Bang! High Noon + Fistful of Cards

  Normál ár: 2 590 Ft

  A Te árad: 2 461 Ft

  Értékelés:  (4.1)
  A Bang! kártyajáték két, évek óta hiánycikknek számító kiegészítője kapott helyet egy dobozban!

  Értékelések átlaga 


  (4.1)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 8 Gyakorlott játékosoknak 7 Családdal 11 Partijátéknak 13
  36% (5)
  36% (5)
  29% (4)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 14)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Izgalom a köbön

  Nikson | 2017. november 26.

  Izgalmat szeretnél? Hosszúnak találsz néha egy Bang partit? Szereted a fordulatokat? Bírod ha megváltozik a játéktér és a szabályok? Ha igen akkor neked erre a kiegészítőre szükséged lesz! Ne ijedj meg, ha magyar Banged van. Mivel mindenki számára láthatóak az esemény kártyák. Elég ha valaki tud angolul közületek, vagy ha megnézitek a magyar fordítást, nem ront az élményen.
  Game chaning

  Nándor | 2017. november 3.

  Nagyon imádom a kiegészítőt, a partik azóta sokkal élvezetesebbek :)
  Kihagyhatatlan

  László | 2017. október 11.

  Egy eseménykártyák nélküli BANG-party nem party!
  Egy kis plusz

  Matyix | 2017. szeptember 28.

  Elsősorban azoknak ajánlanám, akik már sok Bang! partyn túl vannak és szeretnének egy kis pluszt, valami új csavart a játékmenetbe.

  Mi külön-külön szoktuk, vagy az egyik vagy a másik paklit játékba dobni, pont annyit ad hozzá a játékhoz, amit pár laptól várni lehet.
  A lapok egy-egy körig fejtik ki hatásukat, amikkel a megszokott játékmenet egy kicsit borulhat (nem lehet sört kijátszani, 3 vagy éppen csak 1 lapot húzol a köröd elején), apró változtatások ezek amik pont annyit változtatnak, hogy a jól bevált megszokott taktikákat kicsit át kelljen gondolni :)

  Nem egy forradalmi kiegészítő, de mindenképpen ajánlom Bang! fanoknak :)
  Hasznos kiegészítú a BANG játékhoz

  Ákos | 2017. szeptember 23.

  Remek kiegészítő a BANG játékhoz. Azoknak ajánlott, akik szeretnek BANG-gel játszani, de már kicsit unalmas nekik az alapjáték, és szívesen feldobnák az új lapokkal és szabályokkal a játékukat. Érdemes megvenni.
  Kötelező kiegészítő! :)

  Vigyori :) | 2017. szeptember 4.

  Minden BANG! rajongónak kötelező! Mindkét kiegészítő remekül megfűszerezi a játékot, izgalmas csavarokat hoznak. A ronggyá játszott alapjáték ismét fordulatossá, feszültséggel telivé válik. Mindenkinek ajánlom, aki az alapjátékot már kicsit unalmasnak találja. ;)
  Kevéske

  Isti | 2016. december 16.

  Véleményem szerint egy közepes kiegészítő, az új lapok adnak egy csavart az alapjátékhoz, de a lapokhoz képest elég drága, illetve nem hiányzik a játékból jellemzően. Akkor ajánlom, ha szeretitek a Bang!-et, de már kezditek unni a meglévő játék+kiegeket.
  túinván

  Jiling | 2016. november 19.

  Ritkán kerül elő nálunk, de szeretjük ezt a kiegészítőt is nagyon. Igaz itt egyből kettőről beszélünk, a szokásos körönkénti játékváltoztató kártyákról.
  egyszerű és jó

  Andi | 2016. január 3.

  Ajánlom, megfűszerezi a játékot. A játék elején néha újrakeverjük a paklit, hogy ne az oroszrulett vagy hasonló olyan lap jöjjön be, ami a játék elején nagy kitolás.
  A kevesebb tényleg több

  Tsokiskex | 2015. október 31.

  Egy kis lapszámú Bang! kiegészítő, ami rendkívül sokat ad a játékhoz.
  Egyszerű, könnyen érthető szabályokkal fordítja ki a játékot a sarkaiból, és tesz lehetővé izgalmasabb taktikázásokat. :)
  A Dodge City-vel együtt még izgalmasabb, bár felvet néhány kérdést, amit mi megállapodás alapján játszunk (pl.: "A körben nem ihattok Sör-t" vajon vonatkozik-e az egyéb élet visszanyerő lapokra -hiszen a Hogh Noon megjelenésekor még nem volt más ilyen kártya-, szerintünk igen, de ez persze megállapodás kérdése. :) )
  Az ilyen apróságok tisztázása után remek kiegészítést nyújt az amúgy is remek alapjátékhoz.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Bang játékcsalád