Bang: The Duel

Normál ár: 5 990 Ft


A Te árad: 5 691 Ft

Értékelés:  (5.0)

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Bang két személyre

rambo666 | 2017. április 29.

A BANG két személyes változata. Néhány játék után már nagyon jól átláthatók a szabályok.
A játékmenet pörgős, izgalmas, a szerencse faktor szerepe nem nagyon nagy. Remek játék!
Talán a BANG!-nél is jobb

Tsokiskex | 2016. március 24.

A már jól ismert BANG társasjáték két személyre szóló kiadása, nem kevés meglepetést rejt. Több stratégiát és még több agytornát igénylő párbaj. A játék jóval kiegyenlítettebb, mint az eredeti (a gyengülőt erősíti, és a sikertelen támadást jutalmazza) bizony már el kell gondolkodni, hogy megéri e szenvedni egy sérülést, vagy esetleg elveszíteni egy játékost, sőt egy ellenfelet életben hagyni.
A játékosok egyszerre 2 karaktert irányítanak, és körről körre eldöntik, melyik álljon a csatasorba, és melyik fedezze a másikat. Az alapjátéknál több fordulatot és taktikát rejt magában. Visszaköszön egy-két jól ismert karakter, vagy kártya, de a játék alapvetően új köntöst kapott. A szabályok könnyen érthetők és gyorsan bele lehet szokni, akár az első játék alatt is.
A BANG-et kedvelőknek csak ajánlani tudom, de akinek nem jött be az alapjáték annak is érdemes legalább egyszer kipróbálni, nem okoz csalódást. :)
Végre ketten is játszhatunk

szundyka | 2015. december 27.

Nagy BANG fanok vagyunk, de egy jó játékhoz minimum 5 fős társaságot érdemes összerántani. A Duel nagyon bejött, jól jön hozzá az alapjáték ismerete/logikája, de nem lehetetlen anélkül sem megtanulni. Nekünk továbbtartott egy játék, mint a "megajánlott" 30 perc, de nem laposodott el a játék a végére sem. A karakterek kicsit egyenlőtlenek, de a taktikázással ezt is jól lehet ellensúlyozni.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Bang játékcsalád