Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.590 Ft

Bang! Wild West Show

2.590 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (16)

Vélemények

3.88
16 értékelés
(3)
(9)
(3)
(1)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 10. 11.
Jó karakterek, de ennyi

Ez a kiegészítő nem a legerősebb, a karakterek jók tényleg, de a kiegészítő lapok mintha nem is lennének, szóval nem rossz de azért ennél vannak jobb kiegészítők.
2018. 04. 01.
Nem sok lap, de nem is kell több...

Gyakorlott BANG!-játékosoknak még izgalmasabbá teheti a játékot (főleg, ha valamiért némán kell játszani... :))...
2018. 01. 27.
Nagyszerű karakterek

Az új karakter kártyákkal és a játék módosító lapokkal izgalmasabbá tehető az alapjáték. Bud Spencer és Terence Hill rajongók különösen imádni fogják :) A módosító lapok közül külön kiemelendő, hogy a meghalt játékosok is visszatérhetnek az élők közé, azaz újra játékba kerülhetnek.
2018. 01. 02.
Jó karakterek.

Igen a show kártyák, lehetnének jobbak, de ezt az ember tényleg a karakterek miatt veszik.
Főleg mivel benne van Bud spencer meg Terence Hill :)))
Szoval kötelező vétel!
2017. 11. 03.
Kedvencek játékban.

Az egész család imádja a karaktereket akikről megformázták őket így a játék is sokkal élvezetesebb.
2017. 07. 29.
Egész jó

Nálunk bejött ez a kiegészítő, a Wild West pakli érdekesebbé teszi a játékot, főleg amikor a hallottak feltámadnak. Előnye, hogy véletlenszerű, de mindenkire hat! A karakterek nagyon jók, ez a hibájuk is, mellettük a régiek azért elég gyengék, szóval ha ezeket is használjuk, akkor érdemes CSAK ezeket használni.
2016. 11. 21.
Terenc Kill

A karakterkartyák nagyon jók, szerintem a módosítókártyák is. Kicsit már dühítő, hogy valahányszor Teren Killt kapom elsőre pikket csapok :(
2016. 11. 16.
van jobb kiegészítő...

Nekünk sem ez a kedvencünk, igaz érdekes szituációk alakulhatnak ki, de az izgalomfaktor messze elmarad a vártnál. Ennél is igaz a csak egyedül, másik kiegészítővel nem szabad keverni elv!
2016. 05. 12.
Kevés lap,jó karakterekkel

Karakterek miatt egész jó,de a módosító lapok annyira nem lettek jók
2015. 11. 24.
Ne ez legyen az első kiegészítő

DE, akik szeretik a a játékot mindenképp szerezzék be hozzá ezt a kiegészítőt! Mindössze 10db játékot módosító lap van benne amiből a "Lady Rose of Texas" nálunk mindig kikerül a játékból mivel akadályozza a játék menetét, de a többi 9 igazán érdekesen tud módosítani, főleg a Camposanto, aminek hatása alatt a már kiesett barátok feltámadnak és jól hátba lövik az élőket :)!
A karakterek tényleg nagyon jók, már túl jók, de a kiegyenlítettséget egyszerűen meglehet oldani azzal hogy mindenki húz egyet az új képességek közül...
Tapasztalt cowboyok és cowgirlök élvezni fogják
2015. 11. 04.
Nem rossz ez

Bár sokan szidják a Wild West Show lapokat, nekem ez a pakli jobban bejön, mint pl a High Noon-os. Az mondjuk kár, hogy jóval ritkábbak a "Wild West Show"-s szabályváltozások, mint pl a High Noon-osak, és véletlenszerűbbek is, cserében viszont jobban belenyúlnak a játékba, ami szerintem jó dolog.
2015. 10. 31.
Remek karakterek, gyenge kiegészítő

A Wild West pakli nekünk nem jött be, leginkább azért, mert nagyon kiegyenlítetlenül változnak a szabályok, van, hogy körökig nincs új szabály, máskor egy játékos körében van 2 is. Épp ezért nem is szoktunk vele játszani.
De mentségére szóljon, remek új karaktereket ad az eddigiekhez, amiért viszont érdemes az említésre.
2015. 10. 13.
Wild West NO

Még több kiegyenlítetlen erősségű karakter, új "szabálylapok" amik inkább csak zavaróak, mint élvezhetőek. Egyik Bang! kiegészítő sem jó, de ez közölük talán a legrosszabb.
2015. 10. 06.
Csak karakter

A karakterek nagyon jók az alap játékhoz, de a show kártyák annyira nem nyerték el a tetszésemet.
2015. 08. 31.
Big Spencer meg a többiek.

Jó kiegészítő , de nem a Wild West Show paklicsomag miatt( egyszer kipróbáltuk azóta se használtuk) . Ami megmenti a bukástól a kiegészítőt azok a karakterek. Iszonyatosan jól eltalált nevek és tulajdonságok miatt kár lenne kihagyni, szóval kezdődjön a show Flint Westwoodal , Big Spencerrel ,Terenc Killel.
2015. 07. 31.
elsőre csalódás, de utána egész megszoktuk

Elég kevés dolog van a dobozban, sok olyan van, amit azóta sem teljesen értünk, hogy hogyan kerülhetett a dobozba: a helycserés szabályt pl kivettük, több okból is. Mindenesetre elég mókás tud lenni, főleg a kiszámíthatatlansága, hogy mikor is jön új lap (mert Wells Fargo és postakocsi esetében kell új szabályt felcsapni). Emellett jók a lapok is, de a végkifejlet - hogy mindenki renegát - már senkinek sem tetszett nálunk.