Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bang! The Dice Game (angol nyelven)

Ár:
6.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (3)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-04-06

Vélemények

4.00
3 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 06.
Bang Bang!

Először a kártyajátékot játszottuk (dodge city kieggel), majd utána tértünk át a kockára, és azt kell mondjam, hogy az utóbbi az igazi partyjáték.
A kártyajáték ugyan első blikkre mélyebbnek tűnik, hiszen lehet fegyverünk, lovunk, minigame-t játszhatunk a hordókkal, hogy talált-e a sebzés vagy nem, azonban valójában mindezek csak lassítják a játékot. Egy olyan játékot amit partygame jellege miatt sok ember egyszerre akar élvezni és ahol gyakran előfordul, hogy egy adott játékos még mielőtt egy kártyát is húzhatott volna kiesik a játékból 30 percre.
Ezzel szemben a kockajáték egy sokkal gördülékenyebb szórakozás biztosít a társaság számára, kevesebb holtidővel, nagyobb szerencse faktorral (ami csak fokozza a hangulatot) ennélfogva partygameként lényegesen jobban teljesít.
Azt gondolom, hogy ezen a véleményen nem csak én vagyok, hiszen a Boardgamegeek listáján a kockajáték 457., míg a kártyajáték csupán 998. játék.
A kockajátékhoz is van kiegészítő, javasolt hozzá.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 06.
Pörög

Gyorsabb, pörgősebb mint a kártyás, de akkor is a kártyás az eredeti és az nekem jobban tetszik.
| 3 / 5 csillag!
2015. 09. 05.
king of tokyo western style

A Bang kártyás változatának és a King of Tokyonak szerelemgyereke, ami pörgösebb, gyorsabb és szórakoztatóbb, mint a Bang kártyás változata. A kockák miatti kiszámíthatatlanság miatt tényleg olyan érzésed van, mintha egy vadnyugai lövöldözés kellős közepén lennél. Viszont ha a tematika kevésbé számít, akkor inkább a King of Tokyo-t válasszd!