Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

6.490 Ft

Bang!: Dodge City

6.490 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (44)

Leírás

A nagy sikerű Bang! kiegészítője – bújj fedezékbe, míg a többiek egymásra lövöldöznek... 
A Bang! Dodge City a népszerű, titkos szerepes partijáték kiegészítője, ami új karaktereket és egy új laptípust hoz a játékba (a késleltetett lapokat), illetve lehetővé teszi, hogy 3-an vagy akár 8-an játsszunk. A játékhoz szükség van a Bang! társasjátékra!

Vélemények

4.75
44 értékelés
(35)
(7)
(2)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 02. 21.
Ez egy tökéletes kiegészíő.
2020. 12. 15.
Igazolt vásárlás
2020. 07. 27.
Nem is kiegészítő

Ebben a változatban annyi kártya van, hogy már-már nem is kiegészítő. Rengetegre duzzad mind a karakterek, mind a kártyák száma. Jó ötlet a három játékos változat is, ha csak ennyien vagyunk itthon. Sajnos négynél többen még nem tudtunk játszani. Szinte biztos vagyok benne, hogy nagy adok-kapok lenne. Talán hamarosan... ;)
2020. 04. 14.
3 fős Bang!

Ezzel a kiegészítővel végre 3 fővel is jól játszható a Bang!. Próbáltuk az alapjátékkal is, de nem hiába javasolják azt 4+ fővel. Emellett érdekes új kártyákat hoz be (többféleképpen lehet sebezni, életet visszanyerni, stb.)
2020. 03. 04.
Dodge This

A zöldszegélyű kártyák nagyon színesebbé, az új lapok, amelyek kijátszásáért el kell dobni egy másikat, illetve az új kékszegélyű lapok izgalmasabbá teszik a játékot. A sok extra BANG!-elési lehetőség pörgősebbé teszi a játékot, a második Renegát pedig egyenesen fenomenális!
2019. 10. 23.
nagyon jó

Ezt az egy kiegészítőt próbáltuk ki az alapjátékhoz, de kellett is, mivel többen játszottuk, így több bandita lett :) Nagyon szupi!!
2019. 10. 10.
Alap kiegészítő

Ez a kiegészítő unaloműzőnek remek, az extra zöld lapok és az új karakterek sokat módosítanak, ami szerintem tényleg elegánsan változtat a játékon, nem túl tolakodó mértékben. Ráadásul az ár/érték arány tökéletes, mert olcsó :D
2019. 09. 26.
jó kis kiegészítő az alapjátékhoz

jók benne az új karakterek, az új fajta zöld lapok is, amikben vannak új típusú fegyverek
2019. 06. 01.
A kedvenc kiegem

Ha nagy társaságban akarjátok játszani ezt a játékot ,akkor mindenképp érdemes beszerezni ezt a kieget,mert nálunk sokszor okozott problémát ,hogy "csak" 7 fővel lehet maximum játszani az alapjátékot ,és néha az a +1 fő ,amit ez a kieg ad ,az is sokat tud számítani.
Nekem nagyon tetszettek benne az új karakterek ,sokkal több az én játékstílusomhoz illeszkedő volt benne ,mint az alapjátékban.
A zöld kártyák nem rosszak ,bár ha a lapjárás úgy jön ki ,akkor eléggé fel tud vele tápolódni egy-egy játékos ,és akkor előfordulhat ,hogy túl nagy előnyre tesz szert és szinte ölhetetetlen, amivel mondjuk az alapjátékban nem nagyon kellett számolni. De ezt leszámítva semmi problémám nem volt vele ,én mostanában mindig már ezzel a kieggel együtt játszom.
2019. 04. 27.
DODGE

Sokkal több kitérési és támadási esélyt ad. A zöld keretes kártyák válltozatosabbá teszik a játékot, mivel azonnal nem használhatóak. 15 új karakterkártyát is tartalmaz, melyek közül személyes kevencem Apache Kid, akire nem hatnak a káró lapok, tehát az Indiánok indiánra nem támadnak.
2019. 01. 19.
Jé, nyertem a renegáttal

Az alaphoz képest behoz még jó pár kártyát, amivel egy kicsit megcifrázza a játékot, ez egyszerre előny is meg hátrány, mert többféle kártya - több izgalom, viszont egy idő után csak pakoltuk le egymás mellé az ilyen-olyan segítő lapokat, amivel egy idő után túl könnyű is lett a dolgunk... Elvileg nyolcan is lehet játszani, úgyhogy egy buliban előkapni tökéletes, végülis a plusz kártyákkal nem bonyolódik a szabály, nem nagy, könnyen hurcolható még a két doboz is, stb. Viszont mi még soha az életben nem szedtük össze a maximális emberszámot, szóval arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen ennyi emberrel játszani.
És végezetül: egyedül a kiegészítővel sikerült nyerni legalább egy meccset a renegátnak is, amit mindenképp a javára írok!
2018. 11. 27.
Kell neked!

Szerintem a legjobb kiegészítő. A zöld lapok és az új karakterek is sokat adnak az alapjátékhoz,nekem már unalmas is lenne a játék ezek nélkül. Aki szereti a Bang-et,de már kicsit kezdi unni és valami pluszra vágyik,annak csak ajánlani tudom.
2018. 06. 09.
Dobd fel az alapjátékot!

Remekül kiegészíti az alapjátékot az új lapfajtával (zöld lapok), és ha esetleg már unalomig ismeri az ember a Banget, akkor az új karakterek és akciólapok ismét változatossá teszik számára a játékot.
2018. 05. 28.
Szívós Westernhősök

Egyik kedvenc partijátékunk a Bang, már az alapjátékkal is nagyon sokat játszottunk. Először az Aranyláz kiegészítőbe ruháztunk be, utána vettük meg a Dodge City-t. Maga a kiegészítő valóban jó, a kártyák is, a karakterek is, viszont nálunk rettenetesen elnyújtotta a játékot. Mi jobban szeretünk pörgősebb, középhosszú partikat játszani (kb 30-45 perc), pláne, hogy aki kiesik nem tud aktívan részt venni a játékban (maximum árnyékszereplőként, de az azért nem ugyanaz). A Dodge City-vel szinte minden játszma 1 óra felett van a mi 5 fős társaságunkkal, sokszor már eléri a 1,5-et. Továbbá mi azt vettük észre, hogy aránytalanul erősebbek a Dodge City-s karakterek az alapjáték szereplőihez képest. Ha valaki például seriffként Apache Kidd-del játszik, 90% az esélye, hogy megnyeri a játékot. Aki ezzel a kiegészítővel játszik annak azt tanácsolom, hogy próbálják ki úgy, hogy nem vegyítik a karakterkártyákat, hanem egyszer csak az alapjáték, máskor meg a Dodge City karaktereiből osztanak.
2018. 04. 01.
"Bika BANG!"

Nem sok lap, de sok szórakozás, amit nyújt a kiegészítő! Csak ajánlani tudom!
2018. 03. 09.
Nagyon szeretjük

Az alapjáték számomra már kezdett kicsit unalmassá válni, annyit játszottunk már vele, de ezzel a kiegészítővel újra élvezetes a játék. Nekünk nagyon tetszik.
2018. 03. 02.
Kiválló

Egy tökéletes kiegészítője a Bangnek. Én és a barátaim nagyon szeretünk vele játszani és a játék is hosszabb és izgalmasabbá válik tőle.
2018. 02. 01.
dodge

Elég, ha annyit mondok, hogy ez a kiegészítő újra a toplistánk elejére tette a játékot? :)
Azt gondolom, hogy aki szereti a Bang! alapjátékot és sokat játszik vele, egy idő után annyira fog vágyni egy kiegészítőre, mint egy falat kenyérre. És ha csak egy kiegészítőt vennétek meg hozzá, akkor mindenképpen ez legyen az!! :)
2018. 01. 16.
Nélkülözhetetlen

Miután már rendesen elkoptatjátok az alapjátékot KÖTELEZŐ megvenni ezt a kiegészítőt, teljesen felfrissíti a játékot, új akciókártyák, rengeteg ú lehetőség! Enélkül már nem is tudnám elképzelni a játékot.
2017. 12. 28.
Házi szabály

Az előttem szólókhoz még annyit tudnék hozzátenni, hogy egy egyszerű házi szabállyal lehet javítani a karakter okozta erőkülönbségeket:
A játék elején egy helyett mindenki három karaktert kapjon, melyek közül kiválaszthatja azt amellyel játszani szeretne.
2017. 12. 27.
BANG

Nagyon jó kiegészítő, tényleg hozzáad a játékhoz. Bár elég sokáig bírtuk az alapjátékkal, mert tényleg nagyon jó, egy idő után azért unalmassá vált. A kiegészítővel viszont újra felfedeztük a játék szépségeit, és kiszámíthatatlanabbá tette a játékot. Érdemes kipróbálni!
2017. 12. 10.
Minimum ez kell az alapjátékhoz

Enélkül nem az igazi az alapjáték.
2017. 11. 26.
Hozzáadott tartalom

Aki szereti az alapjátékot, az ne habozzon beszerezni. Új fajta kártyákat hoz be a kiegészítő (zöld keretes). Ami egy kis plusz taktikázásra ad lehetőséget. Egyetlen egy negatívumot tudok megemlíteni, hogy az új karakterek egy kicsit túl erősre sikerültek szerintem.
2017. 11. 23.
Nagyban hosszabbítja az eredeti játékot.

Jó néhány, alapjátékkal lejátszott parti után ruháztunk be erre a kiegészítőre.
Az új karakterek között vannak nagyon-nagyon erősek, amelyek a régieket már-már lealázzák, úgyhogy én ezeket kicsit kiegyensúlyozatlannak érzem.
Az új zöld keretes lapok tényleg hoznak egy csavart a játékba ami enélkül már-már túl egyszerű volt, azonban ezzel a kiegészítővel az alapjátékkal szemben sokkal hosszabb lesz a játék, körülbelül egy óra alatt megy le egy korábban 30 perces parti.
Van néhány olyan kártya, amely nem egyértelmű, hogyan működik, úgyhogy egyedi szabályokban kell megegyezni sokszor.

Összességében nem bántam meg, mert bonyolítja és hosszabbá teszi a játékot.
2017. 11. 22.
*Hozzászólás címe*

Talán a legjobb kiegészítő, tele van új karakterekkel és egy új kártyatípust is bevezetnek. Pont annyival több tartalom került bele amitől kicsit felborul a meta és mégsem bonyolítják túl a játékot.
2017. 10. 19.
Újabb örömök

Köszönjük szépen a kiegészítőt, egy másik társasággal volt szerencsém kipróbálni, így már úton is van.
Nagyon jók az új lapok és az új karakterek, a plusz egy fő renegát pedig már csak a hab a tortán :) Az eddigi sunyulás megduplázódik a két renegát szerepében :D
Ajánlom mindenkinek.
2017. 09. 28.
Még több sebzés

A zöld keretes lapok, amik igazán újdonságot jelentenek a játékban.
Több variációs lehetőséget ad a többi játékos sebzésére a már jól ismert bang! kártyák mellé.

A plusz renegáttal pedig akár 8an is lehet játszani, ami szerintem még izgalmasabbá teszi a játékot, bár a játék időn nem rövidít.
Kezdőkkel és gyakorlott játékosokkal egyaránt jól játszható, annyi hátrányt látok az egész Bang! játékcsaládban, hogy ha a kiegészítővel együtt játszik valaki először, jó sok szabályt el kell mondani, így az első kör el tud rendesen húzódni.
Valamint, ha az első játékos kiesik, utána ő nem annyira élvezi a játékot.

Party játéknak a nagy létszám miatt mondanám, de mindenképpen legelőször kell elővenni, mert ahogy halad előre a party már inkább olyan játékok kerülnek nálunk elő, ahol kevesebb szabály van és pörgősebb a játékmenet.

Összességében azonban mindenkinek ajánlom aki szereti az alap bang!-et nem fog csalódni :)
2017. 08. 27.
Éljenek a zöld lapok! :)

Remek kiegészítő, az új karakterek mellett az új lapok nagyon hasznosak és szórakoztatóak. Jó ötlet a zöld lapok (későbbi körökben érvényesíthető) bevezetése!
2017. 07. 29.
Kiegészítő

Az egyik legjobb kiegészítő a 4-ből, az új karaktere és az új lapok érdekesebbé, izgalmasabbá teszi a játékot, mindenképpen ajánlom az alapjáték mellé!
2017. 04. 19.
Kis plusz izgalom

Ha valaki szereti az alapjátékot a kisebb/nagyobb hibái mellett is, ez egy szuper kiegészító lehet mellé. Amikor már kicsit unalmasnak/megszokottnak számít az alap játék újra valami feldobja. Én hasznos/élvezhető kiegészítőnek tartom.
2016. 12. 19.
Értékes kiegészítő

Számomra a legszimpatikusabb, ár-értékben legjobb Bang! kiegészítő.

A játékhoz sokat adnak hozzá a zöld kártyák és az új karakterek is eléggé feldobják a játékmenetet. Relatív sok lap van benne.
Kezdőknek első játéknál pont annyira megnehezíti, hogy 1-2 körrel több kelljen megérteniük, több kártyát és mechanikát kell felfogniuk, egyébéként mindig a kieggel játszunk és ezt ajánlanám mindenkinek is.
2016. 12. 16.
Az első Bang! kiegészítő amit megvettünk.

Kis társasos csapatunkban gyakran előfordul, hogy 8-an is összejövünk, ezért beszereztük a Dodge City kiegészítőt és azt kell mondjam nem csalódtunk. A sok új karakter és a zöld kártyák új lendületet hoznak az alapjátékhoz képest és a plusz renegát karakter még több taktikázási lehetőséget ad, a Serfiff kevésbé lehet biztos a dolgában...
2016. 12. 14.
Egy jól sikerült kiegészítő

Elsősorban olyan társaságoknak ajánlott, akik gyakorlottak az alapjátékban, szeretnének egy kis újítást. Annak aki először játszik Banggel kicsit sok lehet az információ a kiegészítővel együtt.
A plusz karakterek érdekesek viccesek, talán kicsit erősebbek az alappakli karaktereinél. Nálunk a kiegyenlítettség kedvéért kettő karakterből lehet választani és általában a kiegészítős karakterre szokott a választás esni.
A zöld "késleltetett" lapokat nagyon jó ötletnek tartom, nem bonyolítják a szabályt túlságosan, de taktikailag egy új színt visznek a játékba.
8 fős játékot a két renegáttal egyszer sikerült eddig játszani, ennyi játékost már nehézkesen bír el a játék és nagyon kijön a Bang! gyenge pontja, a gyorsan kiesett játékosoknak akár háromnegyed órát is kell várniuk míg lemegy a játék.

Összességében egy igényesen kivitelezett, izgalmas kiegészítőnek tartom a Dodge Cityt, ajánlott!
2016. 11. 15.
Így kell kiegészítőt csinálni

Tökéletes kiegészítő - az új mechanikák egyszerűek és érdekest színt hoznak a játékba, a z új lapok balanszosabbak, és a karakterek között sincsenek túlzottan erősek. Ami kell, az minden megvan benne, de semmi olyan, ami felborítaná az egyensúlyt.
Élvezetesebbé és jobbá teszi a játékot, és ár-érték vonzatban is kiváló.
Ha tetszett az alap, mindenképp szerezd be, nem fogsz csalódni.
2016. 11. 15.
a kedvencünk

Talán ez a kiegészítő volt az első a sorban, soha nem vesszük ki az alapjátékból, folyamatosan használatban van! Jó karakterek, ötletes új lapok.
2016. 02. 09.
Egyszerű de nagyszerű

A szabályokon nem módosít sokat, az új karakterek és kártyák izgalmasak. Ha az alapjáték tetszik ez is tetszeni fog. 4-7 játékos helyett most már 3-8 fő is játszhatja, talán ez a legnagyobb pozitívuma a kiegészítőnek.
2015. 11. 24.
Igazi tartalmas kiegészítő

Első kiegészítőnek tökéletes, feldobja a már rongyosra játszott alapjátékot új zöld kék(2) és barna lapokkal, nem beszélve a karakterekről valamint a +1renegátról.
Tequila Joe és társai értenek hozzá hogyan fokozzák a vadnyugat hangulatát!
2015. 11. 03.
Remek kiegészítő!

Ha valaki szereti az alapjátékot, ezt imádni fogja! Jópofák az új karakterek, jó a 3 és 8 játékosra bővült játékosszám, nem bonyolítja a játékmenetet mégis ötletesen élvezetesebbé teszi.
A zöld lapok visznek egy kis extra csavart a taktikába, nagyon jól lehet őket használni, az új barna lapok pedig remek új eszközöket adnak a játékos kezébe. Minden BANG kedvelőnek beszerzendő darab, minden várakozást teljesített!
2015. 10. 31.
Talán a legjobb Bang! kiegészítő

Valóban a legjobb kiegészítője az önmagában is szuper Bang! alapjátéknak.
Izgalmas új lehetőségeket és remek új karaktereket ad a játékhoz, és még jobb, hogy a játék így már 8-an is játszható. :)
Nem bonyolít sokat a játékmeneten, ám annál többet ad hozzá. Kiváló
2015. 10. 23.
Még több Bang! Bang!

Miért is jó ez a kiegészítő? Egyrészt már 8 játékosnak megfelelő mennyiségű lap van benne. Másrészt, rengeteg újfajta kártyát ad, a zöldeket. Ezeket, ha leteszitek magatok elé (ugyanúgy, mint a kékeket), viszont csak a következő körtől használhatjuk fel őket. Sok hatásuk van: az ágyúval belelőhetünk mindenkibe, a postakocsival felhúzhatunk 3 lapot, vagy éppenséggel a Kánkánnal eldobathatunk valakivel egy lapot. Aztán itt vannak a barna kártyák, amik mellé, ha eldobunk egy másik lapot, akkor erőteljes hatást érhetünk el, pl. a bölényvadász puskával bárkit meglőhetünk a távolságától függetlenül. Végül itt vannak az új karakterek, most már nagyjából megkétszereződik majd a karaktereink száma a játékban. Akinek a sima Bang! tetszett, azoknak ajánlom, akiknek az nem annyira, azoknak felesleges megvenniük, mert érdemi változást nem hoz a játékba, csak még többet az eredeti Bang!-ből, kicsit változatosabbá téve azt.
2015. 10. 13.
Magasabb pakli

A paklitok mérete egy kicsit megnő, nagyjából ez minden amit el lehet mondani erről a kiegészítőről. Igaz belekerülnek a zöld lapok és valamivel több karakter lesz, de nincs ebben a kiegészítőben semmi, ami mélyítené a játékot vagy javítana annak "hibáin". Ha szereted a BANG!-et érdemes megvenni, hogy egy minimálisan megváltozzon a paklitok összetétele, vagy új karaktereket próbálhass ki, de ennél többet nem kell tőle várni.
2015. 10. 12.
zöld lapok

A zöld lapok nagyon jók, sokkal élvezhetőbb a játék mint a sima alapjátékkal!
2015. 09. 29.
Színesíti az alapjátékot a zöld keretes lapokkal, a 'kettő kártyáért kijátszhatod' lapokkal, és a plusz egy dinamit kártyával :) . A játszható karakterek számát megduplázza, és már 8-an is lehet játszani (8-an még nem próbáltuk, az már sok szerintem ehhez a játékhoz, túl sok a holtidő). Must have
2015. 09. 14.
Megfelelő kiegészítő

Egy új laptípust hoz be, a késleltetett lapokat, ezzel így még egy plusz dologra kell figyelni. A játékot már 8-an is játszhatják, két renegát lesz, szerintem ez jó döntés volt a a nyolcadik szerepre. Sok az új karakter, néhányat talán kicsit túlzásbavittek, azokat én túl erősnek tartom, de másik szerint nem azok. Összegezve ez egy jó kiegészítő.