Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.590 Ft

Bang! High Noon + Fistful of Cards

2.590 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (15)

Vélemények

4.13
15 értékelés
(6)
(5)
(4)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 08. 30.
Kettő az egyben

Két hiánycikknek számító kiegészítő a Bang! alapjátékhoz.
Sokat hozzáadnak, érdemes beszerezni. Az áruk így nagyon kedvező!
2017. 11. 26.
Izgalom a köbön

Izgalmat szeretnél? Hosszúnak találsz néha egy Bang partit? Szereted a fordulatokat? Bírod ha megváltozik a játéktér és a szabályok? Ha igen akkor neked erre a kiegészítőre szükséged lesz! Ne ijedj meg, ha magyar Banged van. Mivel mindenki számára láthatóak az esemény kártyák. Elég ha valaki tud angolul közületek, vagy ha megnézitek a magyar fordítást, nem ront az élményen.
2017. 11. 03.
Game chaning

Nagyon imádom a kiegészítőt, a partik azóta sokkal élvezetesebbek :)
2017. 10. 11.
Kihagyhatatlan

Egy eseménykártyák nélküli BANG-party nem party!
2017. 09. 28.
Egy kis plusz

Elsősorban azoknak ajánlanám, akik már sok Bang! partyn túl vannak és szeretnének egy kis pluszt, valami új csavart a játékmenetbe.

Mi külön-külön szoktuk, vagy az egyik vagy a másik paklit játékba dobni, pont annyit ad hozzá a játékhoz, amit pár laptól várni lehet.
A lapok egy-egy körig fejtik ki hatásukat, amikkel a megszokott játékmenet egy kicsit borulhat (nem lehet sört kijátszani, 3 vagy éppen csak 1 lapot húzol a köröd elején), apró változtatások ezek amik pont annyit változtatnak, hogy a jól bevált megszokott taktikákat kicsit át kelljen gondolni :)

Nem egy forradalmi kiegészítő, de mindenképpen ajánlom Bang! fanoknak :)
2017. 09. 23.
Hasznos kiegészítú a BANG játékhoz

Remek kiegészítő a BANG játékhoz. Azoknak ajánlott, akik szeretnek BANG-gel játszani, de már kicsit unalmas nekik az alapjáték, és szívesen feldobnák az új lapokkal és szabályokkal a játékukat. Érdemes megvenni.
2017. 09. 04.
Kötelező kiegészítő! :)

Minden BANG! rajongónak kötelező! Mindkét kiegészítő remekül megfűszerezi a játékot, izgalmas csavarokat hoznak. A ronggyá játszott alapjáték ismét fordulatossá, feszültséggel telivé válik. Mindenkinek ajánlom, aki az alapjátékot már kicsit unalmasnak találja. ;)
2016. 12. 16.
Kevéske

Véleményem szerint egy közepes kiegészítő, az új lapok adnak egy csavart az alapjátékhoz, de a lapokhoz képest elég drága, illetve nem hiányzik a játékból jellemzően. Akkor ajánlom, ha szeretitek a Bang!-et, de már kezditek unni a meglévő játék+kiegeket.
2016. 11. 19.
túinván

Ritkán kerül elő nálunk, de szeretjük ezt a kiegészítőt is nagyon. Igaz itt egyből kettőről beszélünk, a szokásos körönkénti játékváltoztató kártyákról.
2016. 01. 03.
egyszerű és jó

Ajánlom, megfűszerezi a játékot. A játék elején néha újrakeverjük a paklit, hogy ne az oroszrulett vagy hasonló olyan lap jöjjön be, ami a játék elején nagy kitolás.
2015. 10. 31.
A kevesebb tényleg több

Egy kis lapszámú Bang! kiegészítő, ami rendkívül sokat ad a játékhoz.
Egyszerű, könnyen érthető szabályokkal fordítja ki a játékot a sarkaiból, és tesz lehetővé izgalmasabb taktikázásokat. :)
A Dodge City-vel együtt még izgalmasabb, bár felvet néhány kérdést, amit mi megállapodás alapján játszunk (pl.: "A körben nem ihattok Sör-t" vajon vonatkozik-e az egyéb élet visszanyerő lapokra -hiszen a Hogh Noon megjelenésekor még nem volt más ilyen kártya-, szerintünk igen, de ez persze megállapodás kérdése. :) )
Az ilyen apróságok tisztázása után remek kiegészítést nyújt az amúgy is remek alapjátékhoz.
2015. 10. 24.
Játék-változtató

Ez a kiegészítő kicsi, de nagyon meg tudja változtatni a játékot. Eseménykártyákat hoz a játékba, amelyek talán lerövidítik a játékot. Ahhoz képest viszont drága, szerintem mindenki ki tud találni hasonló kártyákat.
2015. 10. 13.
Körönkénti változás

Ez a két kiegészítő már az elfogadható kategóriába tartozik. Új dolgot ad a játékhoz azzal, hogy változnak a körök szabályai így már kell mire figyelni, előre tervezni. Bele került a nem szellemként való feltámadás, amit inkább pozitívumnak sorolnék, mivel még ha ritkán is de előfordulhat, hogy valaki egy dinamitnak vagy fókuszált lövéseknek hála gyorsan kiesik, de így még visszajöhet és akár nyerhet is. A legnagyobb pozitívumnak a 2 lapot emelném ki, amelyekről a kiegészítők a nevüket kapták, ugyanis véget vet a végtelenségig nyúló partiknak, ha előbukkannak
2015. 10. 06.
Kettő in 1

Két kiegészítő egyben, ami színesebbé teszi a játékot, vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban, de összességében jónak lehet mondani.
2015. 07. 31.
egy kis véletlen ami a játékkörülményeket változtatja

+ Színesebbé teszi a játékot, egész mókásak a kártyák
+ Akár a két pakli együtt is mehet
-- Picit talán hosszabb lesz a játék
-- Vannak kártyák, amik valamivel rosszabbak a főnöknek, mint bárki másnak (pl.: minden lap pikk - ha van dinamit, akkor ugye ő csap fel először; orosz rulett - neki kell először nem találtat dobnia; aranyláz - neki tudnak a következő körre odakészíteni valami igazán rosszat...
-- Szerintem rossz, hogy előfordulhat, hogy az első halott feltámadhat... vagy akár egy körig mindenki... emiatt ott kell üldögélniük akkor is, ha ki se jön az a lap... de a kiesés&unatkozás problémáját nem oldja meg ez, pedig valószínűleg arra találták ki... akkor már inkább Death Mesa

Plusz: kell valami megoldás/megegyezés arra, ha elfelejtünk új szabályt felcsapni. Mert sajnos előfordult... legalábbis nálunk.