Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bang! Wild West Show

Ár:
2.590 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (16)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A "Bang! Wild West Show" Nagyon forró Bang kiegészítő. T izennyolc lapot tartalmaz: nyolc új karaktert és tíz Wild West Show kártyát.Új, kíméletlen fegyverforgatók járják be a Vadnyugatot nyaktörő iramban, kétségbe ejtve a többi fegyverest. Tehetségük őrjítő, csakúgy, mint a kártyák, amelyeket ebben az őrült kis kiegészítőben találhatsz!

Vélemények

3.88
16 értékelés
5
(3)
4
(9)
3
(3)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 10. 11.
Jó karakterek, de ennyi

Ez a kiegészítő nem a legerősebb, a karakterek jók tényleg, de a kiegészítő lapok mintha nem is lennének, szóval nem rossz de azért ennél vannak jobb kiegészítők.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 01.
Nem sok lap, de nem is kell több...

Gyakorlott BANG!-játékosoknak még izgalmasabbá teheti a játékot (főleg, ha valamiért némán kell játszani... :))...
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 27.
Nagyszerű karakterek

Az új karakter kártyákkal és a játék módosító lapokkal izgalmasabbá tehető az alapjáték. Bud Spencer és Terence Hill rajongók különösen imádni fogják :) A módosító lapok közül külön kiemelendő, hogy a meghalt játékosok is visszatérhetnek az élők közé, azaz újra játékba kerülhetnek.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Jó karakterek.

Igen a show kártyák, lehetnének jobbak, de ezt az ember tényleg a karakterek miatt veszik.
Főleg mivel benne van Bud spencer meg Terence Hill :)))
Szoval kötelező vétel!
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 03.
Kedvencek játékban.

Az egész család imádja a karaktereket akikről megformázták őket így a játék is sokkal élvezetesebb.
| 4 / 5 csillag!
2017. 07. 29.
Egész jó

Nálunk bejött ez a kiegészítő, a Wild West pakli érdekesebbé teszi a játékot, főleg amikor a hallottak feltámadnak. Előnye, hogy véletlenszerű, de mindenkire hat! A karakterek nagyon jók, ez a hibájuk is, mellettük a régiek azért elég gyengék, szóval ha ezeket is használjuk, akkor érdemes CSAK ezeket használni.
| 4 / 5 csillag!
2016. 11. 21.
Terenc Kill

A karakterkartyák nagyon jók, szerintem a módosítókártyák is. Kicsit már dühítő, hogy valahányszor Teren Killt kapom elsőre pikket csapok :(
| 3 / 5 csillag!
2016. 11. 16.
van jobb kiegészítő...

Nekünk sem ez a kedvencünk, igaz érdekes szituációk alakulhatnak ki, de az izgalomfaktor messze elmarad a vártnál. Ennél is igaz a csak egyedül, másik kiegészítővel nem szabad keverni elv!
| 4 / 5 csillag!
2016. 05. 12.
Kevés lap,jó karakterekkel

Karakterek miatt egész jó,de a módosító lapok annyira nem lettek jók
| 4 / 5 csillag!
2015. 11. 24.
Ne ez legyen az első kiegészítő

DE, akik szeretik a a játékot mindenképp szerezzék be hozzá ezt a kiegészítőt! Mindössze 10db játékot módosító lap van benne amiből a "Lady Rose of Texas" nálunk mindig kikerül a játékból mivel akadályozza a játék menetét, de a többi 9 igazán érdekesen tud módosítani, főleg a Camposanto, aminek hatása alatt a már kiesett barátok feltámadnak és jól hátba lövik az élőket :)!
A karakterek tényleg nagyon jók, már túl jók, de a kiegyenlítettséget egyszerűen meglehet oldani azzal hogy mindenki húz egyet az új képességek közül...
Tapasztalt cowboyok és cowgirlök élvezni fogják
| 4 / 5 csillag!
2015. 11. 04.
Nem rossz ez

Bár sokan szidják a Wild West Show lapokat, nekem ez a pakli jobban bejön, mint pl a High Noon-os. Az mondjuk kár, hogy jóval ritkábbak a "Wild West Show"-s szabályváltozások, mint pl a High Noon-osak, és véletlenszerűbbek is, cserében viszont jobban belenyúlnak a játékba, ami szerintem jó dolog.
| 3 / 5 csillag!
2015. 10. 31.
Remek karakterek, gyenge kiegészítő

A Wild West pakli nekünk nem jött be, leginkább azért, mert nagyon kiegyenlítetlenül változnak a szabályok, van, hogy körökig nincs új szabály, máskor egy játékos körében van 2 is. Épp ezért nem is szoktunk vele játszani.
De mentségére szóljon, remek új karaktereket ad az eddigiekhez, amiért viszont érdemes az említésre.
| 2 / 5 csillag!
2015. 10. 13.
Wild West NO

Még több kiegyenlítetlen erősségű karakter, új "szabálylapok" amik inkább csak zavaróak, mint élvezhetőek. Egyik Bang! kiegészítő sem jó, de ez közölük talán a legrosszabb.
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 06.
Csak karakter

A karakterek nagyon jók az alap játékhoz, de a show kártyák annyira nem nyerték el a tetszésemet.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 31.
Big Spencer meg a többiek.

Jó kiegészítő , de nem a Wild West Show paklicsomag miatt( egyszer kipróbáltuk azóta se használtuk) . Ami megmenti a bukástól a kiegészítőt azok a karakterek. Iszonyatosan jól eltalált nevek és tulajdonságok miatt kár lenne kihagyni, szóval kezdődjön a show Flint Westwoodal , Big Spencerrel ,Terenc Killel.
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 31.
elsőre csalódás, de utána egész megszoktuk

Elég kevés dolog van a dobozban, sok olyan van, amit azóta sem teljesen értünk, hogy hogyan kerülhetett a dobozba: a helycserés szabályt pl kivettük, több okból is. Mindenesetre elég mókás tud lenni, főleg a kiszámíthatatlansága, hogy mikor is jön új lap (mert Wells Fargo és postakocsi esetében kell új szabályt felcsapni). Emellett jók a lapok is, de a végkifejlet - hogy mindenki renegát - már senkinek sem tetszett nálunk.