Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bang!

Ár:
5.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (335)
Elérhetőség: Raktáron
Tedd kosárba a játék kiegészítőit is!
Bang! Dodge City Bang! Dodge City
5.990 Ft
Bang! Aranyláz Bang! Aranyláz
5.990 Ft
Bang! Gyilkos kaliber Bang! Gyilkos kaliber
5.990 Ft
Bang! Kiegészítő paklik Bang! Kiegészítő paklik
5.990 Ft

Leírás

Könnyed vadnyugati kártyajáték, amiben nem tudhatod biztosan, kik az ellenségeid... A Bang! világszerte népszerű, titkos szerepes partijáték. Ebben a társasjátékban a játékosok a vadnyugat hőseinek és banditáinak bőrébe bújnak, és kártyáik kijátszásával igyekeznek leszámolni ellenségeikkel. A játékhoz több kiegészítő is kapható, amelyek még érdekesebbé teszik a játékmenetet!

Játékbemutató videó

Vélemények

4.52
335 értékelés
5
(215)
4
(88)
3
(23)
2
(5)
1
(3)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 02. 05.
Nem véletlenül ennyire népszerű játék. Könnyen tanulható, mégis több mechanizmust ötvöz, emiatt mindenki megtalálhatja benne a neki tetsző oldalát és jó bevezető a modern társasok világába.
A létszám, a titkos szerepek és a blöffölés lehetősége miatt kiváló parti játék, míg bizonyos lapkombinációk felfedezése a stratégáknak imponál.
A játékos kiesésének lehetőségét sokan hátrányként élik meg, a mi társaságunkban azonban ez is a szórakoztató értéket növeli.
A játék jelentős szerencsefaktorral dolgozik a szerepek, karakterek és kártyák osztásával, ezért a játékot ajánlott nem túl komolyan venni.
Csatlakozni tudok azokhoz a véleményekhez, hogy nagyobb létszámmal (5 fő vagy több) érdemes játszani. Ezzel ugyan megnőhet a játékidő, de ennél sokkal jelentősebb mértékben növeli a játékélményt.
Árát tekintve is hozzáférhető, és könnyen szállítható.
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 06.
Én nekem ez az egyik kedvencem....
Kiesel mi előtt sorra kerülsz? 5 éve játszom vele, de ilyet sose tapasztaltam...
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 12. 15.
Kocsmajátékok koronázatlan királya
| 0 / 5 csillag!
2020. 08. 06.
Vitathatatlan partijáték!

Pár hónapja vettük, és már nagy kedvenc az egész családban! Kár, hogy csak több játékossal igazán élvezetes.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 25.
Figyelj, mert lelőnek!

Egy stratégiai kártyajáték, amiben nagyon kell figyelni, különben könnyen kieshetünk a játékból. Ez egyben egy hátránya is, mert egy beszélgetős, nem játékorientált társaság esetében az elkalandozó gondolatok miatt könnyebb kiesni, illetve a végén, ha már csak 2 játékos marad, sokáig elhúzódhat. Mi szeretjük, mindig más a játék kimenetele és érdemes minél többen játszani (mondjuk 6 fővel). Néhány játék után már rá lehet érezni a játékmenetre, ahol elején kiderül, hogy ki a főseriff, de a többi játékos szerepe rejtve marad és ki milyen taktikát választva próbálja kideríteni, hogy ki-kicsoda lehet, mindamellett, hogy minél jobban kihasználjuk a saját karakterünk speciális képességeit, amivel előnyre lehet szert tenni. Több kiegészítője is kapható már, amivel tovább komplikálható a játék.
| 4 / 5 csillag!
2020. 06. 22.
Szuper

Nagyon érdekes, a rejtett szerepek miatt sosem lehet tudni mire számíthatunk. Számomra akkor sem volt unalmas, amikor az elején kiejtettek, érdekes nézni, hogyan alakul a játék. Az egyetlen hátránya, hogy nem lehet hárman játszani (általában ennyien szoktunk összegyűlni).
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 22.
Fiaim kedvence, imádják. Sokszor túlságosan is. Négyen játszuk, öttől még taktikusabb lenne...
| 4 / 5 csillag!
2020. 06. 05.
Elmegy

Jó kis stratégiai játék, de azért vannak hibái, pl sokáig elhúzódhat ha már csak ketten maradnak a végén, és unalmas annak aki az elején kiesik
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 25.
Ötletes és vicces játék

Az elején kiderül, hogy ki a seriff, és mindenki másnak titkos a szerepe, ettől izgalmas a játék. Lehet, hogy valaki támogatja a seriffet, banditaként támadja, vagy éppen két oldalra is játszik. A pörgős játék közben a cselekedetekből derül ki, hogy vajon ki kicsoda, ki kivel játszik össze. A karakterek speciális képességeivel lehet előnyre szert tenni, és nagy szerencse is kell ahhoz hogy jó lapokat kapjon az illető. Szerintem kell pár játék mire az ember rájön hogy érdemes taktikázni, de kezdőknek is könnyen tanulható. Minimum 4 fő kell hozzá, de jobb ha inkább 5-7-en játsszák, mert akkor élvezetesebb a többféle szerep miatt.
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 20.
Partijátéknak nagyon jó és könnyen tanulható. Plusz pont, hogy sokan lehet játszani.
| 3 / 5 csillag!
2020. 05. 08.
Nagyon ötletes játék bár nekem annyira nem jött át az alapjáték :/
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 28.
Könnyen tanulható, de csak nagyobb társaságnak ajánlott, úgy jön ki a játék lényege igazán.
| 1 / 5 csillag!
2020. 04. 24.
Többet soha

Szerintem nem megy jó játék. Nekem unalmas volt, ha olyan kártyáid jönnek, simán lehet, hogy csak ülsz és nézel ki a fejedből. Ehhez hozzájön, hogy ki is eshetsz teljesen a játékból.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 20.
Szórakoztató

Nagyon szeretjük ezt a társast, mindig más és más. Jó mindig új baráti körrel kipróbálni, hogy ne unja meg az ember. Pörgős, egyszerű.
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 14.
Partyjáték

100+ party után kissé unalmassá vált számomra, de nem hiába játszottunk vele annyit, annyiféle társasággal. Az ismerősöknél a mai napig töretlen a népszerűsége
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 07.
Szuper játék, 6-7 játékos esetén a legizgalmasabb. Pörgős, szórakoztató.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 23.
Vicces helyzetek

Partijátéknak tökéletes, könnyen tanulható, és mókás helyzetek tudnak kialakulni. Csak ajánlani tudom!
| 3 / 5 csillag!
2020. 03. 20.
Nem jött be

Valamiért ez nekem nem jött be pedig a hangulata jónak ígérkezett, a muchkint pedig bírtam.
| 3 / 5 csillag!
2020. 03. 18.
Pew pew

Legelső modern társasjátékom egyike. Jó kis hangulat szokott kialakulni. Ki lehet a seriff, a bandita? Több menetet is végignyomtunk egymás után. Sajnos mostanság nem igazán kerül elő. Ez annak is köszönhető, hogy sajnos nem gyűlik össze annyi ember, hogy tudjuk játszani, meg ugye ott van a másik hátránya, hogy kiesik az aki meghal a játékban és csak nézni tudja.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 04.
Taktikus játék

Nagyobb összejövetelekre alkalmas játék, ez az egyik kedvencem. Ha a Banditák nincsenek tisztában azzal, hogy mit csinálnak és időt adnak a Sheriffnek, hogy Nem Talált, illetve kékszegélyű lapokat gyűjtsön, akkor a játék hamar el fog dőlni.
| 3 / 5 csillag!
2020. 02. 27.
Vigyázz, ha célkeresztbe kerülsz!

Nem mindenkinek ajánlanám a szerencsefaktor és az egymás ellen vetélkedés miatt és csak akkor venném elő, ha legalább 5-en játszanak, de a kieső és ezért sokat várakozó játékosokkal van ki csevegjen hátralévő időben az asztalon kívül.
A játékban különböző vadnyugati karaktereket alakítanak a játékosok és a csapat egyik fele a jók a másik fele a rosszakkal van és van egy játékos, aki a jók vezérét védi, de csak azért, hogy az utolsó körben ő lőhesse hátba, de a szerepek egy kivételével titkosak, bár egy idő után a viselkedésből lehet következtetni. A set up után megkezdődik a golyózápor és akit sokszor eltalálnak bizony a gyógyírként szolgáló söröskorsót kénytelen emelgetni. Vannak segítő és másokat hátráltató képességek és pakliból húzható tulajdonságok, de a kétélű kard sem ismeretlen a játékban.
Előnyök: szórakoztató, igazi vadnyugati hangulat, kompakt dobozméret, sok kiegészítő, kedvező ár, hatalmas újrajátszhatóság, pörgős játék
Hátrány: hatalmas a szerencse faktor a játékban kezdve a ki kivel van és hány élettel kezd majd végig az egész játékban, bármilyen jó lehetsz ha a sors és a csapat összeesküszik ellened jaj neked, itt bizony kiélezett a verseny a túlélésért a játék nem tűri a visszahúzodó-passzív játékosokat, a kezdőket percek alatt kigolyózhatják a gyakorlott játékosok, sok a piktogram így idő kell a tanulásához, az ajánlás szerint 8-99 éveseknek szerintem inkább 14-50-ig mert sem a kisebbek sem nagyi nem fogja érteni mi folyik körülötte (próbáltuk, feladta az idősebb generáció), egymás ellen fordítja a játékosat a bang, amit az érzékeny lelkű barátok bizony nem fognak jól viselni, 5 fő alatt nem ajánlom volt, hogy így is a legelső kört a seriff kezdte és mire megint rákerült volna a sor már méretet vette róla a koporsókészítő, nem igazán lehet játék közben beszélgetni
Többször több társasággal játszottam már, én nem éreztem rá, nem tetszik, de hatalmas a rajongótábora és biztos nem ok nélkül.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 25.
Szórakoztató

Rendezvényen több gyerkőccel együtt ültem össze. Ők tanították nekem a szabályokat, elég egyszerűek voltak. Nagyon megtetszett a játék, sokat lehet rajta nevetni is. Ment a blöff és a győzködések. Újrajátszható sokszor. Egyedül az volt benne a zavaró, ha valaki netalán hamarabb kiesett akkor a kör végéig unatkozott.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 17.
Jó parti játék

Remek játék, a kiegészítőkkel pedig egyenesen szuper.
| 4 / 5 csillag!
2020. 02. 15.
Nagyon jó játék

Hangulatos, gyors, vicces játék, egyetlen negatívum, hogy korai kiesés esetén néha unalmas végig várni a kört
| 4 / 5 csillag!
2020. 02. 13.
Pozitívum: könnyen tanulható, nagy az újrajátszhatósága, pörgős, szórakoztató, jó kis stratégiai játék.
Negatívum: korai elhalálozás esetén a kiesett játékos megunhatja a várakozást, különösen, ha a játékidő jobban elnyúlik. Inkább 6-7 játékosnak ajánlanám, mint 4-5-nek.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 09.
igazi vadnyugat

Nagyon sokat nevettünk és sírtunk ez alatt a játék alatt mind családdal mind barátokkal.
Csak ajánlani tudom.(ivós játéknak sem utolsó)
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 31.
Partijáték

Nagyon szuper partijáték. Ha valaki még nem játszott vele akkor elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, a legjobb, ha vannak tapasztaltabb játékosok, akik gyorsan eltudják magyarázni a szabályokat és pillanatok alatt megérthető. Nagyon szórakoztató, titkos szerepes, minél többen játsszák, annál izgalmasabb. Egyetlen negatívum a kiesés, de ez a kiegészítőkkel orvosolható. Mindenképpen ajánlom baráti összejövetelekre.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 31.
Sziasztok!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Izgalmas titkos küldetéses kártyajáték. Hátránya az előnye, nem két főre lett kitalálva.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 18.
A legjobb!!!

Szerintem minden idők legjobb játéka!! Volt, hogy 16 órát lenyomtunk vele megállás nélkül!! Nem lehet abba hagyni!
Taktikus, persze a szerencse is közre játszik a játékban! Könnyesre röhögjük magunkat minden alkalommal!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 13.
Beng

Igazi partijáték. Csupa élmény és taktika. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a vadnyugatot.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 09.
Szuper és szórakoztató, azaz szuperszórakoztató. Igazi partijáték.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 29.
Utánozhatatlan

Rendkívül egyedi kártyajáték. Nagy létszámmal a legjobb játszani.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 28.
Legjobb Partyjáték
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 25.
egyszerű gyorsan tanulható
remek party game
| 4 / 5 csillag!
2019. 12. 21.
Ajánlom!

Mi az összes kiegészítővel szoktuk játszani és nagyon szeretjük! Izgalmas átverős, titkos szerepes játék, az egyetlen negatívum, hogy ki lehet esni a játékból és várni kell egy újabb körre.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 14.
Egyik legjobb game ever a kiegészítők elfednek sok hibát ami az alap játékban fellép mint az unatkozó halott vagy a nem vagyok képes hasznos lapot húzni. Viszont inkább olyan térsaságnak ajánlanám akik hardcore stratégia játékosok úgy a legélvezetesebb :P
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 06.
Akkor ez egy Bang

Egyik legjobb game ever a kiegészítők elfednek sok hibát ami az alap játékban fellép mint az unatkozó halott vagy a nem vagyok képes hasznos lapot húzni. Viszont inkább olyan térsaságnak ajánlanám akik hardcore stratégia játékosok úgy a legélvezetesebb :P
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 02.
Tesóm mutatta meg a játékot. Le kell játszani néhány partit, mire az ember mindenre oda tud figyelni, és az sem hátrány, ha van a társaságban olyan, aki nem először játszik. Nagyon vicces és hát kissé bosszantó is, mikor egy lépésed után közlik, hogy egyébként volt ilyen vagy olyan akciólapod, amivel jobban jártál volna vagy spórolhattál volna :D
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 27.
Sör mellé

Azon kevés játékok egyike amit akár fejenként több korsó sör után is képes érdemben játszani a társaság. Kicsit olyan, mint a chips, amit kiteszel az asztalra aztán előbb utóbb úgy is kibontja valaki.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 22.
A legjobb partijáték ever

Könnyen tanulható,pörgős partijáték.szerintem már az 5-6 évesek is símán tudnak vele játszani.bármennyiszer játszunk vele,én nem tudom megunni és mindenki bele tudja élni magát. A játék közben tényleg van egy ilyen vadnyugat feeling ,és szerintem ez a lapok grafikáján keresztül is átjön
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 08.
Ajánlom

Egyike a kedvenc játékaimnak. A kiegészítőihez méh nem volt szerencsém, de remélem hamarosan ez megváltozik.
| 4 / 5 csillag!
2019. 11. 08.
Partygame

Príma szórakozás egy nagyobb társaság számára. Mindneki könnyen megtanulta a szabályokat és jó móka iszogatás mellett.
| 4 / 5 csillag!
2019. 11. 04.
Jójáték

Számomra csak 5-6 főtől izgalmas a játék, 4 fővel 1-2 kör után unalmassá válik a játék. Az elsőként kiesők csak nézőként vannak jelen a játék másik felén. Nagy társasággal viszont egy izgalmas, változatos és nagyokat lehet közben nevetni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 23.
Szuper

Tegnapi napon játszottam először vele, de nagyon szuper játék :) többen is jó játszani, így nagyobb társaságban is tökéletes! Viszonylag gyorsan lemegy egy kör, bár a kiegészítőket még nem próbáltuk hozzá.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 23.
Örök klasszikus

Szerintem, bárki aki társasozott már életében, találkozott ezzel a játékkal. Kicsi helyen elfér, és tipikusan tökéletes arra, hogy levidd a strandra akár, vagy egy esti buliban egy jó társasággal előkerüljön. Sok játék után nagyon gonosz módon is lehet benne taktikázni, hogy tényleg ne tudják, hogy ki vagy.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 12.
Egyik kedvenc

Nagyon tetszik a játék, mai napig az egyik kedvenc. Két apró problémája van az egyik hogy ha az elején kiesel akkor nézhetted ahogy még húsz percig játszanak a többiek. A másik pedig hogy kicsit bonyolult első hallásra, de két három játék alatt simán belejön az ember.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 10.
Az adu

Legyen szó bemelegítő játékról, vagy levezető játékról jó barátod lehet a Bang!. A szabályok egyszerűek, western rajongóknak kötelező. Kellemes idő töltés lehet a családnak, de akár a bandita barátaid is szitává lőheted. :)
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 30.
Westernparty

A Bang legnagyobb előnye, hogy bárki könnyedén megtanulhatja mindössze néhány perc alatt, viszont minél többen játsszák, annál több órát el lehet vele tölteni. Szuper partyjáték, aminek talán az egyetlen hátránya, hogy kissé nehézkesen megjegyezhetőek a piktogramok.
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 29.
Nagyon jó kis családi, baráti játék. De nagyon oda kell figyelni a kártyákra!
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 24.
Fillerből nagy játék

Filler játéknak indult, de gyakorlatilag órákat lehet vele játszani, 4-5 fősen is stabilan megy a játék és a legtöbb kiegészítő nekem bejön. Sőt van waling dead verzió is, ami nekem egyik kedvenc (filler), gyakorlatilag egy külön játék a BANG! sorozaton belül. Sajnos 7-8 főnél előfordul, hogy kiesel, mire sorra kerülnél, vagy legalábbis annyira le vagy gyengülve már egyből, hogy nem sok játéktered marad, viszont maga a játék pörgős így van esély visszavágni a következő körben.
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 03.
A tapasztalat előny

Egy időben elő-elő került baráti összejövetelen parti játéknak, de a tapasztalt játékosok gyorsan kicsinálták a kezdőket, utána a fél csapat nézte a "nagyok" harcát. Nálam csak ezért kap 4*-ot. Ha viszont a társaság minden tagja körülbelül egyformán tapasztalt Bang!-es, akkor nagyon jó partik szoktak összejönni.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 30.
Nagyon jó játék tele van meglepetésekkel és nagyon változatos
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 16.
Imádom!

Ezt a játékot az egyik gimis tanárom ismertette meg velem, már a legelső körben tetszett, pedig én haltam meg legelőször. Utána kiderült, hogy az egyik barátnőmnek is megvan ez a játék és amikor játékesteket tartottunk ez a játék volt az első, ami mindig előkerült.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, remek játék. A kezdet nehéz, de egy kör után, mindenki ráérez.
| 4 / 5 csillag!
2019. 08. 09.
Ajánlom

Egyike a kedvenc játékaimnak. Kiegészitöket is megvettem hozzá melyek tökéletesen passzolnak a játékhoz. Aki szereti a vadnyugatot, és szereti kisilabizálni ki van ellene és ki van vele annak ajánlom a játékot.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 09.
Néhány sör után a legjobb

Azon kevés játékok közzé tartozik, ahol a játékszabály pár perc alatt megtanulható még azoknak is, akik egyébként soha nem szoktak semmilyen játékkal játszani. A játékhoz, legalább is nálunk, elengedhetetlen kellék néhány doboz sör, de tequilával is működik.
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 03.
Király!

Nagyon szuper, mindenkinek csak ajánlani tudom, az egyik nagy kedvencem.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 22.
A kedvenc társasjátékom

Megunhatatlan vadnyugati partyjáték...
| 3 / 5 csillag!
2019. 07. 20.
Partyjátéknak kiváló

Nagyobb társasághoz szuper játék, könnyen tanítható, tanulható, de nem kezdőknek nem ajánlanám, nagy a szerencsefaktor, és nem is igazán balanszolt szerintem. 4en soha nem játszanám
| 4 / 5 csillag!
2019. 07. 11.
Remek partyjáték

Kicsit talán nagy a szerencsefaktora, de könnyen tanítható/tanulható, jól szórakozik vele minden korosztály, és a végkimenetel is balanszban van.
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 01.
Megunhatatlan

Ha kezdőkkel játszik az ember ,akkor kicsit vontatott tud lennni ,amíg mindenki rá nem érez a játék ízére ,bár ez szerintem a legtöbb játékról elmondható. Kiegészítők nélkül is élvezetes , azokat csak akkor ajánlanám hozzá ,ha már megvan a kellő gyakorlat az alapjátékkal. Szerintem annál jobb ,minél többet játszanak vele ,és így annál több embernél kell gondolkodni ,hogy ki is lehet ő valójában . Számomra megunhatatlan ,akár egymás után is rengetegszer tudok vele játszani ,mert mindig visszavágót követelek( még akkor is ha nyerek ,és ennél jobb jel nincs is ,nemde ?).
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 29.
Többen jobb

Elég könnyen tanulható, de ha sok az új játékos, akkor az első játék elég lassan fog eltelni, de ha már mindenki ráérzett, kellőképpen gyorsan sorra tud kerülni mindenki. Kellemetlen tud lenni, ha hamar kiesel, de ez egy ilyen játék. Véleményem szerint minél többen játszátok, annál jobb. Bármennyiszer újrajátszható.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 16.
Nagy kedvenc

Zseniális ez a játék, mivel minden játék teljesen más és más. Egymás útán játszol 10 kört és semmi hasonlóság nincs az előtte lévő játékokkal. Izgalmasabb amikor egy kis szinászi vénája van az embernek és eléri renegátként hogy a sheriff lelője a helyetesét.
| 4 / 5 csillag!
2019. 05. 04.
Pörgős

Izgalmas, hogy mindig mások a szerepek benne és gyorsan le lehet játszani a partikat. Mi úgy szoktuk, hogy egy ember egymás után kétszer ne legyen sheriff. Talán a renegáté a legizgalmasabb szerep. Könnyen tanulható igazi party játék. Érdekes hogy nálunk szinte mindig a sheriff helyettes hal meg elsőként, sokszor a sheriff keze által :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 27.
szuper társas

Nagyon jó és könnyen megérthető játék, vigyázni kell a rafinált játekosokkal nehogy fére vezessenek hogy kik is ők valójában :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 19.
Szuper játék!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 03.
Kedvenc

Nem tudjuk megunni, akár órákon át is játszható. Nagy társasággal az igazi, de ne feledkezzünk meg ekkor már a kiegészítőkről, hogy a játékból kiesett "halottak feltámadjanak".
| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 26.
Könnyen tanulható, időbe telik míg megérted

Bár elsőre a szabályok könnyen megtanulhatóak az első pár játékban kicsit zavarban van az ember, hogy ki-mikor-merre-meddig de egy idő után rájössz és menni fog a taktikázás. Legjobb ha sokan vagytok. Ha már játszottatok sokat az alapjátékkal érdemes nézegetni a kiegészítőket.
| 4 / 5 csillag!
2019. 02. 09.
Ideális party társas

Végtelenszer újrajátszható, nagyon izgalmas, igazán vadnyugati hangulatú társas. Egyetlen hátránya a nagy luck factor.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 31.
imádjuk

Sokféle környezetben játszottuk már, barátokkal családdal (nagyszülővel) és harmadik, negyedik befejezett kör után lassan értették a teljes játék lényegét. Az alap egy idő után sablonná válik, ezért is jó, hogy vannak hozzá kiegészítők.

Ha semmihez sincs kedvünk, ezt vesszük elő. :)
| 4 / 5 csillag!
2019. 01. 30.
Ha belefér egy kis magyarázás a partiba

Előnyök:
Ha már megvannak a szabályok akkor pörgős, gyorsan játszható, taktikus játék, sok nevettessél. Egyike az alapjátékoknak, ha partijáték kell. Minél többen vagytok annál jobb. A karakterképességek és a szerepek mindig változatossá teszik.
Hátrányok:
Partijátékhoz képest sokat kell magyarázni, mire minden kártyát megtanulnak a játékosok.
Ha kártya-védőzöd akkor gyakorlatilag nem fér bele a játék az alapdobozába, ami nagyon frusztráló
Vélemény:
A kockajáték verziót talán jobban tudom ajánlani, gyorsabban tanítható és pörösebb, nem kell várni ha valaki kiesett.
| 4 / 5 csillag!
2019. 01. 25.
Kis- és nagy társaságnak egyaránt

Mi 4-en szoktuk játszani, de bőven növelhető a létszám, ha jól emlékszem 7 főig. A játék akkor teljesedik ki igazán, mivel vannak olyan speciális lapok, amik a nagyobb létszámnál válnak igazán csak hasznosnak (távcsöves puska, mustang). A játék igen egyszerű és mégis szórakoztató... tetszik, hogy kis helyen is elfér.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 23.
Kezdetek

Nekem ez volt az első társasom, amit idősebb fejjel ismertem meg, ez vonzott be a társasok világába. Nagyon jó, amikor játék közben azon gondolkozol, hogy ki kicsoda lehet, te mikor fedd fel magadat, és hogy a társaid vajon milyen eséllyel tudnak győzelemhez segíteni. Az egyik legjobb parti játék nálunk a baráti társaságban. Csak ajánlani tudom
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 18.
Na még egyet?

Na ez egy abszolút partijáték, van hogy gyorsan végig lehet játszani, van, hogy egy "meccs" viszonylag sokáig elhúzódik, mert mondjuk két ember nem bír egymással a végén... Sajna ha hosszabb a játék, akkor előfordul, hogy a korán kiesettek elunják a várakozást és még esetleg azt tudnám felróni neki, hogy kicsit kiegyenlítetlen, mert a nyerési esélyek a Renegáttal elég csekélyek, én kábé egy alkalomra emlékszem, mikor az nyert, pedig játszottam már jó párszor.
Mivel kártyajáték, eléggé kompakt, nem kell egy bazinagy dobozt cipelni, simán be lehet dobni egy táskába és uccu neki, elő lehet kapni bármilyen buliban:) És amúgy hangulatos is ezzel a western-stílussal, ráadásul olyan embert is sikerült már bevonni vele a játékba, aki általában fanyalogni szokott, ha társasjátékról van szó, ami külön öröm.
| 4 / 5 csillag!
2019. 01. 06.
Remek játék

Nagyszerű játék, különösen nagyobb társaság számára. Izgalmas játékmenet, rengeteg taktikai lehetőséggel. Az alapjáték megismerése után mindenképpen érdemes 1-1 kiegészítőre is beruházni. Egyetlen negatívumként a játék "kieséses" rendszere hozható fel, aminek következtében a korai szakaszban kieső játékosoknak alkalmanként sokáig kell várniuk a következő kör kezdetéig.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 04.
Oriasi

Nagyon jo jatek, minel tobb jatekos jatszik annal jobb :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 06.
He shot me down!

Nagyon jó játék. Elméletileg 4 főtől játszható, de akkor sajnos könnyű kitalálni, hogy ki kicsoda, de úgy is hatalmas élmény. Egy parti szűk egy óra alatt meg van. A kivitelezés nagyon igényes. A szabályrendszer pedig gyorsan megtanulható.
| 4 / 5 csillag!
2018. 11. 27.
Ha baj van igyál sört!

A játékszabályok egyszerűek,baráti társasággal kiválóan játszható akkor is ha nincs sok idő,vagy egyszerűen kicsit fáradt a banda. Bár nagyon szeretem,vannak azért hátrányok is. Egyrészt a kártyák miatt elég nagy a szerencsefaktor,már alapból a karakterhúzás nagyon sokat számít. Másrészt ha kiesel,lehet,hogy a többiek még fél óráig eljátszanak nélküled. Persze ha seriff vagy ez nem történhet meg.
A kiegészítők közül a Dodge City az amit mindenképp ajánlok,ha az alapjáték már nem elég.
| 4 / 5 csillag!
2018. 11. 23.
Pörgős, hangulatos, gyorsan a család és barátok kedvence lett :)
| 4 / 5 csillag!
2018. 11. 20.
Remek 5+ fős partyjáték

Hangulatos, vicces, többnyire pörgős kártyajáték.
Egyetemen sokat játszottuk.
Két negatívumot tudok felhozni, az egyik, hogy szerintem 5 fő alatt nincs értelme nekifogni (alatta IMBA és több kártyának nincs értelme)
A másik, hogy ha hamar kiesel, akkor csak nézed a többiek játékát, adott esetben fél-1 órán keresztül.
Ettől eltekintve abszolut ajánlom
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 28.
Kedvenc

Óriási partikat csaptunk vele a baráti társasággal! Hihetetlenül szórakoztató, szerencse is kell hozzá, miközben azért gondolkozni sem árt. Rengeteg vicces szituáció alakulhat ki, gyorsan kieshetsz, ugyanakkor órákon át is mehet egy játék. A vadnyugati téma meg egyszerűen nyerő. Ajánlom a kiegészítőket a nagyobb baráti társaságoknak!
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 12.
BANG! BANG! BANG! haha nem talált

a BANG! játék nagyon röviden arról szól hogy bang! kártyákkal porig lődd az ellenfeled míg nem-talált lapokkal elkerüld a golyózáport. mindenkinek van egy szerepe amit nem fed fel a játék (vagy az életed) végéig. a banditáknak le kell lőnie a serifet miközben ő ugyanezt a tervet szövi ellenük. tehát pisztolyt ki az övből és próbáld ki a BANG! játékot
| 5 / 5 csillag!
2018. 09. 08.
Izgalmas, gondolkodós játék

A Bang! kártyajáték egyszerűen megunhatatlan. Amikor bejött Magyarországra, utána éveken át a baráti körben csak ezt játszottuk, és lestük mikor érkeznek meg a kiegészítők. Az izgalmak fokozása végett érdemes egyébként minimum a Dodge City kiegészítőt beszerezni.
Könnyed, izgalmas, gondolkodós játék, akár baráti társaságoknak, akár családi játéknak is kiváló.
| 4 / 5 csillag!
2018. 09. 08.
A játék érdekes tud lenni ha elegen vagyunk (5-6 fő) és rafkós játékosok vannak.
A nagy társasággal való játék legnagyobb hátránya, a gyorsan kieső játékosok unalmas időtöltése. Erre viszont az Aranyláz árnyék szereplői jelenthetik a megoldást. Összességében nagyon bejött mindenkinek és nem bántam meg a vásárlást. Ritka az olyan játék, amit 6 fő fölötti létszám esetén is izgalmasan lehet játszani, úgy, hogy emellett változatos is. Azóta minden héten rágja a fülem a társaság, hogy mikor lesz vadnyugati visszavágó?
| 4 / 5 csillag!
2018. 09. 02.
Lődd le, védd meg, éld túl a vadnyugati kalandot

Vadnyugati feeling, akár a klasszikus filmekben? Nagyjából igen. Titkos szereped alapján vagy meg kell védened a seriffet (egyedül őt ismerjük) vagy a halálát kívánod, vagy várnod kell, hogy legyőzhesd.
Igazi parti játék, ahol minél többen vagyunk, annál jobb móka, igaz, a holtidő is ezzel arányosan nőhet, ugyanakkor közben is lehet figyelni a többieket mit is csinálnak, hiszen ki kell derítenünk, hogy ki van velünk és ki ellenünk. Ugyanakkor nem szabad túl gyorsan felfedni magunkat, hiszen az hasonló sebességgel az életünkbe kerülhet. Lövöldözhetsz, börtönbe zárhatsz, jöhetnek az indiánok, stb. Szerezz erősebb fegyvert, de vigyázni kell, nehogy a dinamit nálunk robbanjon.
Igazán jó szórakozás, ha bele tudod élni magad, ugyanakkor a szerencsének is van szerepe, hiszen előfordulhat - főleg, ha sokan vagytok -, hogy mielőtt rád jutna a sor, már meg is halsz és ez ellen nem tudsz tenni sem. Ez a hátránya is a játéknak, hiszen gyorsan ki lehet esni belőle és utána nem sok mindent tehetsz, max vársz, míg a többiek befejezik és újra játszhattok vele vagy mással.
Kiegészítőkkel már kompenzálható ez a hátrány kicsit, így azokkal még nagyobb élményt nyújt a Bang!
Családoknak, partijátéknak kiváló, figyelembe véve a fentieket és a korai kiesés lehetőségét. Néha elhúzódhat a parti, főleg ha már csak ketten vannak játékban, így ez is a hátránya a játéknak. Ettől függetlenül én szeretem, ha néha sikerül hozzá társaságot találni, akkor a fentiekkel nincs gond, mert a társaság tisztában van ezekkel.
| 4 / 5 csillag!
2018. 08. 16.
Izgalmas vadnyugati kaland

Családi összejöveteleknél és haverokkal az egyszerűsége és izgalmassága végett előszeretettel játszunk vele. A lövöldözések és a kártyán szereplő ábrák átadják a vadnyugati hangulatot.

Előny: A különböző karakterek különböző képességei és a különböző funkciós kártyák változatossá teszi a játékot. Sokszor nem tudjuk, hogy valójában ki kicsoda, ez az izgalmakat tovább növeli. Szeretem, hogy egy menet viszonylag gyorsan lenyomható, így egy alkalomnál több jaték is belefér. Továbbá a szerencse mellett a taktikázásra is van lehetőség.

Hátrány: sok játékos esetén a körök elnyúlhatnak, illetve egyes játékosok már az első kör folyamán is kieshetnek (az aranyláz kiegészítővel korrigálható). Mindemellett pár karakter képessége igen erős/gyenge a többihez képest
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 12.
Party jatek

Evekota nagyon szeretjuk a jatekot, izgalmas es fordulatos is tud lenni a jatek vege!
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 12.
Parti kedvenc.

Nagyon jó vadnyugatos játék .
Szabályzata pár perc alatt megtanulható, ajánlot többen játszani úgy viccesebb lesz és jobban élvezhetőbb.
Mindenkinek ajánlom aki egy jó parti be indító játékot szeretne vásárolni.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 25.
Sokan érdemes játszani (7-8 fővel & kiegészítőkkel a legjobb), így kevésszer kerül terítékre. Szívás, ha gyorsan meghalsz, illetve soknak tűnik a szabály az elején, de mindig vicces
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 25.
Egyik legjobb party játék

Amikkel én találkoztam party játékokkal, azok közül magabiztosan ez az egyik legjobb. Egyszerű szabály, nem fogja senki túl komolyan venni, kis blöffölgetés, beszélgetés, nevetgélés közben "lepuffantjuk" egymást, vagy épp megvédjük a sheriffet. Rövid játékidő, jó móka, simán mehet belőle 2-3 kör is egymás után.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 22.
Nagyon jó, sok kiegészítővel remekül el lehet vele lenni. 4-6 fős baráti társaságnak remek játék. Akár rendszeres összeülléshez is.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 09.
A vadnyugat, ahol nem bűn hazudni

Sokat gondolkodtam egy sok személyes party játék kiválasztásán, végül sok utána olvasás erre billentette a mérleget. Az alap Bang csomagot kevésnek találtam egy 4 fős próba játék után, így mindenképp akartam egy kiegészítőt – ez pedig a Dodge city lett. Az első 7 fős játék előtt szinte mindenki húzta a száját, hogy „de hát ez csak egy pakli kártya…”. A Dodge city felszerelés lapjai első körben nem kerültek bele, mivel így is sok szabályt kellett megtanulni a vendégeknek. Nagyon tetszett nekik a hidden-role game stílus. Néha bizony az 1000 éves barátságok koporsójába kalapáltuk a szögeket, de emellett nagyon jó hangulatban telt. Nagy előny, ha valaki balta arccal tud hazudni – így eshet meg, hogy banditaként elnyered a sheriff élet utántöltését. :-) Óriási küzdelmek alakulhatnak ki a végére, mikor már csak 2-3 ember marad hátra – főleg ha renegát is van köztük (szerintem a legjobb szerep, egy jó karakter lappal). A nagy társasággal való játék legnagyobb hátránya, a gyorsan kieső játékosok unalmas időtöltése. Erre viszont az Aranyláz árnyék szereplői jelenthetik a megoldást. Összességében nagyon bejött mindenkinek és nem bántam meg a vásárlást. Ritka az olyan játék, amit 6 fő fölötti létszám esetén is izgalmasan lehet játszani, úgy, hogy emellett változatos is. Azóta minden héten rágja a fülem a társaság, hogy mikor lesz vadnyugati visszavágó?
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 09.
Remek partyjáték

Ez a játék nálunk minden partyn előkerül, minél többen játsszátok, annál izgalmasabb és minél gyakorlottabbak lettünk, annál gördülékenyebben megy, bár ígyis minimális figyelmetlenségek el-elő fordulnak (máskor csaphatsz ám a hordóra)
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 27.
Szuper partyjáték

Ha egyszer megtanulja az ember a szabályokat, utána már gördülékenyen megy és hatalmas élményt nyújt. Minden összejövetelkor előkerül.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 23.
És te túlélnéd?

Az elején kicsit hosszadalmas a szabályok ismertetése és megértése, de annál izgalmasabb a játék, amikor elkezditek játszani. Baráti társasággal sokat játszottuk a játékot és sose tudtuk megtippelni, ki marad életben és ki nem :D Azóta sok kiegészítőt megvettünk hozzá, ami jobban árnyalja az alap játékot, de kezdésnek ez is nagyon szuper!
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 09.
Ideális partijáték

Régi kedvencem a Bang. Bár nem kedvelem kifejezetten a vadnyugati miliőt, mégis magával ragadott a játék hangulata. Igazi szívatós partijáték. Szereptől függően kooperatív vagy kompetitív, így mindkét játékstílus kedvelői is megtalálhatják benne a számításukat. A kártyák nagy részén piktogramok vannak, amik meglehetősen sokatmondóak. A szabályok is egyszerűek. Pár percnyi magyarázat után simán játszható Kifejezetten üdítő eleme a játéknak a szerepek kiderítésének a folyamata. Az optimális játékosszám 5-6 fő.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 08.
Szuper játék

Az eleinte bonyolultnak tűnő szabályzat ellenére fantasztikus játék, könnyen megszokható és roppant szórakoztató.
Szuper, hogy nem csak összeszokott társaság tagjainak ajánlott. Garantáltan mindenkinek elnyeri tetszését már az első játék kör alkalmával.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 01.
Nagyon jó!

Nem össze szokott baráti társasággal játszottam de igy is nagyon jó hangulata volt. A játék szabályok egyszerűek és könnyen megjegyezhetőek! Mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 24.
kiegészítők

Hatalmas játék! Mindenkinek tudom ajánlani! Mi megvettük hozzá a kiegészítőt is (Dodge City) és az új karakterek illetve a új zöld szegélyű kártyák még élvezetesebbé teszik a játékot!
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 04.
Örök favorit

Bármikor elővehető, könnyen tanulható, mégis változatos játékélmény ad. Olyan mint egy jó póker játszma, pörögnek a kártyák és a blöffök.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 11.
Baráti társaságoknak

Egyik kedvencem, mert mindig más-más amikor játszunk, mivel itt gyorsan alakulnak ki a szemben álló felek, és mindig más a szerepe mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 04.
Megunhatatlan

Évek óta ismertem és játszotta vele, ebben az évben vettem meg az alapjátékot, és jobban beleláttam a szabályokba. Lehet, hogy bonyolultnak tűnik elsőre, de ha belejön az ember nagyon szórakoztató játék! Szerintem, hogy teljesen élvezhető legyen, fix 5 embernek kell lennie, bár 3an sem rossz :) kiegészítőkbe vannak javaslatok, hogy ha pl 3-an játszuk, akkor hogyan alakítsuk a szerepeket.
Úgy h hajrá, ajánlom mindenkinek! :D
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 01.
Klasszikus, fantasztikus

Szinte mindig előkerül. Gyakorlott játékosokkal irgalmatlan nagy szórakozásra van lehetőség. Igaz bele kell tanulni, de ha egyszer megvan, nem lehet elfelejteni.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 28.
Sört mindenkinek

Ha nyaralni megyünk a barátokkal, akkor általában van nálunk egy Bang!. Egyik legjobb partijáték amivel valaha találkoztam. Könnyű szabályokkal és jó karakterekkel. Izgalmas, hogy nem minden játékosról tudjuk előre, hogy mi a szrepe, hanem közben a cselekedetiből derül ki. Emiatt gyakran végtelennek tűnő párbajba lehet bonyolódni, vagy a a többiek háta mögött csöndben megnyerni a játékot. Egyik kedvencem benne, hogy a sör laptól lehet gyógyulni.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 27.
Vadnyugati terror

Ez a kedvenc játékom. Nagyon szeretem. Minden társas estén játszunk vele. Lehet nehezíteni és bővíteni a szabályt, amitől sosem válik unalmassá. Érdemes megvenni hozzá a kiegészítőket. Egyetlen dolog, amit negatívumként fel tudok hozni, hogy nem érdemes nekiállni 3 játékossal, mert nagyon kiszámítható.
| 4 / 5 csillag!
2018. 03. 25.
párbaj

Előnye, hogy rövid nem nyúlik el sokáig nem lesz unalmas! Jól lehet szivatni a másikat :D
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 25.
Gyors és élvezetes játék

Nagyon mókás kártyajáték. A buli elején ajánlatos játszani, mert nagyon jó csapatépítő játék és szórakoztató a sztori is, jól bele tudják élni magukat a játékosok a szerepekbe. Sokan is tudják játszani és minden játék a játékosok személyességétől függően alakul,
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 24.
Baráti társaságnak tökéletes

Szerintem az egyik legjobb kártyajáték. Barátokkal nagyon szeretjük, mindig sokat nevetünk. Ha nem ismeritek a játékot, akkor az első pár mehet hosszú lesz és lehet lesz olyan, aki megunja, de ez senkit ne riasszon el. Amint mindenki ráérez a lényegre, felpörög a játék.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 23.
Hétvégi lazulós

Szerencsém volt nemrég beszerezni egyet a BANG-ből és mi mást mondhatnék, mint hogy abszolút megérte, mindenkinek tetszett a játék hangulata és relatív prögőssége. Nem túl bonyolult a szabályrendszer és bár kezdő játékosok lévén voltak félreinformálások, hamar el lehet sajátítani a játékot. Érdemes kártyavédőt is venni hozzá, mert igen sokat fogtok vele játszani ;)
| 4 / 5 csillag!
2018. 03. 21.
Izgalmas játék!

Eddigi életemből teljesen kimaradt a Bang!. Most volt alkalmam először játszani vele, és nagyon megtetszett. Hatan játszottuk, így nagyon izgalmas és pörgős volt. Kisebbek is hamar ráéreznek, a mi társaságunban 9 éves volt a legfiatalabb játékos. Nagycsaládosoknak, partyjátéknak egy laza szombat estére egyaránt ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 20.
Partijáték

Egy viszonylag egyszerű játék, ami főként nagyobb társasággal izgalmas. Egy két karatker kivételével könnyen érthetőek a szabályok és nincs is viccesebb, mikor felrobbantod magad a saját dinamitoddal. Egy nagy hátránya van, főleg nagyobb csoport esetén, méghozzá, hogy ha kiesett valaki a játékból nincs lehetőségük részt venni, így ha valaki a játék elején esik ki akkor egy jó darabig unatkozhat.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 01.
sok a szabály, de sebaj!

Egyszer baráti társasággal játszottam, nagyon megfogott, a hangulata is, a játék is, nagyon tetszett. Aztán megvettük. Aztán ketten maradtunk a fiammal, s mivel a suliban alapjáték, de a gyerek velem is játszani akarta, a Párbaj-változat is meglett. Jó sok időm ment el a szabályok megtanulásával, a sok tennivaló közt, de megérte, mert nagyon élvezzük a játékot, s nagyon jó látni a lelkesedést a fiam szemében!
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 14.
A legjobb partyjáték

Gyorsan játszanátok egyet a baráti körrel vagy családdal? Ha ezzel játszotok, az nem csak 1 party lesz, teljesen magával ragad, hogy ki az ismeretlen ellenség.
Ötletes, kiegyensúlyozott, de természetesen szerencsére épülő gyors játék, ami minden korosztállyal élvezhető.
| 4 / 5 csillag!
2018. 02. 09.
Vadnyugati kártyajáték

A "BANG!" névre hallgató kártyajáték, a partijátékok egyik legjobbja, feltéve persze ha már tudjuk a szabályokat..
A játékról:
Egy vadnyugati kisvárosban vagyunk, ahol ki más, mint a Seriff az úr, ám megjelennek a Banditák akik megpróbálják eltenni láb alól. A játékban "fedett" személyiségeket alakítunk, (kivéve a Seriffet, ő mindig felfedi személyiségét) ami egyben azt is jelenti hogy nem tudjuk ki kivel van, és ez rejti a játék legnagyobb izgalmát. A Banditáknak le kell vadászni a Seriffet, neki pedig a Banditákat, viszont megjelenik még két karakter a Renegát és a Seriffhelyettes személyében, akik tovább bonyolítják a játékot. A renegát célja talán a legnehezebb ő túlélésre játszik, senkivel sincs, viszont csak akkor győz ha ő marad a legvégén életben.. (ez nem könnyű feladat) A seriffhelyettesnek meg kell védeni a Seriffet, ha mindenki más kiesett rajtuk kívül győztek.. Igen ám, csak mi van ha a Seriff éppen rá lő... és mi van, ha egy bandita annyira jól játszik hogy elhiteti a seriffel, hogy bizony én veled vagyok... És ebben rejlik a játék izgalma, ami nagyon sok óra nevetést és izgalmat ígér. A kártyalapok szépen megrajzoltak, ötletes játékmenetet varázsoltak elénk a készítők, éppen annyira elég hogy ne unjuk meg, és újra elkezdjünk egy partit ahol reménykedünk benne hogy mi maradunk a végén talpon. A kártyák között vannak események, fegyverek, "BANG" kártya ami egyben lövésként szolgál, és még sok más ami érdekesebbé teszi a játékmenetet. Többféle karakter kapott szerepet, közülük egyet húzunk a játék elején, és bizony nagyban befolyásolja a játékstílusunkat az adott partiban. Van aki egyszerre két életet tud levenni egy lövéssel, van akit ha megcéloznak lapokat kell dobálni hozzá, de van olyan is aki könnyebben gyógyul, választék tehát van bőven, sokadik játékra is előfordult hogy olyat húztunk akivel eddig még soha nem voltunk. A játékhoz több kiegészítő is kapható viszont én személy szerint nem ajánlom hogy mindet bekeverjük, mert annyira bonyolult lesz a játék a lapoknak köszönhetően, hogy még a tapasztalt játékosoknak is elkerülheti a figyelmét egy két fontos dolog. A játék szabálya átlagos nehézségűnek mondható, viszont ha egy teljesen új társasággal ülünk le, akkor bizony kell egy két parti mire mindenki megérti miről is van szó, a sokféle lapnak köszönhetően van mit tanulni, viszont egy megszokott társaság nagyon jókat fog szórakozni. Egy fontos dolgot viszont megemlítenék, sajnos a szerepek miatt 4-5 játékosnál a legjobb a játékmenet ( akkor jön elő a seriffhelyettes személye, több bandita lesz stb), 3 játékosnál túl egyértelmű ki kivel van, illetve még négy játékosnál is kicsit gyengécske a taktikai lehetőség sajnos, ettől függetlenül mindenkinek csak ajánlani tudom, egy nagyon élvezetes játékról van szó.

Pozitívumok:
- Nagyon jól megfogott vadnyugati téma
- izgalmas játékmenet
- változatos karakterek és lapok
- rövid játékmenet (30-45 perc)
- előkészület gyakorlatilag 2 perc

Negatívumok:
- 4-5 játékossal a legjobb
- a kiegészítőkkel túl bonyolult lehet

Pontozás: 10/8
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 08.
Továbblépve a Gazdálkodj okosantól :)

Ahogy egy korábbi, szintúgy Dániel nevű hozzászóló is írta, nekem is ez volt az első "nem szokványos" társasjátékom. Egy nagyobb baráti társaságban ismertem meg egy sítábor alkalmával. Hazaérve a síelésből be is szereztem és mondhatom, ez a játék indított el az "új generációs" társasjátékok világának felfedezésére.
Számomra a játék megunhatatlan a hátrányaival együtt is. Remek kiegészítők kaphatók hozzá, amikkel izgalmasabbá tehető az alapjáték. A társaságunkban rendre előjönnek a félreértelmezhető dolgok, így mindig úgy kezdjük, hogy megállapodunk, ennek a karakternek a tulajdonsága "így" értelmezendő :) Házi szabályként bevezettük, hogy aki a dinamitot felhúzza, azt neki egyből le kell tennie maga elé.
| 4 / 5 csillag!
2018. 02. 07.
Időtálló

Évek óta nagy kedvenc a társaságban. Nem lehet megunni. Az egyetlen baj, hogy annyi kiegészítő van hozzá, hogy már nem éri meg nyomonkövetni és megvenni a kiegeket, inkább új játékokra költi az ember a pénzét. De ettől függetlenül alapdarab.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 03.
5-7 fő között remek

Ha kevesebben vagytok, akkor nagyon egyszerű, ha többen, akkor meg a csapat fele unatkozik, amíg a többiek passziánszoznak a Wells Fargo -val ... Viszont 5-7 profival nagyon élvezetes, még jobb, ha mindenkinek van időhatár, amin belül le kell játszania a körét.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 27.
Partikon kihagyhatatlan

Izgalmas és változatos, rengeteg kiegészítő érhető el hozzá, bár az alapjáték is örök kedvenc, barátokkal akárhányszor lejátszható.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 25.
Eleinte kissé nehézkesen indult a játék, valahogy a szabályok nem voltak elég világosak, s kissé kiegyensúlyozatlannak tűnt. De 1-2 menet után egészen jól belejöttünk, s nagyon is élveztük.
A játéknak nagyon jó hangulata van különösen, hogy senkiről nem lehet tudni, hogy kicsoda eleinte, kivéve a sheriffről.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 24.
A nagy kedvenc

Nem olyan régen szereztük be és azóta is bármikor összeülünk játszani, előkerül a Bang is! A kockaverziója pörgősebb, ez kicsit taktikázósabb, de nagyon élvezetes és izgalmas az arcokat böngészve kitalálni, kinek az oldalán állhatsz! :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 23.
Megunhatatlan

A játék minden egyes köre más és más, a szerepek és karakterek különböző párosítása pedig csak fokozza ezt.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 18.
Taktika a vadnyugaton

Igazi vadnyugati bummbumm egy pakli kártyával. A legjobb heten játszani! Minél többen, annál jobb. Egy jól összeszokott baráti társaságban (ahol már nincsenek megsértődések egy játék kapcsán, mondjuk blöffölések, átejtések miatt), nincs is jobb partijáték!
Mindenki izgatottan várja az új lapokat, hogy mit tud majd velük kezdeni és hallgatja az érveket, hogy ki mindenki állítja, hogy vele tartozik egy csapatba. :) Külön színt adnak a karakterek, a hullarablótól kezdve a 'beépített boroshordós'-ig. :)
Hátránya, hogy ha valakit már az elején álnokul meggyilkolnak (ami lehetséges), akkor onnantól unatkozik, míg a többiek fergetegesen szórakoznak.
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 16.
Első

Hogyha még nem léptél rá a társasjátékok mezsgyéjére, akkor ez egy kiváló alap játék! Évekkel ezelőtt ez volt az első 'nem szokványos' társasjátékom. Megszerették a barátok, a család is! Kiegészítőkkel mindig izgalmasabbá teheted a játékot! Szerintem 5 fővel a legjobb a játékélmény
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 15.
Csapatban az igazi

Általában max. létszámmal játsszuk a játékot. Jó ha a csapatban van legalább 1 valaki, aki abszolút tudja a játékszabályt, mert a sok-sok lehetőség (kiegészítőkkel együtt meg pláne) néhány játékosnak fejfájást tud okozni :) Van hozzá kis súgólap, az alapján a játék 80%-a egyből érthető.
Nem lehetetlen elnyújtani a játékot 2 órásra sem... Jó csapat kell hozzá :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 15.
A világ legjobb játéka

A világ legjobb játéka ha azt nem nézzük hogy a barátság lerombolására is ideális. Lassan 1 hónapja van meg és már nagyjából 50-60 meccsnél járunk és még mindig nem unom. Kiegészítők nélkül is remekül lehet játszani de sokat dobnak rajta.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 14.
Akkor jó ha többen vagytok

Ez a játék nagyszerű 4 fő feletti játék, akkor a legizgalmasabb ha többen vagytok, kicsik és nagyok egyaránt élvezik.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 13.
Szuper játék

Partijátéknak tökéletes, hiszen minden játszma izgalmas, nincs két egyforma kör. Minél többen játsszák, annál szórakoztatóbb a játék, hiszen egyre nehezebb azonosítani a szerepeket és jobban lehet taktikázni. Kiegészítőkkel még változatosabb a játék, de önmagában is nagyon szórakoztató, csak ajánlani tudom!
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 10.
Bulijáték

Igazi haveros-iszogatós játék. Nem kristálytiszta minden helyzet, de megbeszéltük a kérdéses szitukat előre. Jó csapattal vicces, pörgős játék. Egy parti után kötelező a többi! Nem tudtuk abbahagyni!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 09.
Camouflage

Izgalmas, "minél többen annál jobb" (annál nagyobb a keveredés) partijáték sörözés mellé. Ügyesen kell adni az ártatlant vagy a pókerarcot, mert különben gyorsan kivégezhetnek, ez a játék kulcsa. A kockás és a kártyás verziónak is meg van a maga bája. Csak ajánlani tudom, gyakran terítékre kerül több baráti körben is.
| 3 / 5 csillag!
2018. 01. 08.
A Bang! kockajáték jobb partygame

Partygamenek hosszú, kártyajátéknak nem túl izgalmas, dedukciós játéknak meg egyszerű.
Okok:
- Partyjátéknak a bang kockajáték jobban teljesít, gyorsabb, izgalmasabb.
- Kártyajátékból több tucat jobb létezik.
- Dedukciós játéknak túl egyszerű, általában az első 2 kör után már mindenki tudja ki kivel van és utána a játék még menni szokott 20-30 percet.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 06.
Új Seriff van a városban!

Nincs is annál csodálatosabb, mikor a szerető családod az első körben végez ki téged még mielőtt rád kerülne a sor! Természetesen a bosszú nem maradhat el! Az egyik legjobb dedukciós parti játék amivel eddig játszottam! Imádjuk!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Parti Játék

Igazi partijáték! A mi baráti társaságunk nagyon szereti. Az egyedüli tanácsom az lenne, hogy nem érdemes az összes kiegészítőjét egyszerre használni, mert az aránytalanul elkomplikálja és időben is túlságosan elnyújtja a játékot! A western hangulat kedvelőinek kimondottan kötelező társasjáték! :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Alap party kellék

Tökéletes játék 4 fő felett. Egy játék kb. 30-50 perc, pont ideális hosszú. Változatos, taktikázni kell, mégis szórakoztató. Nem egy monopoly, nem veszik össze rajta a család :D Kiegészítőkkel még izgalmasabb.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 28.
nem hiányozhat

Amikor összejön a csapat a Bang mindig előkerül, hiszen egy remek partijáték ami nem igényel feltétlen odafigyelést, így beszélgetés iszogatás mellé is tökéletesen ajánlott. Hátránya, hogy sok társához hasonlóan nem lehet csak ketten játszani (bár erre ott a Bang párbaj)
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 27.
Nagyon jó játék

Még csak pár napja van meg, de nekünk nagyon bevált. 5-en játszunk vele általában, és nagyon jól elszórakozunk vele. A kiegészítő játékot, a Dodge City-t pedig már megrendeltük!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 21.
több, mint 5 ember játék az szórakozás maximumára Bang!

A vad nyugati élet nem fenékig tejfel pláne ha a saját Seriff helyettesed meg orrol rád és lelő. Ebbe a játék az őrültség taktika (tik-tak ika) mindig ott van. A szerencse egy jó faktor, viszont a játékba azt adja, mintha csak a Westend sivatagába talált lopott vagy örökölt felszereléseket kapnád csak.
A játék olyan húzásokat ad amik miatt ha lelőnek nem tudsz haragudni.
Egyetlen pici hibája. A halott vár. (még kiegészítőbe is. Ha elhúzódik a játék ez idegesítő lehet. valami kicsi és nem, olyan király játékot ha folytatnak közbe a halottak akkor viszont megállíthatatlan jó kedv marad)
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 20.
Társasjáték partin kötelező

Vannak akár éjszakába nyúló játékos estjeink is. Ez a darab biztosan előkerül. Nem maradhat el. Jó társaságban nagy móka. Mondjuk az az egyetlen parti nem volt az, amikor sheriff-ként a második körben legyilkoltak :-)
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 19.
Baaang!
Évek óta előkerül a játék ugyanabban a társaságban. Egy idő után kellettek a kiegészítők, hogy izgalmasabb legyen, mert nagyon sok kör után kezdtük kiismerni egymást. Hasonlít a gyilkosozáshoz kicsit, de sokkal több taktikai lehetőséget biztosít a lapjárás. Sajnos ennek megfelelően a szerencse is fontos tényező, meg az, hogy az ember csöndben maradjon, különben őt lövik ki először, és utána nem olyan élvezetes ott ülni az asztalnál, főleg, hogy nagyon sokáig elhúzódhat egy party. De amíg csak benne van az ember, nagyon lehet élvezni!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 17.
Egy jó party játék

Nagyon jó játék. Hátránya az hogy nem lehet vele ketten játszani. Ezt a játékot ajánlom mindenkinek.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 12.
Na? Ki, kivel van?

1000-dik alkalommal is érnek meglepetések, és a kiegészítők is okoznak fordulatot a játékban. Nagyon eltalálták ezt a játékot.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 10.
Izgalom a tetőfokon

Nagyon élvezetes játék, minden buli kelléke lehetne. Előnye, hogy ha megtanulja az ember a szabályokat gyorsan es pörgősen lehet játszani a kiegészítőknek hála. Hátránya viszont, hogy aki kiesik akár 20-30 percig is csak nézi a még játszókat, illetve pár házilag alkotott szabály alkalmazása nélkül nincs egyensúly a játékban.

| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 09.
Mi az osztálytársaimmal játszottuk mindig! Egyszerűen nem lehet megunni!
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 29.
nagyon jó partijáték

Kicsit kiegyensúlyozatlan, viszont az alapjáték egyszerű és szórakoztató, több év után is újra elő lehet venni. Akik sokat játszanak vele, azoknak egy-két kiegészítő mindenképpen ajánlott,
| 4 / 5 csillag!
2017. 11. 22.
Nagyon szuper játék! Csak ajánlani tudom, főleg kezdő társasjátékozóknak, könnyen tanulható és ha belejöttök nagyon pörgős tud lenni. Azért nem adok rá 5 csillagot mert nem tökéletes, nekünk is kellett pár házi szabályt írni hogy kiegyensúlyozottabb legyen a játék.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 28.
Remek társasjáték

Top 10 Party játék nálunk :3 Mi a Cash and Guns játékfegyvereket használjuk hozzá hogy még élvezetesebbé tegyük a játékot.
Sheriffnek a legjobb lenni ,mert ő végig a játékban marad,és az első kiesőnek a legrosszabb mert ő hamar elkezd unatkozni . :/ Persze a szellemes kiegészítővel a kiesett játékosok visszatérhetnek :)
| 4 / 5 csillag!
2017. 10. 26.
A játék nagyon élvezetes megfelelő társasággal, azonban tudni kell, hogy a játék kiesős alapon működik, így nem köt le végig mindenkit.
Egy kicsit időigényes a szabályokat is magunkévá tenni, de gyakorlat teszi... ;)
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 20.
Baráti összejövetelekre tökéletes

A Dodge City és az Aranyrög kiegészítő nagyon jó hozzá, viszont ha többen játszuk, akkor vannak olyan esetek (ha pont úgy jönnek ki a karaketerek), hogy eléggé el tud húzódni egy-egy játék kimenetele.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 19.
Kiváló játék az egész családnak

Izgalmas, pörgős... kár hogy csak heten lehet játszani :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 17.
Egyszerű de nagyszerű

Az egyik legtöbbet játszott játék a családban és a baráti társaságokban, mindannyian nagyon szeretjük, most várjuk a kiegészítő paklikat hozzá :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 12.
Egy kör viszonylag rövid ideig tart, nagyon jó kis játék. Elsőre bonyolultabbnak tűnhet de gyorsan belejössz. Onnantól pedig pörög a játék
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 11.
Még mindig vicces

Köszönhetően a sok kiegészítőnek és a rengeteg játszható karakternek (bár mi mintha mindig ugyanazokat húznánk ki) és a jól kitalált rendszernek, a játék olasz nyelvű első kiadásától kezdve rendszeresen nyúzzuk. A szabályok pofon egyszerűek - mikor új játékost kell beavatnunk, néha mégis csak meglepetten pislognak, nem értik, miért nem lehet két lovad vagy minek lövöd a melletted ülőt, mikor azt sem tudod, ki az, stb... -, megunhatatlan.
Ha túl sokan vagyunk, valóban sokszor lehet olyan, hogy valakire nem is jut el a kör és már meg is halt, és onnantól unatkozhat egy órácskát, de néhány esemény már visszahozza a halott játékosokat is, szóval senki ne menjen messzire az asztaltól.
(Az aranyrögös kieget nem szoktuk használni, az nem jött be, a többi jó!)
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 11.
Na még egy kört!

Számomra megunhatatlan játék. Ez volt az első kicsit komolyabb(ha szabad ilyet mondani) társasjátékom, amit vásároltam. Az egész család hálás nekem, nagyon szeretik. Gyorsan előkapható esti móka egy fárasztó hétköznapon is, általában az első menetet még több mint 3 követi. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 10.
Az első

Nálam legalábbis a Bang! volt az első komplexebb (ha használhatom rá ezt a szót) társasjáték, ami bevezetett a társasjátékok világába.
Utána kezdtem igazán belevetni magam, hogy milyen játékok léteznek még, és váltam gyűjtővé.
További érdekesség, hogy sok ismerősöm aki nem is számít nagy társasjátékosnak, szintén ha a Bang!-re terelődik a szó, mondják, hogy úú azt ők is ismerik és milyen jó játék.

Valóban egy nagyon jó kis játékról van szó, izgalmas a titkos szerepek miatt.
Nekem az a bajom vele, hogy 7 játékosnál az igazán izgalmas, viszont a sok játékos miatt a játékmenet le is tud lassulni, főleg akkor, ha vannak "újoncok" a társaságban, akikkel még a szabályokat, minden kártya lapot is meg kell ismertetni.

Igazából azért jár az 5 pont a játéknak, mert nagyon sok pozitív emlékem van róla, de ahogy korábban már említette más is, vannak már jobb party játékok a Bang!-nél.
Viszont egy első társasjátéknak mindenképpen ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 04.
Helyettes pacsi!

Imádtuk ezt a játékot, éveken keresztül ki se vettem a táskámból, mert bármikor szükség lehetett rá. Bevezettük a Helyettes-pacsi rendszert: amint kiosztjuk a szerepeket (ugy a seriffet mindenki tudja hogy ki) azonnal pacsizni kell vele, így jelezve hogy Te vagy a helyettes...természetesen mindenki pacsizik, de aki utoljára, azt elkezdi lőni a seriff xD
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 03.
Nem kell bemutatni!

Szerintem ez a party játékot mindenki ismeri, vagy hallott róla!
BANG! Nyomjátok!
| 2 / 5 csillag!
2017. 10. 01.
Eljárt felette az idő

Ez a játék nagy kedvenc volt évekkel ezelőtt, de azóta annyit fejlődött a 'partyjátékok tudománya', hogy túlléptünk rajta, mindenki eladta már.
A játék óriási hibája, hogy player elimination rendszere van, ami alkalmanként annyira korán megtörténik, hogy akár 1+ órás várakozásra is kényszerít egyes játékosokat.
2 csillagot adok a régi emlékek miatt :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 01.
Barátság vége :)

Elsőre kissé bonyolult a játék, de mindenkinek nyugodtan ajánlom. Bár vigyázni kell vele, mert ez egy olyan játék, amit barátságokat szed szét. Persze után szent a béke és jöhet a következő menet. Egy hónapja van meg nekünk a játék és minden összejövetelen elő kell venni, mert az egész csapat imádja.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 01.
Bang! Bang! You shot me down!

A legjobb kártyajáték, ráadásul kortalan... A nagymamám és az öcsém is akkora átéléssel játszotta, mint mi a társasos esteken :) Minden partin kötelező darab
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 01.
Szükséged lesz a pókerarcodra!

Nagyon pörgős, és érdekes marad sok-sok játék után is. Elsőre kicsit nehezebb játszani, azt javaslom, olyankor csatlakozz egy gyakorlottabb társadhoz, én is úgy kezdtem. Az egyetemünkön minden társaság ismeri és kedveli.
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 29.
Szükséged lesz a pókerarcodra!

Nagyon pörgős, és érdekes marad sok-sok játék után is. Elsőre kicsit nehezebb játszani, azt javaslom, olyankor csatlakozz egy gyakorlottabb társadhoz, én is úgy kezdtem. Az egyetemünkön minden társaság ismeri és kedveli.
| 4 / 5 csillag!
2017. 09. 23.
Pörgős lövöldözős BANG

A BANG egy pörgős lövöldözős játék. Alapvetően laza könnyed játék, vicces helyzetek is vannak benne. A cél, hogy a karakterednek megfelelően taktikázz és védd magad a többiektől. Ma is játszottunk két partit, amiben 5 játékos volt. 1 sheriff, 1 sheriff helyettes, 1 fejvadász és két törvényen kívüli. Vicces volt, hogy a sheriff mindkét csatában elsőként lőtte ki a játékból a szövetségesét :) A rejtett karakterek kiismeréséhez idő kell. Aki szeret komolyan játszani, és a győzelemre törekszik, jó lehet mert komolyan is lehet játszani. De alapvetően laza játék, amiben vicces helyzetek vannak, és reménykedünk, hogy a dinamit nem nálunk robban fel :) Bátran ajánlom. A játék gyorsan elsajátítható, és egy csata után jöhet egyből a következő!
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 22.
Igazi Vadnyugat

Nagyszerű játék kicsiknek, nagyoknak. Síelésen vagy Szilveszterkor, haverokkal vagy családdal, mindig nagyon jó élményt nyújtott. A játékszabály egyszerű, gyorsan megérthető. Többen is játszható és a játékidő sem hosszú, élvezhető. Igényes, szép grafika, a vadnyugat feeling teljesen átjön. Mivel a szerepek és célok minden játéknál más, ezért változatos élményt nyújt. Utazáskor mindig befér nálunk a táskába.
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 15.
Változatos

A Bang egyik legnagyobb erénye az újrajátszhatóság. A változó szerepköröknek köszönhetően ugyanazzal a társasággal is minden party merőben különbözik az előzőtől. Természetesen szerencsére ebben a játékban is szükség van és nem túl jó ötlet magunkra haragítani a többieket :) Az, hogy ki mennyire jól szórakozik, csakis a társaságtól függ, a játék minden eszközt megad hozzá. Fiatal gyerekek körében még nem próbáltam, de a az esetleges sértődések miatt nekik nem feltétlenül ajánlanám.
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 14.
Dodge Cityvel játszuk.

Mi a Dodge City kiegészítővel játszuk ezt a játékot. Nagyon jó játék, vannak bizonyos kombók, amikkel szinte esélytelenek a többiek, ha egyenrangú küzdelmet szeretnénk, akkor érdemes ezeket a karaktereket kivenni a játékból. De ha nem akkor igazi kihívást jelent, nem reménytelen, mert a szerencse is közre játszik, vagy a dinamit...
Az életre vigyázni kell, nem érdemes fölöslegesen ellőnünk a Bang! kártyákat, érdemes tartalékolni. Egyetlen hátránya, hogy nem lehet 2-en játszani, 3-an is csak akkor, ha a Dodge City a birtokunkban van.
Minél többen játszunk annál jobb.
| 2 / 5 csillag!
2017. 09. 12.
Tudni kell, hogy mihez ülsz le

A Bang! remek szórakozást biztosít mindenkinek. Ha tisztában vannak vele, hogy a cél kiejteni egymást anélkül, hogy elárulnák a játékosok kivel és ki ellen vannak. Döntéseikből nehézkesen, de olykor le lehet szűrni ezt-azt, ugyanakkor nincs idő nagy stratégiákat végig vinni, mert megy az aprítás mindenfelé. Két dolog is elveheti valaki kedvét a játéktól (mint nekem sikerült 1x-1x, de persze nem végleg), az egyik az, hogy ha elhúzódik a parti, de őt hamar kiejtik, akkor lényegében már nincs funckiója, megmarad szemlélőnek és lássuk be: ez nem valami jó. A másik az, hogy ha a serif meghal, automatikusan vége a játéknak és mondjuk a maradék 4 játékosból 3-nak az a célja, hogy ez megtörténjen, amit idővel egyre kevésbé lepleznek és ez könnyen vezethet sértődéshez. Egy Munchkin játékban szerintem jobban van megoldva a dinamika, mert ott is az a cél, hogy te nyerj és a többiek ne, de a te győzelmednek nem feltétele, hogy másokat 1-esre redukálj a 10-ből és kiejts a játékból, plusz bármikor jöhet úgy, hogy együtt működsz valakikkel, akikkel korábban gáncsoltátok egymást, és fordítva, mert nem az elején húzott lapok döntik el, hogy miként kellene viszonyulni bárkihez is. Akikkel játszottam viszont mind szerették és nagyjából értem is, hogy miért, ezért senki kedvét ne vegyem el tőle. :) Persze azért 1 parti ritkán elég a szabályok és kártyák feldolgozásához és gyakran rá kell szánni húsz percet játék előtt, hogy mindent újra átolvasson az ember, ha nem rendszeres Bang!-ező.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 31.
Mindenki imádni fogja

Ismerőseim közül akivel megismertettem mind beleszeretett, vagy mert karaktert játszhatott, vagy mert lövöldözhetett, vagy mert taktikázhatott. Mindenkinek remek szórakozást jelent aki megismeri. Kritika maximum annyi, ha túl sokan játsszák, akkor nagyon hosszú és az első kiesők valóban unatkoznak addig, de kevesebb játékossal mindig "gyorsan" lepörög a játék. A kockával szemben több a lehetőség és a taktika nagyobb szerepet kap itt.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 27.
Bang alap

Kitűnő játék kirándulásokra, házibulik, közös családi/baráti étkezések alkalmával.
Az alap játék után feltétlen érdemes kiegészítőket vásárolni.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 17.

Szórakoztató és könnyed játék, főleg ha jó társaság gyűlik össze hozzá. A változó-cserélődő szerepek és karakterek miatt több parti után is megmaradhat a lendület, de jellemzően 1-2 ember kiesik és mást játszana hamarabb.
Ami nem annyira tetszik benne az az, hogy ha kiesik hamar valaki és elnyúlik a játék, akkor ő csak ül és malmozik.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 15.
Nagy kedvenc

Nekem a Bang! az egyik kedvenc játékom lett. A kártyás verzió van meg, de a kockással is játszottam már. Nekem személy szerint a kártyás jobban tetszik a többféle lehetőség miatt, de a kockás pörgősebb, így azzal akár több menetet is lehet játszani egymás után. Rengeteg nevetést és jókedvet biztosít a játék, partijátéknak ajánlom. Főleg akkor szórakoztam jól, amikor a családommal először játszottam. Még nem értették annyira a szabályokat, ezért lövöldöztek mindenkire, még azokra is, akik egyébként a távolságból adódóan nem tudtak volna. Amikor mondtam, hogy ezt nem lehet, akkor persze fel voltak háborodva. :) Összességében nagyon jópofa játéknak találom.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 14.
Klasszikus

Örök klasszikus a baráti társaságban, szinte minden alkalommal előkerül! Kiegészítők nélkül is remekül játszható, ám aki a kihívást keresi, annak a High Noon és Fistful of Cards kiegészítőket ajánlom. Nem olyan rég beszereztük, képesek igazán megbolondítani a játékmenetet.
| 3 / 5 csillag!
2017. 08. 12.
A kockás verzió jobb...

Elsőre, másodikra még izgalmas, de az első játékos aki kiesik, az utána mehet kukoricát pattogtatni meg megnézni egy filmet, mert több kezdő játékossal van egy óra a játék simán... A Bang! A kockajáték sokkal pörgősebb, nagyobb a szerencsefaktor igy a kezdők és haladók esélyei jobban kiegyenlítettebbek. Ha nem akarod mindkettőt megvenni, inkább javaslom a másikat. A vadnyugati hangulat és izgalom ugyan úgy megvan abban is.
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 03.
Bang,Bang!

Nagyon szereti a baráti társaság, lehet kedvesen, vagy kiszúrósan :D
A kiegészítők csak jobban feldobják a játékot,szerintem igazán megéri őket beszerezni!
Bátran ajánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
2017. 08. 01.
Western felsőfokon

Nagyon bejött nekünk ez a játék, és végre ha hatan vagy heten játszunk a barátokkal sem gond, mert ezt a játékot heten "űzhetik". Jó ideig forgattuk a szabálykönyvet és biztosan van olyan szabály amit egyedi értelmezésben játszunk, de így a jó, pörgős, gyors játék lesz belőle. Megvettük hozzá a Dodge City kiegészítőt, de valamiért az nem jött be, inkább nem keverjük hozzá az alapjátékhoz. Hosszú lett tőle játék időtartama.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 29.
Az egyik kedvenc

A játék nem bonyolult, a szabályok egyszerűek. Nálunk nagy kedvenc, a barátaimmal (a viszonylag rövid hossza miatt is) nagyon sokszor előkerül mindig élvezetes.

Talán egyetlen hátránya, hogy tapasztalt játékosként egy (max. 2) kör letelte után általában már tudod, hogy ki mi, így gyakorlatilag létszámtól - meg persze a felhúzott lapoktól - függően kerül ki a győztes (pl. 7 játékosnál nálunk általában a sheriff nyer).
| 3 / 5 csillag!
2017. 07. 17.
a vadnyugat örökzöldje

őszintén sosem nyűgözött le ez a játék, bár az ismerőseim között még mindig hatalmas népszerűségnek örvend, nem túl bonyolult, van egy kerete, és el lehet vele szórakozni egy-két délutánt
| 3 / 5 csillag!
2017. 07. 16.
Eljárt fölötte az idő

Kiválló játék, de amóta kirpróbáltam a kockaverziót, azóta nem látom értelmét ennek, a kártyás verziónak. A kockajáték gyorsabb, kevesebb a szabály, de nem teszi bugyutává a játékot. Véleményem szerint a kockajáték egyszerűen mindenben jobb mint ez.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 16.
Megunhatatlan

Megunhatatlan, örök kedven játékom, egyszerű szabályokkal izgalmas játékmenettel. 5+ játékossal élvezhető, kevesebbel szerintem nem működik. Van néhány karakter aki gyengébb mint más, talán ez az egyetlen gyengéje.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 14.
A kockajáték verzió szabályait és játékmenetét könyebb elsajátítani és megérteni, ennek ellenére érdemes az eredeti változatot is megismerni és játszani, mivel összetettsége és kidolgozottsága révén felejthetetlen emlékeket nyújt, különösen akkor, ha sokan ülnek le egy asztalhoz játszani.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 11.
Családi és party szerepjáték

Egy partyn játszottunk vele először, ahol annyira megtetszett, hogy beszereztem egy saját példányt. Azóta minden játékesten előkerül. Szeretjük nagyon. Minden nap ugyan nem lehet vele játszani a karakterlapok állandósága miatt, de ettől eltekintve teljesen jó.
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 20.
Pörgős partijáték

Alapvetően 4-5 fővel játszottam, Velem együtt. Pörgős, rengeteg nevetés és cselszövés kíséri. Minél többen játszák, annál jobb.

Zseniális partijáték, csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 23.
Nagy kedvenc

Remek party játék, de ne új ismerősökkel próbáld ki (nem egy barátkozós játék) :)
Legjobb 5-7 fővel játszani és egy-két kiegészyítővel még jobb a játék élmény.
| 4 / 5 csillag!
2017. 05. 02.
Ez is, az is

Jó játék, lehet komolyan is venni, meg nem. Az első esetben észnél kell lenni, ha tényleg az a cél, hogy mindent átlássunk, de ha az ember nem akar nagyon rákoncentrálni, akkor is élvezhető. Minél többen vagyunk rá, annál érdekesebb. Bizonyos véralkoholszint után van jobb választás, de alapozásnak (is) tökéletes! :)
| 4 / 5 csillag!
2017. 05. 01.
Jó kis játék

A társaságban általában bulik elején szokott előkerülni a játék. Könnyen megtanulható, nagyon szórakoztató tud lenni. Elég hamar ki szoktak derülni a szerepek nálunk, de néha vannak kellemes meglepetések is. A szerencsefaktor igen magas a játékban, van aki teljesen fel tudja magát tápolni, mások kevésbé. Könnyű kiesni, de ez egy partyjáték, nem kell túl komolyan venni.
| 4 / 5 csillag!
2017. 04. 19.
Szerintem egy nagyobb társaságban alap játék lehet egy jó hangulatú este elindításához. Taktikázhatsz ha komolyan veszed, ha kevésbé akkor is jó móka. Mindenki a saját stilusa szerint játszhat, könnyen megtévesztheted a többieket, összességében egy nagyon élvezhető játék, persze kisebb/nagyobb hibákkal.
| 4 / 5 csillag!
2017. 04. 17.
Vigyázat, vadnyugat!

Nagyszerű partijáték, ami annál jobb, minél többen játszunk vele. Az eltitkolt szerepeknek sajnos 4 játékos esetén nincs sok értelmük (gyakorlatilag csak a két banditának lehet izgalmas, nekik is csak 1-2 kör erejéig). Ha többen ültök neki, akkor már teljesen más a helyzet, néhány körig garantáltan óvatosan fogtok egymásba lövöldözni. A különböző karakterek néha elég kiegyensúlyozatlanok: valamelyik nagyon erős, valamelyiknek a képessége gyakorlatilag használhatatlan. Ennek ellenére rendkívül szórakoztató, izgalmas, 5-6 főnél garantáltan nem hagyjátok abba 1 parti után. Nagyobb társaságoknak ajánlom, akik szeretnék próbára tenni a barátságukat. :) A szabályok elsőre kicsit bonyolultnak tűnhetnek, de 1-2 kör után már reflexszerűen fogjátok rakosgatni a lapokat.
4 csillag: A kiegyensúlyozatlan karakterek miatt, illetve azért, mert minimum (4 fő) játékosszámnál gyorsan unalmassá válhat a játék.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 23.
Barátra is lövünk

Fantasztikus játék, ha az ember igazán élvezni szeretné, akkor koncentrálni kell, hogy mindent átlásson az ember.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 07.
Az egyik legjobb partijáték

Gyors és fordulatos játék, akárhányszor összeülünk, valahogy mindig előkerül. Egyetlen hátrányának azt mondanám, hogy sok játékos esetében a korán kieső játékosok elunhatják a várakozást.
| 5 / 5 csillag!
2017. 03. 02.
Ki barát és ki ellenség?

A játék egyik legnagyobb érdekessége, hogy nem tudod, ki van a te oldaladon, és ki az ellenség. Ebből következik, hogy lehet jókat blöffölni. Nagyon szórakoztató játék. Elsőre soknak és a bonyolultnak tűnhet, hogy rengeteg kártyatípus van, de egy-két kör után már könnyű átlátni. Aztán meg csak az a lényeg, hogy legyen Bang! :)
| 4 / 5 csillag!
2017. 02. 27.
I shot the sheriff...

Szórakoztató partyjáték,hosszú időkre le tudja kötni az embert.Sajnos a mi társaságunkban voltak néhányan,akik nagyon unottan ültek neki,így kicsit elrontották az élményt.De a többségnek tetszett,viszont a rejtett identitások többször értelmüket vesztik,de ez is attól függ,ki menyire éli magát bele.
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 26.
mi szeretjük

Nekünk nagy kedvenc ez a játék, baráti összejöveteleken rendszeresen előkerül. Jókat tudunk nevetni rajta, figyelni is kell benne, de azért nem kell annyira koncentrálni, mint a stratégiai játékoknál. Gyors, nem bonyolult.
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 26.
Büntetlen lövöldözés

Előnyök: elsajátítása nem nehéz, hamar tanulható. A játék kiegyenlített mindenkinek, sosem válik unalmassá. Nem igényel sok előkészületet, tökéletes bármilyen összejövetelre.
Hátrányok: ha valaki rossz ember mellett ül, és csúnyán néz rá, akár az első körben kieshet. Nem sok ember élvezi végignézni, amíg a többiek még fél óráig rakosgatják a kártyákat. Az elején kapott karakter/szerep kombináció vagy túl erős, vagy teljesen használhatatlan. A játékosok számától függően lehet kiegyensúlyozatlan.
Még középiskolában lyukas óráink kedvenc időtöltése volt, és most, hat évvel később sem unalmas. Tökéletes partijáték, ahol csak az ösztönökre és a megfigyelőkészségre alapozva kell támadni vagy védeni a barátainkat. Hét emberrel játszva is pörgős, de tapasztalatok alapján ennél kevesebb játékossal valamelyik szereplőnek borzasztó nehéz dolga van. Érdemes minden játék után ülésrendet váltani, hogy izgalmasabb legyen. Nagyon jó alkalom megismerni a másikat, és közelebb hozni a csapatot.
| 3 / 5 csillag!
2017. 02. 01.
Az első pár játék során elég szórakoztató, de utána már kevésbé. Partijátéknak annyira nem jó, mert aki gyorsan kiesik utána elég sokáig unatkozhat.
| 3 / 5 csillag!
2017. 01. 25.
Kicsit elavult a mechanika

Régen nagyon szerettem a játékot, de most, hogy már sok mással is szembekerültem egyre kevesebbet kerül elő,
az, hogy egy játékos teljesen kieshet a játékból nagyon fusztráló tud lenni, főleg ha ez az első pár körben történik meg,
ugyanis akár 30-40 percet is ücsöröghet tétlenül.
| 3 / 5 csillag!
2017. 01. 24.
Western
Több ismerősömnek is megvan így bár nem rajongok a western témákért, volt alkalmam kipróbálni, nekem nem igazán tetszett sem a játékmenet, sem a megoldások, ha mindenképp a témában kalandoznánk akkor inkább a colt express-t ajánlom, picit drágább, de sokkal jobb játék.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 17.
Klasszikus

Az egyik legnépszerűbb társasjáték az utóbbi időben, nem csoda, hogy több verziója is megjelent már. Remek vadnyugati hangulatot teremt, ahol a kezdetben ismeretlen csapattársak megtalálása kulcsfontosságú. Minél többen játszák, annál élvezetesebb.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 15.
Vicces és izgalmas!

Nagyon szeretjük ez a játékot, vicces és izgalmas egyaránt. Mindíg fordulatos a megújuló szereposztások miatt. Mindenképp megéri beszerezni egyet és játszani vele időnként!
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 14.
Gyorsan tanulható, hangulat teremtő

A játék szerep osztása lenyűgöző.
A vadnyugat élménye kicsit sem marad el, viszont ahogy alattam is fogalmaztak hihetetlen nagy a szerencsefaktor még akkor is ha kitűnően gazdálkodsz a lapokkal.
Minél többen játszátok annál élvezetesebb, viszont annál többet kell várni a sorodra :) A szerepek nagyon jól el lettek találva és ha sok a "pókerarc" a csapatban igen nehéz megmondani, hogy ki-kivel van.
A többi kártyás-asszociációs játékkal szemben gyorsan is tanulható, szóval olyanok is bevonhatóak akik nem szeretik a hosszú&elnyújtott szabályú játékokat.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 14.
Gyorsan tanulható, hangulat teremtő

A játék szerep osztása lenyűgöző.
A vadnyugat élménye kicsit sem marad el, viszont ahogy alattam is fogalmaztak hihetetlen nagy a szerencsefaktor még akkor is ha kitűnően gazdálkodsz a lapokkal.
Minél többen játszátok annál élvezetesebb, viszont annál többet kell várni a sorodra :) A szerepek nagyon jól el lettek találva és ha sok a "pókerarc" a csapatban igen nehéz megmondani, hogy ki-kivel van.
A többi kártyás-asszociációs játékkal szemben gyorsan is tanulható, szóval olyanok is bevonhatóak akik nem szeretik a hosszú&elnyújtott szabályú játékokat.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 13.
Kinek a papné...

Jó partijáték, de nálam nincs benne a legjobb ötben! Ha csak a hasonló típusú játékokat nézem, akkor igen, nem véletlenül oly népszerű, sokaknak nagyon bejön. Persze lehet, hogy én nem szánok rá elég időt, bár azt gondolom, mivel nem ez a fajta a zsánerem, nem volt esélye lenyűgözni!
Azért mindenki próbálja ki, kár lenne kihagyni!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 11.
Változatos csapatjáték

Igazán nagy csapatban érdemes játszani, 6 főtől kezd tényleg élvezetes lenni. Szinte megunhatatlan, állandóan új szerepekben próbálhatod ki magad más és más tulajdonságokkal. Ha sokan vagyunk általában ez a játék kerül elő, kezdők is gyorsan megtanulják a szabályokat, gyakorlottabb játékosoknál pedig a sok fajta kiegészítőből is be lehet vetni néhányat.
| 4 / 5 csillag!
2017. 01. 09.
Túl nagy a szerencse faktor

A játék önmagában nézve elég jól össze lett rakva, egyszerűek és egyértelműek a szabályok, gyorsan tanulható és pörgős a játékmenet.
Nekem a legnagyobb problémám vele mégis az, hogy a szerencse nagyon sokat befolyásol. A taktika, összjáték és a ész semmit nem ér, ha rossz lapokat kap a csapatod, vagy jókat az ellenfél. Sokszor a tökéletesen felépített taktika megdől a szerencsétlenség és a szerencse kombinációja miatt.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 08.
Sértődősöknek nem ajánlott. ;)

Nálunk a megunhatatlan partyjáték, órákon át tudjuk gyűrni. :) Minimum 5-6 fővel ideális nekikezdeni. Pikk-pakk megtanulhatóak a szabályok. A pókerarc, blöffölés, agymunka mellé jól jön benne egy kis szerencse is, így könnyen cserélődnek a nyertes-vesztes szerepek. A gyorsan kiesők unatkozásának elkerülésére érdemes 1-2 kiegészítőt is beszerezni hozzá. Igényes kivitelezés. Kortól és nemtől függetlenül ajánlom mindenkinek. :)
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 05.
Jó játék, de túl nagy a szerencse faktor

A játék alapvetően tetszik, mert rendben össze van rakva, valamint sokan játszhatnak vele egyszerre. De a szerencse nagyban befolyásolja a játékmenetet, ha nincs szerencséd, akkor akár a legelején meghalhatsz, ha szerencséd van, akkor pedig szinte érinthetetlen lehetsz.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 31.
Még mindig igen

Több, mint 4 éve ismerkedtem meg a játékkal, de még mindig a TOP 3 kedvencem tagja. Mivel nagy a család , sokszor szenvedünk azzal, hogy mit játsszunk, de a Bang! mindig bejön. Még akár 6-8 játékossal is viszonylag pörgős, mindig történik benne valami. A szerepek és küldetések játékonként változnak, szóval soha nem ugyanaz. Szeretem a kooperatív játékokat is, de ebben az tetszik a legjobban, hogy 8000+1 féle módon lehet a másik orra alá borsot törni - ebből általában hatalmas nevetések, kisebb-nagyobb sértődések, esetleg a többi körre is kiterjedő bosszúszomj kerekedik. Teljesen bele lehet feledkezni. Azoknak, akik nem szeretnek "hullaként játszani" ajánlani tudom a kiegészítőket (pl. Gold Rush, Fistful of Cards, High Noon, Death Mesa), amikben kis játékszabálykiegészítéssel visszatérhetnek a halott játékosok is ;)
| 3 / 5 csillag!
2016. 12. 23.
Háát...

Engem, sokakkal ellentétben nem győzött meg a játék. A hangulata jó, de az, hogy valaki, akár önhibáján kívül 2 perc alatt kieshet, majd akár fél órán át nézheti a többiek játékát, szerintem elfogadhatatlan egy társasjátéknál. A szerencsefaktor is túl nagy a játékban, gyakran a taktika mit sem ér. Én személy szerint soha nem szerettem, bár lenyomtam pár partit.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 22.
szuper

nagy partikat játszunk estéről estére vele
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 21.
Baing

Azok számára is élvezetes játék lehet, akik nem akarnak sokat időzni egy játék szabályainak elsajátításával. Kiváló party játék, de 5 fő alatt nem igazán érdemes nekikezdeni.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 20.
Legjobb parti játék!

Gyorsan megtanulható, változatos és gyerekeknek is izgalmas. Fordulatos és aktív játékmenet, igazi komoly játék egy partira! :-) Imádjuk!
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 20.
Partyjátéknak kiváló

Jó játék, könnyű megtanulni, nehéz megunni. Elég sokféle karakter van benne, szóval változatos.
Viszont kicsit túl könnyű kiesni, és minimum 5 játékos kell, hogy igazán szórakoztató legyen.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 20.
A szabály az, hogy nincs szabály!

Az alapjátékkal is élvezhető játék, nem nehéz megtanulni a szabályokat ( azaz hogy a vadnyugaton nincsenek szabályok! ;) !
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 19.
Remek

3 hónapja játszuk, mindenhol arat.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 19.
A legújabbal még jobb

Kiváló partijáték. Ivós verzióját (szigorúan 18 év felett) könnyű megtanulni vagy kitalálni és így az esélyek is kiegyenlítődhetnek. A legújabb kiegészítővel pedig az sem unatkozik, aki az elején kiesett.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 19.
Igazi party játék!

Remek kártyajáték. Sokan lehet egyszerre játszani.
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 15.
Partijáték

Szórakoztató és könnyed játék, főleg ha jó társaság gyűlik össze hozzá. A változó-cserélődő szerepek és karakterek miatt több parti után is megmaradhat a lendület, de jellemzően 1-2 ember kiesik és mást játszana hamarabb.
Ami nem annyira tetszik benne az az, hogy ha kiesik hamar valaki és elnyúlik a játék, akkor ő csak ül és malmozik.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 13.
jó móka!

szuper játék, kiegészítő kártyákkal az igazi. Sértődősök hanyagolják :D .
Nagy kedvenc.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 11.
Csak imádni lehet

A legpörgősebb (persze, ha már mindenki belejött a szabályokba) játék, amit valaha próbáltam. Hihetetlenül át tudod adni magad egy-egy karakternek, miközben azon agyalsz,hogy ki van veled és ki van ellened. Órákig el lehet vele játszani, egyszerűen szuper!
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 11.
I shot the Sheriff!

Remek partijáték a Bang!, ami kezdők számára is élvezetes a pörgős játékmenet és a könnyű szabályok miatt. Sokadjára is előkerült már, a változatos leosztások miatt nem lesz unalmas. Egy nagy hátránya van a játéknak: ha valaki kiesik várnia kell, amíg a többiek befejezik a játékot és ez a kiszámithatatlan játékidő miatt akár még egy óra is lehet.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 10.
Kedvenc partijáték

Pár perc magyarázat és 1-2 gyakorló kör után könnyen megérthető és megszerethető. Nálunk ez az egyik kedvenc partijáték. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Véleményem szerint 5 embernél vagy a fölött van az ideális játékos szám.
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 04.
Én vagyok a sheriffhelyettes

Könnyű beletanulni, még könnyebb rászokni. Kiváló kártyás szórakozás akkor is, ha többen vagytok.

Előnyök:
-Rendkívül egyszerűek a szabályok, és a kártyákon ikonok jelzik, hogy mi mit csinál.
-Lehet blöffölni, gondolkozni, taktikázni, de mégis pörgős marad.
-Egy-két kivételtől eltekintve jól van balanszolva, ritka a "fix vesztes" leosztás.
-A variált szerepek és karakterek miatt nagy az újrajátszhatósági faktor, és akkor még a kiegészítőkről nem is beszéltünk.

Hátrányok:
-5-6 fővel ideális, kevesebb játékosnál egyszerűve válhat a játék.
-Ha valaki hamar kiesik, kénytelen unatkozni az egész játék során (de ezt bizonyos kiegészítők áthidalják).

Összességében ajánlom, nekünk számtalan órányi szórakozást nyújtott.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 27.
Egy kis vadnyugat nemtől, kortól függetlenül

Ha megismerkedtünk a társasjátékkal, 1-2 gyakorló kör után kiváló játék. Nem túl hosszú és nem is rövid, időt enged más társasjátékra is akár. 30 éves fejjel is szívesen játszom vele, de minden korosztálynak élményt jelenthet. Baráti körömben nem csak a férfiak, hanem a hölgyek is szeretik.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 22.
Az legjobb party játék

Sziasztok! Minden kezdő társaságnak ajánlom. Nagyon könnyű elsajátítani a játék alapjait és nagyon jól lehet vele szórakozni. Igazából 6 évvel ezelőtt ez a társasjáték vonzott be teljesen a társasjáték világába. Nagyon jó, hogy 7-en is lehet vele játszani (kiegészítőkkel többen).
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 21.
Legjobb társas

Sok társasjátékot kipróbáltunk barátokkal kezdve a Cluedotol a Rizikóig de szerintünk ez a legjobb mind közül. Pörgős viszonylag egyszerű a játékmenete, és még századjára is izgalmas. Kiegészítőkkel együtt még jobb!
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 21.
Izgalmas, akciódús

Van benne taktika, szerencse, és egy kis intrika is.
Egyszerűen nagyon jó, élvezhető, pörgős akciódús játék.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 16.
buli, jókedv, hangulat....

Teljesen véletlenül ismerkedtünk meg a játékkal, de szinte azonnal szerelem volt!!! Már-már felfoghatatlanul sokat játszottunk vele, szinte meg is untuk egy időre!
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 20.
Hangulat a köbön

A haverokkal Balatonon voltunk idén nyáron, az egyik nap viszont iszonyúan pocsék volt az idő. Épp az agyaltam mi a francot kezdjünk magunkkal, mikor az egyik haverom "Hey! Wanna Bang?" felkiáltással letette a játékot az asztalra. Úgy ment el a délután, hogy észre sem vettük! :D Sőt ez után a játék napos időben is előkerült. Az óta is a társaság nagy kedvence. Pörgős gyorsan tanulható, minél többen vagytok annál jobb.
| 4 / 5 csillag!
2016. 10. 18.
"He shot me down BANG-BANG!"
Egy viszonylag egyszerű szabályrendszerű játék, melyhez türelem kell az első egy-két körben, hogy megtanulja az ember. Szerepkártyás, részben kooperatív társas. Leginkább szorakoztató jellegű partijáték.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 12.
Imádjuk, mindenki szereti, minden buliban előkerül, barátokkal, családdal sőt még a 9 éves unokahugommal is remekül játszható.
| 4 / 5 csillag!
2016. 09. 28.
Western partyjáték

Általában 5-7-en játszottuk, nekem az a benyomásom maradt meg, hogy seriffként nagyon nehéz megnyerni. Amúgy könnyen játszható, nem túl nehéz a szabályt megérteni. Jó hangulatkeltő a dizájn.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 20.
Szuper játék a családnak

Az egyik kedvenc játéka a családnak, baráti társaságnak. Izgalmas, fordulatos party játék
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 08.
Mindenkinek
Szinte bármilyen korosztálynak kiváló játék (persze miután tud olvasni). Nagyon izgalmas menetek születhetnek.
Ha pedig minden finomkodás nélkül játszunk, még reálisabb a vadnyugati hangulat.
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 19.
Zseniális

Egy esős nap játszottunk vele először, azóta nagy kedvenc
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 29.
Örök favourite

Imádom az elképzelést és a megvalósítást, hatalmas partyjáték.
| 3 / 5 csillag!
2016. 05. 26.
A sör gyógyít, a nők meglopnak

A poros vadnyugati kisváros csendjét, eddig nyugodt életét pisztolylövések zaja zavarja meg. Sheriffünknek nincs könnyű dolga, ki kell deríteni ki vagy kik törnek az életére. Tényleg a Dalton banda tagjai, vagy a híres Névtelen renegát vagy csak önkéntes helyettese pufogtat a főutcán? Közben folyik a sör, táncolnak a lányok, érkeznek a postakocsik. A város nagy túlélője, a Koporsókészítő pedig már méretre vágta az alapanyagot.
Játékosszámtól függően a Sheriff, a Banditák, a Renegát vagy Renegátok, illetve a Helyettes vagy Helyettesek próbálják meg céljaikat elérni ebben a kártyajátékban. Próbálsz felszerelkezni, védekezni a lövések, betévedő indiánok, polgárháborús hatcsövű gatling ellen, de vigyáznod kell a szép hölgyekre is.
A játék elején mindenki megkapja titkos szerepét, majd a Sheriff felfedi magát és kezdődik a tánc (farkasokkal). Körödben kártyát húzol, majd a kezedben lévő lapokban rejlő lehetőségeket kombinálva törsz sikerre. Általában vagy felhúzod, amit szeretnél vagy nem. Így Fortuna istenasszony is domináns szerepet játszik a fordulók során.
Sajnos minél többször sebesülsz meg, annál kevesebb az esélyed gyorsan talpra állni és ezt a lehetőséget ellenfeleid sem fogják kihagyni. Egy-egy jól megválasztott karakterrel (a játékban vannak hasznosabb és kevésbé hasznosabbak is) esélyeid megnőnek.
A játék számomra egyik nagy negatívuma, amikor az első körök egyikében a többiek kilőnek, majd egyes esetekben nagyon hosszú holtidő telik el a játék vége előtt. Természetesen valakinek ez nem probléma, én azonban szeretem minimálisra venni a holtidőt, ha ez lehetséges. Ilyen szempontból a játék kockásított változatát jobban szeretem. Valamint bizonyos játékosszámnál (kifejezetten 4 főnél) a játék amúgy is törékeny egyensúlya teljesen megbomlik.
Partijátéknak mindenképpen ideális, főleg, mivel magyar nyelven is elérhető. Ha van lehetőség a választásra, számomra marad a kocka Bang. Bár itt a már megjelent kiegekben található további lehetőségek is változtathatnak a megfelelő változat kiválasztásában.
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 12.
Megunhatatlan

Fél éve van meg a Bang nekünk,jatszotunk mar vele 4-en is,7-en is ,minél többen vagyunk anál jobb.Nagyon jó party játék,izgalmas mindenkinek ajánlom.
| 4 / 5 csillag!
2016. 04. 01.
Viszonylag hosszadalmas magyarázat előzi meg az első játékot. Praktikus, ha olyanokhoz csatlakozunk, akik már játszottak ilyennel, mert nekünk elsőre nagyon nyögvenyelős volt az ismerkedés. Profi csapatnál pörgős, kiegészítőknél már nagy előnye van annak aki ismeri az össze kártya hatását. Nagy társaságnak is ideális.
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 30.
Zsúr játék

Ha nem tudod mit csinálj egy fiú zsúron csak vegyél egy ilyen társast és kész is.
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 27.
Kiváló party játék

Nagyobb társaságnak 5-főtől jó hangulatú party játék, 4 főig kicsit lapos hangulat jellemzi mivel könnyű kitalálni ki kicsoda a játékban.
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 24.
alap

könnyen elsajátítható, gyors, pörgős, egyértelműen egy alap partyjáték
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 14.
Èrdekes

Èrdekes jàtèk. Pörgös izgalmas
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 24.
A legjobb

Ez az egyetlen olyan társasjáték amit szívesen játszok bárhol bármikor.
| 4 / 5 csillag!
2016. 02. 09.
Ha nyersz, jó neked...

Izgalmas Játék, sok nevetéssel, de aki a legelején kiesik annak utána nagyon unalmas. Csak háttérjátéknak tudom javasolni, és akkor ha a kiesők utána el tudják foglalni magukat mással... A szabályrendszere egyszerű, a western érzést sikeresen átadja. A kiegészítővel 3 Fő is játszhatja a 4 helyett.
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 22.
Vadnyugat, kartyak, pisztolyok

Szuper tematikaju, gonosz mechanikaju, korokre osztott jatek. Sertodosokkel kulon elmeny jatszani, jokat lehet szorakozni a civakodo parokon, akik talan akkor is egymast lovik, ha egyertelmuen egy csapatban vannak. Szerintem ez jobban illik a western hangulathoz, mint a kockas verzio.
| 4 / 5 csillag!
2016. 01. 09.
Pisztolyokat elő!

A Bang! Egy igazi jó hangulatú, kikapcsolódós, családi vagy parti játék. Csak ajánlani tudom, még azoknak is akik nem igazán vannak oda a western hangulatért. Azt viszont meg kell hogy jegyezzem, nagyobb társaságokban gyorsan válhat közutálat tárgyává, elvégre ha akár 7-en játszunk még azelőtt kieshetünk, hogy egyáltalán ránk került volna a sor. Így ez gyorsan elveheti az ember kedvét ettől a játéktól. Ettől függetlenül pacsi a kiadónak! ^^
| 4 / 5 csillag!
2016. 01. 03.
BENGG! :)

Alap játék, kötelező, hogy legyen otthon. Még olyanok is élvezetesnek találjak, akik nem igazán gémerek. Olcsó és kis helyen is elfér, ezért könnyen vendégségbe vihető.
Nálunk alapszabály, hogy párok nem ülhetnek egymás mellé ;)
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 02.
könnyed szórakozás

Bár jópár éve játszuk már, még mindig az egyik nagy kedvenc a társaságban. Ugyan négy játokodtól is játszható már, de inkább 5 személytől ajánlanám; illetve a 6-7 személyes meccsek a legjobbak. Fél csillag levonást azért tennék, ha lehetne (de mivel nincs ilyen, ezért inkább maradok az 5 csillagos értékelésnél): elég sok múlik a szerencsén (néha bármit teszel mire rádkerülne a kör már kiestél), és unalmas lehet a hamar kiesett játékosoknak, hogy már nincs szerepük a végjátszmában. Ennek ellenére csak ajánlani tudom, megéri a pénzét, kitűnő szórakozás!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 09.
egyik legjobb társasági játék

Meglehetősen könnyen tanulható, ugyanakkor nagyon sok változatossággal bíró játék. Sokan tudják játszani, így alkalmas kisebb-nagyobb összejövetelekre. A kiegészítőkkel tovább fokozható az izgalom.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 07.
Hihetetlen

Személy szerint nem tudok egy társassal egymás után több kört is lejátszani, a Bang viszont annyira magával ragadott, hogy nem csak órákig, hanem napokon keresztül játszottam a családdal. Azóta is ez a kedvenc játékom és bármikor szívesen leülök egy kis lövöldözésre. Nagyon izgalmas és változatos! Mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
A vadnyugat íze

Izgalmas, könnyed, belépő stratégiai játék. Az egész család jól szórakozik, minél többen annál jobb. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 24.
Az agyad eldurran olyan jó! :)

Igazi party, játék 7-en (kiegészítővel 8an is) lövöldözhettek egymásra az igen vad nyugaton! Tavaly Karácsonyra vettem meg a 4fős családomnak(!), és eszméletlen nagyot játszottunk vele egészen hajnali 3ig :) Azóta is előkerül a "BANG!" minden baráti-családi társasozós összejövetelen.
A játékszabály igen egyszerű, a karakterek és szerepek cserélődése állandó változatosságot és élvezetet nyújt.
Maximálisan megéri az árát!
| 4 / 5 csillag!
2015. 11. 04.
Jó játék

A játék hangulatos, szórakoztató, és viszonyleg könnyen tanulható.

Amit esetleg negatívumként lehetne felhozni, hogy ha korán esel ki, akkor a következő 1-1,5 órában csupán néző vagy, ami nem feltétlenül túl izgi; valamint vannak szituációk, amikor a játék vége nagyon el tud húzódni. (A High Noon kiegészítőben mondjuk ez utóbbit megoldották.)

A játékhoz szerintem érdemes venni kiegészítőket is, azok tudnak dobni a játékélményen.
| 4 / 5 csillag!
2015. 11. 03.
Vadnyugati vandálkodás

Sokakkal ellentétben, nem vagyok oda a vadnyugati témáért, nem is fűztem a játékhoz nagy reményeket... A BANG viszont rámcáfolt:D

Nagyon jó a vadnyugati hangulat, és élvezetes a játékmenet. Hamar megtanítható bárkinek, és nagy társasággal is élvezetes játéklehetőséget biztosít. Ha valaki kicsit furfangos, sokáig titokban tudja tartani a kilétét, és meg tudja zavarni vele a többieket. Jók a karakterek, lehet egymás orra alá borsot törni, de a lapjáráson és a szerencsén is sok múlik.
Mindig jól elszórakozunk vele amikor előkerül, sokan a társaságból rajonganak érte. Nekem egy picit valami mintha hiányozna belőle a tökéletességhez, de ennek ellenére ajánlom midenkinek ;)
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 31.
Vigyázat, függőséget okoz! :)

Kiváló party játék, főleg ha legalább 5-en játszuk.
Izgalmas, és könnyen megtanulható így kezdőknek is ideális, évek óta nem tudjuk megunni. Talán a legjobb a játékban a hangulat amit teremt. E miatt a játék miatt szerettem meg igazán társasozni. :)
"Hibája" ami a címben is olvasható, hogy valóban nagyon rá lehet kattanni. Társasággal akárhová megyünk, már el sem indulunk nélküle, elég gyorsan kopottra játszottuk. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 28.
Eredeti örök darab

Volt szerencsém akkor játszani ezt a játékot, mikor még csak külföldről lehetett beszerezni. Megtanultuk az összes kártyát, betéve tudtuk. Hatalmas, emlékezetes partikat játszottunk, de mára a számtalan társasjáték háttérbe szorította. Szerintem nem gond a kiesés, mert a kiesők is végig figyelték a játékot. Azért egy idő után mikor végtelenségbe futott a játék, időlimittel abbahagytuk és jöhetett az új parti. Az egyik alkalommal egy barátomnál az ötéves kislány (3 nagyobb testvére van) rángatta a szülőket, hogy játszanak egy Bang-et. Na gondoltam ez is valami vicc lesz, hogy csak a kártyák dobálgatása miatt szórakozik a játékkal. Legnagyobb megdöbbenésemre, együl játszotta végig a partit, és minden kártyát tudta mire való. Úgy csente el a többiektől pánik lappal a megfelelő kártyát, hogy csak lestem. Na itt kész voltam és újra kell gondolnom egy ilyen játék hány éves kortól játszható. Lehet, hogy legközelebb egy Terra Mystica-t fogok vinni a hónam alatt és megtanitom neki :D
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 26.
Jó kis játék

Mi eddig még csak hat, illetve hét fővel próbáltuk ki, akik közül két fő kivételével senki sem volt gyakorlott társasjátékos. A kezdőbbeknek a szabályok elsajátításával eleinte voltak nehézségek, de a végére szinte mindenki belejött. Nagyon jól szórakoztunk, másoknak is merem ajánlani a játékot. Viszont a már korábban bejáratott Aranyásók valahogy mégis nagyobb sikert aratott.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 21.
Az egyik legjobb, könnyed parti játék! Minél többen játsszák, annál szórakoztatóbb!
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 18.
Barátokkal szuper jó játék

Nagyszerű kártyajátékkal, érdemes minél többen (minimum 4 játékossal) játszani, hogy még élvezetesebb legyen, Mi nagyon sokat nevettünk :)
| 3 / 5 csillag!
2015. 10. 18.
Túl kevés titkolózás?

Nem rossz kezdő játék, nagy negatívumának tartom, hogy az első lövés után szinte azonnal lehet tudni a játékosok szerepeit.
| 2 / 5 csillag!
2015. 10. 18.
nem igazán

Valahogy egyálltalán nem fogott meg a játék mechanizmusa, több barátom kedvence pedig ez a játék, én elég értetlenül állok ez előtt. Számomra elég unalmas volt az a pár alkalom mikor játszottunk.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 15.
Mindenkinek

Nagy kedvence a családnak, igazán akkor élvezetes ha 6-7 fő játssza :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 12.
Hibátlan játék

Fantasztikus játék. A barátommal kifejleszettünk 2 illetve 3 személyes módokat is, egyszerűen megunhatatlan
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 12.
Hibátlan játék

Fantasztikus játék. A barátommal kifejleszettünk 2 illetve 3 személyes módokat is, egyszerűen megunhatatlan
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 12.
Lövöldözés a pampákon

A Bang nagyon jó partijáték, ahol a titkos szerepek nagyon sokat adnak ahhoz a mókához, amit nem tud annyira lerontani a szerencse szerepe, a sokszor nehézkes első lövések eldördülése, vagy az sem, hogy sajnos igazán csak 5-7 fővel élvezhető. Kedvenc szerepem a renegát; a tárgyak közül meg a dinamit. :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 10.
Bang! Lelőttelek!

Nos. Ez a játék sokak nagy kedvence, köztük én is kedvelem. Kártyákkal lövöldözünk egymásra, elhajolunk a lövések elől, szerzünk új fegyvereket vagy lovat, és iszunk sört. Partijátéknak nagyon jó, 4-nél kevesebb emberrel nem is ajánlom. Fütyülnek a golyók, és közben nem tudni, ki kivel van, mert a játékban 3 fél is van: a sheriffék a város egyik felén, a banditák a másik felén, az egyedül álló utolsó fél pedig pont középen. Mondanom sem kell, a játék alapja az "Egy maroknyi dollálért" című film, és nagyon jól visszajön a hangulata. Mi a baj a játékkal? Van benne bizony kiesés, akit lelőnek, az nem jön vissza. És ha egy órára nyúlik a játék, akkor bizony azoknak, akik kiestek, nem olyan izgalmas. Én személy szerint bevezettem egy-két szabályt, amitől ezerszer jobb lett a játék: 1. az első körben senki nem eshet ki, az utolsó élete mindenképpen megmarad. 2. Csináltam kis történés-kártyákat, amit az első játékos kiesése után a sheriff elkezd felhúzni a köre elején: pl. "Rablók! Mindenki eldobja egy felszerelését, vagy veszít egy Életet!" vagy: "Mesterlövész! Vagy eldobsz egy Nem talált! kártyát, vagy veszítesz egy Életet!" és végül, a harmadik kártya: "Fnálé!: Mindenki a köre elején veszít egy Életet, ezt nem lehet kivédeni!" Ezekkel a kis kártyákkal nagyon hamar véget érhetnek a menetek, ha valaki kiesik, kb. 5 kör alatt (ami így is olyan negyed óra) Így mindenki számára érdekes marad a játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 09.
Inkább a Bulett!

Ez a készlet önmagában kevés. Minimum a Dodge City-t bele kell keverni, hogy jó legyen a móka. Igazán 5 vagy több játékos esetén hozza magát a játék.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 07.
Jó kis játék

Minnél többen játszuk annál remekebb, érdemes új kártyákat vásárolni.
| 2 / 5 csillag!
2015. 10. 04.
hosszú

Több játékossal túl hosszú, főleg a kiesőknek, a playerelimináció miatt :( inkább nem...
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 02.
Jó kis játék, de sokszor előfordult 6-7 játékosnál, hogy 1-2 ember hamar kiesett, a végén nagy csata alakult ki, és az 1 órás parti alatt bizony sokan unatkoztak.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 01.
Remek partyjáték

Ahogy észrevettem nem csak nekem, hanem sokaknak tetszik a western tematika, könnyű embereket találni egy-egy játékra. Könnyen tanítható, tetszik a kártyákon lévő ötletes szimbólumok használata. Erősen ajánlott hozzá a Dodge City kiegészítő, mivel az behozza a zöld keretes lapokat, megduplázza a játszható karaktereket, és bejön még egy Dinamit kártya :). Néhány party után belassult nálunk a játék, a banditák nem igazán akarták felfedni magukat. ezen segít az Aranyláz kiegészítő ami jutalmazza ha eltalálunk valakit. Szerintem 6 fővel ideális
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 01.
Legjobb partijáték

Órákon keresztül játszható, izgalmas, változatos és csapatépítő játék. Mindenkinek ajánlom!
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 28.
Partijáték

Jó kis játék, könnyen tanulható.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 25.
Könnyed partijáték

+ könnyen tanulható
+ sokszor újrajátszható
+ rövid játékidő
+ minimális szerencse faktor
- minimum 4 fő kell hozzá
- első kiesőnek sok lehet a holtidő a következő partiig
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 15.
Gyors és pörgős partijáték. A jelölések miatt nyelvfüggetlen, de jó ha van egy tapasztaltabb játékos aki segít a többieknek beletanulni. Sokat számit ki milyen szerepet kapott. Baráti társaságoknak ajánlom elsősorban.
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 13.
Jól összerakott partyjáték

Nagyon jó kis játék, nagyobb társaságok esetén lehet elővenni, általában mindenki szereti.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 13.
Nagyon jó játék de csak az baj hogy minimum 4 lehett játszani.
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 07.
Könnyed partijáték

Könnyed, gyors partijáték. Úgy tűnik, a legtöbbször szegény sheriff az áldozat, de ettől még izgalmas lövöldözni egymásra :-)
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 07.
Bárki beljön hip-hop

Nagyon jó játék, a szabályok elregélése igénybe vesz pár percet, de 1, max 2 játék után mindenki belejött eddig. Több embernél izgalmasabb, ez szerintem tipikusan egy olyan játék, amit a maximális létszámmal a legjobb játszani. Kis hátulütője, hogy a játék közben kiesettek szoktak néha unatkozni, a végjáték akár hosszú is lehet, degyakorlottabb játékosokkal ez sem fordul feltétlen elő.
| 1 / 5 csillag!
2015. 09. 05.
meh...khm...bangggg!

Ahhoz képest, hogy partijáték, rettenetesen el tud nyúlni. A szerepeket titkolni alig van értelme. Aki az elején esik ki (márpedig erre simán az első körben is sor kerülhet), az jó sokat várhat, míg a többiek befejezik. Kezdőknek fájdalmasan sok értelmezendő ikon, de legalább így nyelvfüggetlen.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 04.
Izgalmas

Vicces játék, gyorsan betanulható. Érdekesek a szerepek, én azt hittem, hogy három játékossal nem fog működni, de mégis a 3 különböző szerep miatt kiélezett tud lenni. Jó, mert kezdők is ugyan úgy tudják élvezni!
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 02.
kiváló

Kiváló partijáték titkos szerepekkel és kiszúrós játékmechanizmussal megspékelve. Imádjuk! :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 02.
Vicces.
Egy szórakoztató kártyajáték, ami kötelező a nagyobb kocsmatúrákhoz. :D
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 02.
Idén találkoztam először vele, egy barátunk hozta magával a balatoni nyaralásra. Ismeretlenül mire teljesen megértettem a játékot elég hosszú időnek tűnt, de utána vagy 10 kört játszottunk egymás után. Mi lehet hogy kevesen voltunk ahhoz, hogy igazán érdekes legyen a játék, mivel elég hamar kiderültek az oldalak így elég hamar ki is estek emberek. De a balatoni borfesztivál után ideális program volt :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 02.
szinte mindenkinek

kellemes kis partijáték, elsősorban baráti társaságoknak (esetleg egy kis iszogatás/borozgatás közben).
Aki hajlamos megsértődni azon, hogy valaki(k) csak úgy rászáll(nak), akkor inkább hagyja ezt a játékot.. de pont emiatt egy baráti társaságban, ahol poén rászállni a másikra igazán vicces és szórakoztató :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 31.
Ha pörög, jó!

Klassz kis egymást szivatós játék, de akad hátránya... Például az, hogy úgy játékossal lassú, túl sok az értelmezni való, idő, mire felpörög és addig unalmas. Ha valaki kiesik, szintén unalmas (neki), illetve bizonyos létszámoknál elkerülhetetlen az egyik oldal erőfölénye. Mindenesetre szeretjük, gyakran játszunk vele!
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 29.
PartiBANG!

Egy nagyon kellemes, gyorsan tanulható partijáték. Minél többen játszák, annál jobb, 4 emberrel sem rossz de még sem az igazi BANG! hangulatot adja vissza mivel viszonylag gyorsan rá lehet jönni a szerepekre. Könnyed barátokkal való társasos estékre ideális.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 28.
Pugno!
Nagyon jó játék, ami nagyon sok kellemes órát okozott. Egy hátránya van csak. Mikor kiesik valaki, akkor akár elég sokáig várnia is kell a végére.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 26.
Minden korosztálynak

Nálunk nagyon népszerű, ha előkerül, biztosan nem csak egy partyt játszunk le, a szüleinket ugyanúgy elkapta, mint a mi 20-30-as korosztályunkat. De az tény, hogy 4 játékos fölött válik igazán izgalmassá.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
kiegészítőkkel ajánlom

a kiegészítőkkel nagyon változatos, és úgy már nem csak 10 alkalommal élvezhető
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 20.
kicsit túlhajtva

Csak nagy társaságba és sör mellett ideális játék, amúgy erősen túlhypeolt. Ha már szerep és kitolás, akkor a Citadella körökkel veri a Banget.
Igaz, az már nem party kategória.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 20.
Legjobb partijáték!

A félrevezetés, kooperáció és a szívatás egyszerre van jelen ebben az igényes kidolgozású kártyajátékban, ahol a játékosok száma csak növeli az élvezetet, nem pedig lassúbbá, unalmasabbá teszi a játékmenetet. No. 1 partijáték, remek szórakozást biztosít, megéri az árát. Egy hibája van: ha valaki a játék elején esik ki, az a következő körig nem sokat tud hozzátenni annak végkimeneteléhez.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 19.
Nem talált? De.

Eszméletlen király játék, pörgös, igen kell hozzá szerencse is, de 10 játékból 8-at azért az igazán nagy spílerek nyernek, Induljon a vadászat a sheriffre!
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 19.
Vegyes érzések

A Bang nagyszerű játék, sokat gyűrtük. Nagy hátránya a kiesés, ezért mikor társasozni összejövünk, még akkor is ellene szavazok, ha ezt lenne leginkább kedvem játszani.
Ugyanakkor maga a játék egyszerű, könnyen tanulható, és a titkos szereplőkre épülő mechanika szerintem nagyon jól eltalált. (Van két oldal, akik között a lapjárás egyenetlenségeit is kiegyensúlyozza valamennyire, illetve a szerepek homályban tartását is segíti, hogy az egyik játékos a játék állásától függően az egyikhez vagy a másikhoz kell húzzon, ha nyerni akar.)
Nem mindenkinek ugyanolyan nehéz a dolga, de szerintem ezzel semmi probléma nincs.

Nagy a felelőssége az utolsónak bent maradó játékosoknak, hogy gyorsan befejezzék a menetet, hacsak a társaság kiesett fele el nem kezd másik játékkal játszani.
| 1 / 5 csillag!
2015. 08. 18.
inkább a kockás verzió

Efölött a játék felett eljárt az idő. Mint kártyajáték unalmas, mint rejtett szerepes játék túl egyszerű és hosszú. Csak úgy tudom elképzelni, hogy valaki szereti, hogy vagy nosztalgiából, vagy mert még nem játszottál szinte semmit mást. A kockajáték verzió kisebb helyen elfér, izgalmasabb a kockás része mint ennek a kártyái, és rövidebb idő alatt lemegy, és soha nem húzódik el. Sokkal inkább abból érdemes többet lejátszani egymás után.
| 2 / 5 csillag!
2015. 08. 16.
Big Bang!

Az ötlet nagyon jó, de az alapjáték önmagában nagyon kevés. Ha társasozni gyűltök össze és valaki kiesik lehet fél órát kell várnia, amíg újra becsatlakozhat ez akár oda is vezethet, hogy akivel ez többször megesik ki is száll. Szigorúan csak beszélgetés-iszogatáshoz "háttérjátéknak" használható partyjáték. Kiegészítőkkel együtt már lehet más a helyzet.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
Jó kis partygame, de...

| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
nagyon élvezetes

nagyon szórakoztató és változatos játék, a kiegészítők méginkább feldobják a játékot.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
Partijáték

Egy remek és pörgős partijáték, mely 5-7 játékossal az ideális. Könnyű szabályokkal, hamar megtanulható, egy-egy parti gyorsan lejátszható. De ha valaki az elején hamar kiesik neki unalmas lehet kivárni, mire egy új parti kezdődhet.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 11.
király

a lapok kicsit vékonyak így könnyen gyűrődnek, de amúgy nagyon jó játék
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 11.
légy résen

Élvezetes játék, az a legjobb, amikor át tudod verni a másikat... :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 11.
nagyon jó

Lehetőleg haverokkal játszunk, ne a párunkkal, mert sértődés lesz a vége.... :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 11.
A nyenyerések játéka

Nyári tekerős táborokban a fiúk csak ezzel lazítanak!
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 11.
Szuper

Nagyon jó, pörgős játék, csak ajánlani tudom! Könnyen bele lehet jönni!
Nekem nincs hozzá kiegészítőm és van egy társaság akikkel rendszeresen játszsuk, nem tudjuk megunni.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 08.
Alap

Talán ez az egyik legalapp party játék. Sajnos a kezdeti lelkesedés nálunk már unalomba csapott át. Sokat játszottunk vele már, és már nem tud újat nyújtani. A kiegészítőkkel ez a probléma valamennyire orvosolható.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 07.
jo hangulat es ropkodo golyok

Egyszeru partyjatek, kiegeszitokkel akar 8an elvezheto. Egyszeru szabalyok, lehet taktikazni, bloffolni, uszitani (talan az uszitas resz a legjobb benne).
Az egyetlen hatranya, az hogy ha megolnek, akkor kiesel a jatekbol, es tobb jatekos eseten konnyen lehet h a tobbiek meg sokaig jatszanak nelkuled.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 06.
a kedvencem mert olyan hűs

Ez volt talán az első, de mindenképpen az egyik azok közül a 'party' játékok közül, amiket kipróbáltam/tunk még gémerré válásom hajnalán és az első vásárlásom is a boltban. Azóta is imádom, persze erre lehet az is rátesz, hogy évente 1-2 alkalommal tudunk csak játszani. : P
Nem kevés idő telt már el azóta, hogy megvan és sok más jó dolgot is kipróbáltam (nem a kábszit), viszont nálam ez abszolút top parti játék! Kell hozzá hangulat, meg szerintem úgy az igazi, ha ki tudjátok maxolni a résztvevőket, de ettől függetlenül és mindezzel együtt is, tényleg ajánlom! Megér egy próbát és rá lehet cuppanni!
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 05.
Gatling RULEZ!

Ez volt az első partijáték, ami meghódította a játékközösségünket. Szórakoztató, egyszerű, gyors. Egy menet sosem elég!
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 03.
Kiesni nem éri meg

Egyszerű, hangulatos és magával ragadó partijáték. Viszont ha az elején kiesel, rendkívül unalmas lesz kivárni, amíg vége lesz a körnek.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 03.
Western

Tetszik a hangulata, persze a jó társaság elengedhetetlen hozzá.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 02.
kiesés

Talán a legnagyobb hibája a játéknak, hogy ki tudnak esni játékosok, és onnantól csak asszisztálnak a többieknek, ajánlanám inkább a szamurájos verzióját a játéknak.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 29.
bandajáték

Könnyű felvenni a hangulatát a játéknak, ha a valaki spagettiwesternen szocializálódott. Tettük ezt oly' sokan Magyarszágon, hogy ez a játék errefelé az én benyomásom szerint szinte kult-játék lett. Pláne azért, mert egy remek "kapudrog" a gémervilágba.

Jó tulajdonságai:
- western téma, arra jól passzoló, saját mechanika
- nincs dobókocka :)
- 5-7 főig nagyon hasonló élményt tud nyújtani (4 fővel talán picit más)
- ha unalmassá válna, sok-sok kiegészítő van a piacon, amivel színesíteni lehet
- összeszokott társasággal egy egészen intrikus és sajátos játékélményt tud nyújtani, valamennyire dedukciós is a játékmenet a hazudozás miatt
- könnyen tanulható

Rossz tulajdonságok:
- ha valaki kiesik, (kiegészítők nélkül, de alapvetően azzal is) várhat... ezért ez nem az a tipikus "összeülünk játszani" játék, mert akkor egy csomóan csak unatkoznak az idő egy igen jelentős részében... viszont ha ez csak egy mellékes program egy más programnál, akkor ez akár jó tulajdonság is lehet
- vannak erős/gyenge képességek, sok múlik a lapjáráson - ezt nem is lehet/kell kiegyensúlyozni
- több helyet is láttam, ahol ez egy "csalós" játék... azaz ha nem szólnak, csalhatsz... ez szerintem negatív, de biztos van, aki szerint nem az (valószínűleg ez a Munchkinnek köszönhető)
- lehetnek zavaros pontok bizonyos szituációkban, amiket csak gyakorlott játékosként lehet értelmesen tisztázni (illetve a kiadó utólag kiadott FAQ listáit elolvasva, ahol ezeket tisztázza)
- amelyik magyar kiadást én láttam, abban voltak furcsa dolgok, de lehet, hogy ez már valamilyen újabb

Összességében: szerintem kell mellé valami más program is, hogy ne kelljen a játék mellett malmoznia annak, aki kiesett. Ettől eltekintve egy hangulatos, sajátos és mókás bevezető játék, aminek a bevezető mivoltát leginkább a lapjárásból és az ülésrendből fakadó magas véletlen tényező biztosítja. Tapasztalatom szerint az intrikusabb, cselszövést igénylő játékokhoz nagyon jó alapot nyújthat.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 28.
Akármikor-akárhol

Nagyszerű játék. 4 fővel is izgalmas, de igazán nagyobb társasággal jó játszani. Gyorsan és nagyon egyszerűen tanulható szabályok. A kártyák nagyon-nagyon strapa bíróak. Szerintem mindenképpen alap játék!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 24.
megoldás az unalom ellen

A kockás pörgősebb de nem olyan taktikás. A játékhoz fontos az értelmes gondolkodó társaság amúgy is lehet élvezni de ahhoz hogy pörögjön mindenkinek oda kell figyelni a gold-rush kiegészítőben a halottak is játszanak és nekik se uncsi a játék :))
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 24.
dead or alive

Nem rossz játék, bár igazán csak a megfelelő társasággal működik. Viszont a kiesés, mint játékelem nem szerencsés. Volt rá példa, hogy valaki úgy esett ki az első körben, hogy addig még csak sor sem került rá. A kiesők aztán szétunják magukat, míg a töbiek szórakoznak.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 24.
bang

nagyon jo kezdesnek de erdemes meg venni inkabb a bulletet
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 24.
Szép is, jó is meg nem is

Fantasztikus látvánnyal rendelkezik a játék, nagyon jól bele tudod élni magad!
A játékmenet is tetszik nagyon, lehet izgulni, kinél robban a dinamit, ki a bandita, ki fog rád lőni.
Csak azért nem adok 5 pontot, mert elég sokszor kikapok :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 24.
nagyszerű játék, nem csak westernmániásoknak

Nálunk leginkább nyaralásokkor kerül elő, illetve western esteken (a hagymásbab, segio leone és a whisky mellett :)). Könyen tanulható, pörgős játék, és a rövid játékidő miatt könnyen újrajátszható
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 23.
Élvezetes

Könnyen tanulható, ideális baráti társasághoz.
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 22.
jó-jó, de van sokkal jobb is

Sok évvel ezelőtt amikor még csak az angol-olasz verzió jutott el hozzánk ez volt az ultimate partyjáték a baráti körben. Egyetértek sok hozzászólóval valóban hangulatos játékról van szó, amit néha beárnyékol, hogy ha vki korán kiesik várhat a többiekre illetve hogy hajlamos elhúzódni a játék. A kiegek sokat javítanak rajta, de manapság már nem preferálnám a Bang-et mint partyjátékot. Sztem a kockás változata a Bang-Dice Game sokkal jobban sikerült. Ha valaki igazán szeretne az asztal körül ülőkre lövöldözni akkor még a Cash 'n' Guns-t tudom ajánlani.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 21.
Kártya vagy Kocka?

Akik mindkettőt ismerik és játszották mit ajánlanak? Melyik a jobb
ha még nincs meg az egyik sem?
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 20.
Sokan imádják...

...én viszont közel sem rajongok érte annyira. Tény, hogy klassz ötlet, csak nagyon zavaró, ha az ember aránylag korán kiesik, a többiek pedig hosszan játszanak még utána.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 20.
Nem rossz, de

Az alapötlet nagyon jó, átjön a vadnyugati érzés is. Két dolog nem tetszik benne, az egyik hogy nem tudok mindig arra lőni akire szeretnék, azaz a pozíció nagyban meghatározza a játékot, illetve ha valaki hamar kiesik, után nézőként unalmas lehet a többiek akár fél óráig is elhúzódó játékát figyelni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 18.
Nagyon jó vadnyugati játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
A legjobb western kártyajáték.

Minden parti változatos és izgalmas. Kiegészítőkkel még jobb!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Szórakoztató spagettiwestern

Klasszikus partijáték, bármikor elővehető, egyszerűek a szabályok és a kártyákon található jelmagyarázat is segíti a jelentésük értelmezését. A korábbi hozzászólásokkal egyetértve unalmas lehet azoknak a játékosoknak, akik hamar kiesnek és kívülről kénytelenek követni a többiek játékát, de a partik viszonylag pörgősek, úgyhogy hamar elkezdődik az újabb játék. A szerepek közül talán a renegáté a legnehezebb, mert neki mindenképpen életben kell maradnia a játék végéig, hogy megküzdhessen szemtől szembe a seriffel, míg a többi szereplő (seriff és a helyettesei, illetve a banditák) akkor is nyerhetnek, ha egyvalaki közülük meghal, de a többiek megnyerik a játékot.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Bullet

Egyszerű kártyajáték , mely annak ellenére , hogy valakik akár igen hamar kieshetnek a játékból, elég sokszor kerül elő. Ennek okai talán , hogy sokan lehet játszai , és hogy mennyire eltér egymástól minden party.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 14.
Shot me down!

Tökéletes választás volt. Ideális minden baráti társasághoz, könnyed szórakoztató. Tökéletes levezetés edzések után az edzőtáborban ;)
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 14.
BANG! - MAGYAR KIADÁS

Az első játék, amit saját magamnak vettem. Kisebb és nagyobb létszámmal is játszható, könnyen megérthető. A témája és a kivitelezése fantasztikus. Kezdő játékosoknak szinte kötelező darab.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 14.
Kedvenc

Klasszikus kedvenc a partijáték kategóriában :)
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
A jó a rossz és a hidd el, hogy veled vagyok...

pro: Nagyon jó parti játék, baráti társaságoknak számára de családdal is játszható. Ha vannak a csapatban sértődésre hajlamosak, akkor kicsit óvatosan, de amúgy mindenki élvezni fogja.
kontra: A kiesettek hamar megunhatják, adott szerepek hamar kiderülhetnek.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 11.
Nagyon jó, de...

Azért csak 4 csillag, mert egy elhúzódó parti esetén a kieső játékosoknak már kicsit unalmas a "néző" szerep.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 11.
kötelező darab

Partijátékok kategóriában kötelező darab.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
Nagyon könnyen érthető szabályok, ideális esetben gyors. pörgős játékmenet. Igazi kártyajáték, a győzelem jobban függ a stratégiától, mint a szerencsétől.
Nagyon izgalmas, szórakoztató a blöffölős rész, amíg nem derülnek ki a szerepek. Ideális 5-8 fővel játszani.
A kiegészítők tovább növelik a játék élettartalmát.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
Western szerepjáték a javából!

A Bang az egyszerű kártyajátékokhoz tartozik. A játék egy western világba röpít bennünket. Tízenhat karakter közül választhatunk, mindegyiknek különös képessége van. Sok borsot törhetünk mások orra alá különböző tárgyakkal, akciókártyákkal. Hátránya, hogy egyesével esnek ki a játékosok a játékból, így ha elhúzodik egy-egy parti a többieknek sajnos meg kell várni a játék végét, hogy elkezdődjön egy újabb parti. Nevethetsz másokon, de nevethetnek rajtad is, szóval adj egy" bang"-et mindenkinek és nyerd meg a játékot!
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
bármikor elővehető

Az előttem szólók elég jól összefoglalták a tudnivalókat.
Amiket kiemelnék:
Viszonylag egyszerű a szabálya, ezért nagyon sokféle társaságban játszható, mégis kihívást jelenthet a gondolkodós játékokat kedvelőknek is. Továbbá játszható kisebb és lényegesen nagyobb társaságokkal is.
Sok játékos és kiegészítők esetén nagy be tud állni a játék és borzasztó unalmas lesz. A nándi által javasolt szabályt melegen ajánlom, mi is alkalmazzuk ugyanazt.
Viszonylag kiegyensúlyozott a szerencse és a stratégia szerepe.
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
Játék köpönyegforgatóknak!

A játék érdekes tud lenni ha elegen vagyunk (5-6 fő) és rafkós játékosok vannak. De, a kiegészítővel teljesen unalomba tud fulladni. Nekünk ki kellett találni egy szabályt ami lerövidíti a végét. Ha elfogy a pakli újrakeverjük de utána minden lépésed után veszítesz egy életet. Ez bevált. Addig érdekes a játék amíg nem tudni ki-kicsoda. Aztán viszont sablonos tud lenni. Összességében egy játszható játék de nekem nincs a kedvenceim között.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
igazi partijáték

Nagyon jó kis partijáték, mi sokat játszunk vele nagyobb társasággal. A kiegészítővel változatosabb lett a játék, azonban valóban sokkal hosszabb lett a játékidő ami egy idő után unalmas lehet... azért jár az 5*!
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
Pörgős játék ahol a pókerarc sokat segít

A tény, hogy nem tudjuk, hogy a másik játékos azért nem támad-e minket, mert barát, vagy csak más tervei vannak izgalmassá teszi a játékot. A kártyák változatosak, minden karakter különleges képessége más-más színt visz a játékstílusunkba. Minél többen vagyunk annál jobb, az elérhető kiegészítőkkel pedig újabb kihívásokkal és szórakoztató elemekkel tudjuk bővíteni a játékot.
Azért adtam csak 4 csillagot rá, mert bár papíron a játék pörgős, ha olyanokkal játszunk akik túlagyalják a körüket, és heten játszunk egyszerre, akkor két sorrakerülés között akár 10-20 perc is eltelhet, ami nem épp a legszórakoztatóbb -- de ez társaságfüggő.