Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bang! Dodge City angol nyelvű

Ár:
4.590 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (9)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Bang! kártyajáték kiegészítője, mely a világhírű játék méltó folytatása. 15 új karakter vár rád, ráadásul a régi tulajdonságok mellett új játékelemek teszik még fordulatosabbá a vadnyugati játszmát. A szabályokmódosításoknak köszönhetően már hármasban is játszható!

Vélemények

4.00
9 értékelés
5
(2)
4
(5)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 24.
Rendben van ez azért

Nos nem a világ legjobb kiegészítője, de szerintem jó. Sokal több lapból lehet dolgozni, kicsit kiegészül a szabályzat, továbbra sem tolja le egy sima filler játékká, kicsit meg is nő a játék idő. Szerintem érdemes megvenni, ha valaki BANG! rajongó.
| 3 / 5 csillag!
2017. 01. 23.
Érdekes kiegészítő

Sajnos a szabálykönyvet csak kibővítették, de nem adtak ki egy teljesen új szabálykönyvet hozzá, ezáltal van 1-2 vitás szövegértelmezés.
Alapvetően jó kiegészítő, de elnyúlik tőle a játék, így aki kiesik hamar, annak többet kell várni.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 01.
Ha már

Ha már kissé meguntad az alapjáték lapjait, vagy már kívülről, belülről ismered őket akkor egy kis paklifrissítésnek jó ez a kiegészítő. Amúgy sajnos semmi újat nem rak a játékhoz, de azért így is jó.
| 3 / 5 csillag!
2015. 09. 06.
Magasabb pakli

A paklitok mérete egy kicsit megnő, nagyjából ez minden amit el lehet mondani erről a kiegészítőről. Igaz belekerülnek a zöld lapok és valamivel több karakter lesz, de nincs ebben a kiegészítőben semmi, ami mélyítené a játékot vagy javítana annak "hibáin". Ha szereted a BANG!-et érdemes megvenni, hogy egy minimálisan megváltozzon a paklitok összetétele, vagy új karaktereket próbálhass ki, de ennél többet nem kell tőle várni.
| 4 / 5 csillag!
2015. 09. 03.
hosszú lett tőle a játék

A társaságunkkal nagyon sokat játszottunk az alapjátékkal, a kiegészítővel jött újabb karakterek és lapok valamint a + 1 személy is jót tettek a játéknak, azonban rendkívül hosszúra nyúlt egy-egy játék. Albert egyéni játékszabálya viszont tetszik!
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 25.
Hosssszú csata

Nagyon jó lehetőségekkel gazdagítja a Bang-et, mi már csak ezzel a kiegészítővel játszunk. Valóban hosszabbá teszi a játékot, Albert háziszabálya hasznos lehet, ha nem akarjuk, hogy az első kiesők sztrájkba kezdjenek. :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
20 után

kb a 20. játék után, amit az alappal játszottunk, már szükséges volt a kiegészítő, így most újabb 20 alkalommal vesszük elő, anélkül, hogy unnánk
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
kiegészítő a bang lassítására

Ebben a kiegészítőben helyet kapott egy új laptípus (zöld: asztalra kell lerakni és később felhaszálni) és néhány extra lap a régi paklihoz. Jelentősen nőtt a karakterek és a szerepek száma. Ennek köszönhetően akár 8-10 is lehet játszani, viszont így nagyon lassúvá válhat a játék (és unalmassá azoknak, akik hamar kiesnek).
Azért, hogy a játék ne lassuljon be, a pakli elfogyása (és az elhasznált lapok újrakeverése) után minden körben eggyel csökkentjük a játékban lévő játékosok életét, így garantáltan nem áll be órákra a játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Az első kiegészítő a Bang! játékhoz. Az új lapok remekül feldobják a játékot. Bang! rajongóknak kötelező darab.