Bang! The Bullet

  Normál ár: 9 990 Ft

  A Te árad: 9 490 Ft

  Értékelés:  (4.7)
  A népszerű Bang kártyajáték kiegészítőkkel, gyönyörű kivitelben. Banditák vadásznak a seriffre, a seriff a banditákra, közben a háttérben egy szerencsevadász a saját tervét szövögetve fogja az egyik vagy másik oldal pártját. Röpködnek a golyók, de vajon a vadnyugati pisztolyforgatók közül kik a seriff­helyettesek és kik a vérszomjas banditák? A végére járhatsz, ha a vadnyugati hősök egyikének bőrébe bújsz, és te is fegyvert (kártyát) ragadsz! Több mint 500 000 cowboy jóváhagyásával!

  Tartalmazza:

  Bang! alapjátékot

  Dodge City kiegészítőt

  High Noon kiegészítőt

  A Fistful of Cards kiegészítőt

  Két új High Noon kártyát

  Három új karaktert

  Seriff jelvényt

  2 üres kártyát

  Értékelések átlaga 


  (4.7)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 9 Gyakorlott játékosoknak 13 Családdal 14 Partijátéknak 19
  65% (13)
  35% (7)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 20)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Bang! töltény kiegészítőkkel

  craslorg | 2018. szeptember 2.

  Ötletes kialakítás a Bang! játéknak, ami tartalmaz több kiegészítőt is, így azonnal azokkal lehet játszani, jócskán feldobva az eredeti játékot.
  A rajongóknak mindenképp ajánlom, igaz, ez a verzió nincs magyarul, de aki már játszott a magyarral, annak nem lesz gond, hiszen a szerepeken kívül ,néhány kiegészítő lapjain van szöveg, azokat azért ki lehet silabizálni, ha más nem, google baráttal.
  A töltény

  ARTÚR | 2018. január 1.

  Ez a legjobb ár érték arányos kiadása a játéknak.
  Egy nagyon szép díszdoboz, 3 kiegészítő plusz 5 exkluzív lap ehhez a kiadáshoz, és még egy seriff jelvény is.
  Ez pedig alig kerül többe mint az alapjáték másfélszerese.
  Ha valaki Banget akar beszerezni az mindenképp ezzel a kiadással tegye.
  Szuper parti játék

  Kriki | 2017. december 12.

  Nagyon szórakoztató játék, ha a játékosok alap szinten beszálnek angolul akkor hamar elmagyarázható. 1 próbajáték után már a kezdőknek is követhető és élvezhető.
  A legjobb ha 5 vagy a feletti létszámban játszuk mert így sokkal nehezebb rájönni kinek mi a szerepe a játékban. Az abszolút kedvenc kártyajátékunk nagyobb létszám esetén!
  Egyedüli negatívum hogy nagyon elhúzódhat (órák) és a kiesett játokosoknak ez már kevésbé szórakoztató.
  Bang!

  Kristóf | 2017. november 19.

  Szórakoztató, pörgős, megunhatatlan, nagyszerű party játék. Egyszerű és élvezetes, a szerepekkel kapcsolatban csőbe lehet húzni a másikat, de könnyen el is árulhatja magát, persze ha nem egy világi troll az illető. Hatalmas kombókat lehet tolni benne, ha jól játszik az ember. 5/5
  Remek játék, bár ez a kiadás nem a legjobb

  Dávid | 2017. augusztus 23.

  Az alapjáték 5 csillagot ér. Pörgős, könnyen érthető, igazi party játék. Örök klasszikus haverokkal sörözés mellé. Kedvesen meg lehet vezetni egymást a szerepekkel. :) Igazán élvezetes 4 fő felett lesz.
  Viszont ez az összeválogatás szerintem nem a legjobb.
  + A fém tartó praktikus
  + A Dodge City kiegészítőt zöld lapjai illetve a plusz karakterek egész jól megdobják a játékot.
  ! A kártyák angolul/olaszul vannak. Bár szerintem sokszor az angol szabályleírás világosabb, mint a magyar.
  - A műanyag sheriff jelvény helyett adhattak volna életet jelölő töltényeket (mint a dobozos alapjátékban) A kártyák hátlapján való jelölés nem a legpraktikusabb szerintem.
  - A High Noon és a Fistful of Cards kiegészítő viszont annyira megbonyolítja a szabályokat, hogy nálunk nagyon ritkán kerül elő.
  - Minél több kiegészítőt használsz, annál többször állnak elő olyan helyzetek, amik nem egyértelműek (pl.: visszatett lap húzópaklira vagy a dobóba kerül-e, hordó használata, karaktertulajdonságok együttállása stb.). Ezeket érdemes tisztázni a játék elején vagy használni az szabálykönyv javítást. (Innen le is tölthető pár jól összeszedett GYIK: http://bangcardgame.blogspot.hu/p/bang-card-game-rules-and-explanations.html)
  Összességében azt mondanám, hogy jobb megvenni csak az alapjátékot és a Dodge City-t, de ár-érték arányban olcsóbb ez a The Bullet csomag.
  Legyünk kreatívak, és lőjünk ügyesen! :)

  Adim | 2017. augusztus 2.

  Igaz ugyan, hogy ebben a nagy töltényben nincs benne az alap tábla és a töltények, de én régen játszottam olyan kiadással, aminek akkor még az nem volt tartozéka. Azért vannak a karakter kártyák hátlapján töltények, hogy egy másik kártyával lefedve jelezhessük rajtuk az épp aktuális életpontunkat. Így már egyáltalán nem hiányoznak a kis karton lövedékek. Ami meg az alap táblát illeti: alap szabály, hogy van egy kis coltod, ami 1 távolságra tud ellőni. Ehhez nincs szükség külön kartonlapra. Persze, hangulatosabb lehet, ha van, de pusztán ennek hiányáért még simán érdemes megvenni ezt a klassz töltényt, amiben az alapjáték és a kiegészítők mellett egy Seriff csillag is van - ami nagyon menő, és jobban hozza a hangulatot, mint egy alaptábla. :)
  Érdemes kipróbálni

  András | 2017. július 18.

  Aki szereti az alapjátékot, próbálja ki. Rengeteg új kártya színesíti a partikat, viszont mivel nem kiegészítő, az alapjáték nem kell hozzá. Sajnos ugyanúgy megvan az a "hibája", mint az eredetinek, hogy sokszor a végén nagyon elnyúlik a játék 2-3 ember között, míg a többiek rég kiestek.
  Minden egyben

  László | 2017. január 22.

  Ha valaki akar játszani bang!-el, akkor mindenképp érdemes ezt választani. Igaz, hogy nem magyar (angol-olasz), de ez nem zavaró. Ellenben megkapsz a csomagban minden fontosabb kiegészítőt! A csomagolás pedig külön szuper, ha nem használod, még a szekrényen is jól mutat.
  Megunhatattlan

  Norbert | 2017. január 22.

  Zseniális party társasjáték. A szabályok könnyen tanulhatóak. Játék közben mindenki a saját stílusa szerint tud játszani, a totál visszahúzódót, a maximálisan troll-ig.
  Sajnos a készletben nincs benne az alap tábla és a töltények. Ezeket vagy a kreativitásunk szerint pótoljuk, vagy a Reloaded kiegészítőt is meg kell hogy vásároljuk.
  Minden egyben

  Kinga | 2017. január 12.

  Nagyon tetszik, hogy az összes kiegészítő az alapjátékkal együtt megtalálható a töltényben, így biztos nem lesz unalmas a játék gyakorlott játékosok számára sem. A kis aranyrögök és a seriff csillag csak még jobban feldobják a játékot. Azért itt már fontos, hogy sokat játszott, rutinos bangesek kezdjenek bele, kezdők számára a sok kieg bonyolult lehet.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Bang játékcsalád