénzről... és felhőtlen szórakozásról. Minden játékos babokat ültet, amiket később pénzre vált be, ha elég nagyra nő az ültetvénye. Viszont csak véges számú ültetvényünk van, és a babokat is adott sorrendben kell elültetni. Mit csinál ilyenkor az ember leleményes gyermeke? Természetesen elsefteli a fölösleget, amire a többi játékos közül legalább egy igény tart. Igen ám, de mit ad érte cserébe? A cél: egy játék alatt a legtöbb pénzt begyűjteni, ekkor lesz miénk a győzelem.

A nagysikerű Bohnanza kártyajáték magyar nyelvű kiadása!

Értékelések átlaga 


(4.6)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 37 Gyakorlott játékosoknak 12 Euro gémereknek 6 Családdal 38 Partijátéknak 33
65% (30)
30% (14)
4% (2)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 46)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Szórakoztató partijáték a családnak

Miksa | 2019. szeptember 5.

Ha valaki igazán kedves kis partijátékot keres, ami jó lehet az egész családnak unokától nagymamáig bezárólag, annak a Bohnanza kiváló választás lehet. Egyszerű szabályrendszer, ám a sok-sok csere-bere miatt változatos stratégiák. Csak aztán el ne felejtsd időben megvenni a babföldet!
régi kedvenc

Barbara | 2019. március 21.

Nagyon régen játszottunk vele először, de mindig előtudjuk venni. Ár-érték arányban kiváló, minden kezdő és haladó játékosnak kötelező eleme a társasjáték gyűjteménynek. :D
barátokkal és családdal is

Veronika | 2019. március 16.

Remek ötlet, szuper grafika, kicsiknek. nagyoknak. 3 ember számára vagy tanulásnak az alapjáték nagyon jó, azután úgyis keresi az ember az új babos lehetőségeket, vagy a kiegészítőt, a többi (magyar nyelven nem megjelenő) babokat.
Imádjuk

Zsuzska | 2019. március 5.

Csak ajánlani tudom! Édes grafika, pörgős, izgalmas játék. Mi kettesben is nyomjuk, néha egy képzeletbeli baráttal, néha nélküle. :D De a legjobb rászervezni egy kis baráti eszem-iszomot. És bőven megéri az árát.
Jó kis kártyajáték

Laura | 2019. február 1.

Nagyon sokat játszottunk már vele. Az egész család szereti 6 évestől a 40-ig. :)
Izgalmas játék

Gábor | 2018. december 11.

Gyerekkori kedvenc még a német kiadással kezdtünk játszani. Jó családi játék, az egymás közti csencselés nagyon szórakoztató, a gyakori "majd később meghálálod/m" felkiáltások :)
Remek jatek

Eti | 2018. szeptember 24.

Pörgős, remek hangulatot előidéző játék. Imádjuk.
Bohnanza

Orsolya | 2018. augusztus 3.

Az egyik kedvenc kártyajátékom, szeretem a csereberés dolgokat :)
Könnyű szabályok, gyors menetek, persze némi szerencsefaktor - kikapcsol
Babra fel!

Imre | 2018. április 22.

Nagyon jó játék, sokan jó játszani!
Ajánlom mindenkinek!
Vicces kártyák, könnyed játék

Dóri | 2018. március 22.

Egy könnyen tanulható, egyszerű kártyajátékról van szó. A lapok szerintem kifejezetten jópofák. A leírásban 45-60 perces játékidő szerepel, én ezt soknak érzem, amikor hárman játszottunk kb. fél óra alatt lement egy parti. Ár-érték arányban szerintem ideális. Ha lehetne ketten játszani, valószínűleg gyakrabban asztalra kerülne, amikor többen vagyunk általában komplexebb játékokra esik a választás, ettől függetlenül ajánlom kipróbálásra! Nekünk egyébként a Bohnanza Lady Baby c. verziója van meg, az kicsit kiegészíti az alapjátékot, vannak benne baby-babok és lady-babok, ezekhez pedig pár új szabály tartozik, talán ez még érdekesebbé teszi a játékot az alap Bohnanzához képest.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!