Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Battle Sheep

Ár:
7.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (22)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A bárányok számolnak! A Battle Sheep könnyen tanulható családi társasjáték. A játékosok úgy mozgatják a többféleképpen is összerakható legelőn a bárányaikat, hogy beszorítsák ellenfeleiket, és így minél nagyobb területen legelhessenek. Az előre tervezést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.38
22 értékelés
5
(11)
4
(8)
3
(1)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2018. 10. 30.
Aranyos

Nagyon szép kivitelezésű játék. Nem tipikusan party játék. Felnőttekkel és gyerekekkel is kipróbáltuk. Jót játszottunk vele, de nem volt olyan érzésünk, hogy meg kellene szereznünk. Pofon egyszerű szabály, de lehet agyalni, taktikázni benne.
| 0 / 5 csillag!
2018. 09. 02.
Egyszerű, de nagyszerű

Szórakoztató logikai játék családosoknak. Felnőtteknek csak humoros levezetőként, bár valljuk be, ahhoz kissé drága. A kivitelezés gyönyörű, az anyaga brutál időtálló. Ha lenne gyerekem, tuti megkapná
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 10.
Harcos barik

Kiváló családi játék, könnyen és gyorsan magyarázható, megérthető, senkinek sem megy el a kedve a játszástól a hosszú szabálymagyarázás miatt. Kinézet alapján gyerekjátéknak tűnhet, holott tapasztalatból tudom, hogy felnőtteknek kiváló szórakozást nyújt, sőt kifejezetten közkedvelt a vicces, jópofa grafika. Van benne egy kis stratégiai, taktikai lehetőség. Gyorsan lemegy egy játszma, így a visszavágóra is van idő, a legelő (pálya) mindig más és más. Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. Bátran ajánlom családi játéknak, nálunk nagyon bevált.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 13.
Barik bégetnek zöld gyepen

Jópofa, vicces stratégiai játék gyerekekkel. A grafikáját nagyon eltalálták, minden barinak más a "pofakifejezése", gyors, többször is játszható. Strapabíró anyagból készült. A szabályok egyszerűek, mi felnőttek is jót szórakozunk, nemcsak a gyerekek.
| 4 / 5 csillag!
2017. 10. 05.
Cuki

Egy nagyon cuki, aranyos bárányos játék, gyerekek számára ideális, felnőtteknek nem annyira, esetleg másik ilyen játék bevezetésére...
| 4 / 5 csillag!
2017. 08. 19.
Gyerekkel tökéletes, felnőttel hangulat kell

Gyerekekkel szerintem remek játékalap, logikai bevezetés olyan 8 éves korig.
Felnőtteknek akkor jó, ha imádják a barikat és csak a FUN-factor a lényeg arra a sokszor 5 percre amíg játszanak.
3 csillag felnőtteknek az ára miatt, 5 csillag a gyerekeknek a pofátlanul vicces grimaszoló barik miatt, és mivel szívesen adnám a sajátomnak is ha lenne.
Az átlag 4 csillag, így azt is adom neki :)
| 2 / 5 csillag!
2017. 08. 03.
Felnőtteknek nem ajánlom

Először is leszögezném az értékelésem elején, hogy nem gyerekekkel játszottam ezt a játékot.
Ezt azért tartom fontosnak, mert lehet, hogy gyerekekkel ez egy élvezetes játék, azonban felnőtteknek nem ajánlom.
Valójában ez egy nagyon egyszerű táblás játék szépen kivitelezetten és túlárazottan piacra dobva.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 11.
Remek játék bármelyik korosztálynak!

Egyik nagy kedvencem. Valóban nagyon egyszerű szabályokkal rendelkezik, ugyanakkor taktikai mélysége van, és már azzal is trükközhetünk, hogy milyen pályát (mezőt) alakítunk ki magunknak. Az újrajátszhatósága tényleg nagy, és mivel egy parti hamar leszalad, a visszavágó is simán beleférhet. Szeretem benne, hogy tényleg bármilyen korosztállyal játszható (bárányoztam már idősekkel is, ifjakkal is, és barátokkal is), illetve ezzel a játékkal a lányok, hölgyek is beránthatók a társasjátékok világába, mert a jó minőségű játékalkatrészek valóban bájosak.
| 5 / 5 csillag!
2017. 04. 15.
Gyors, pörgős

Egy végtelenül egyszerű, de annál nagyszerűbb társasjáték kicsiknek és nagyoknak. Picit lehet taktikázni, meg lehet szívatni a másikat, bár egymás után sokszor nem játszható. Nagyon aranyosak rajta viszont a bárányos képek. A maga kategóriájában 5*.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 06.
nálunk abszolút favorit

egyszerűen imádjuk. tökéletes filler vagy kezdő játékként ráhangolódásnak egy komolyabb partihoz. semmi előkészület nem szükséges, egyből indulhat a harc :D a szabályai gyorsan megtanulhatóak. ketten vagy többen is ugyanolyan élvezhető
| 3 / 5 csillag!
2016. 09. 29.
Báránybőrbe bújt bárány

Valószínűleg nem én vagyok a célközönsége ennek a játéknak, de úgy gondolom, hogy már már pofátlanul egyszerű szabályokkal operál az árához képest. Túl nagy taktikai érzék nem kell hozzá, és hamar megunható. Abszolút kezdőknek jó lehet, viszont ennyiért lényegesebben jobb belépő szintű játékokat kapunk.
| 4 / 5 csillag!
2016. 06. 07.
Bárányok háborúja

Nagyon kedves grafikájú, pörgős, gyors stratégiai játék bemelegítésnek. Sértődőseknek nem ajánlott.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 02.
jo

vicces és könnyű
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 01.
Jól kitalált játék

Ez a játék jó példa arra, hogy egy absztrakt területfoglalós játékot hogyan kell könnyed és vicces formába öltöztetni. A bárányainkat egy kupacban tartjuk, és eldöntjük, hogy mekkorra részüket milyen irányban mozgatjuk a pályán; félúton azonban nem állhatunk meg a kupac leválasztott felső felével, mert addig kell mozognunk, amíg akadályba nem ütközünk. Persze játékostársaink is ügyeskednek, és a saját birkáikkal igyekeznek a mi kupacon maradt birkáinkat úgy körbe venni, hogy nekünk már ne legyen alkalmunk terjeszkedni. Lényegében az dönt, hogy a végén hány birkánk marad végül saját mező nélkül; ha egy nagy stósz marad beszorítva, biztosan buktuk a játékot. Minőségi alkotórészek, szép kivitelezés. Ajánlható mindazoknak, akik nem akarnak túl sok időt egy játék mellett tölteni, de mégis kellemes játékélményre vagynak.
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 29.
Bárányos

Gyors, egyszerű, pörgős játék. Nagyon könnyű megérteni a szabályt. A grafikája gyönyörű. Jó megfogni a zsetonokat.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 13.
Kedves

Kedves, aranyos játék, nagyon szépek a baris zsetonok, szeretnek vele játszani a gyerekek
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 25.
Birkák előre!

Kedves dizájn. Stratégia + logika = hogyan tegyünk keresztbe a másiknak. Sértődősek ne vegyék meg.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 21.
tök jó kezdő-középhaladó absztrakt játék
|
Kezdőknek is vonzó kinézetű, gyors és egyszerű, de közepes szintig megfelelően érdekes absztrakt játék, aminek a játékosok építik a pályáját, tehát még újrajátszhatósága is van bőven. Kemény absztrakt játékosoknak valószínűleg kevés lesz. Játékideje elég gyors, hogy ha valakinek nem a stílusa, akkor hamarabb véget ér minthogy megunná.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
Barik harcra fel!

Minden játékos 16 db barilapkát helyez le felváltva a táblára. Nem mindegy, hogy hány barit rakunk le egyszerre mivel előfordulhat, hogy nem marad hely számunkra. A legtöbb lepakolgatott barival rendelkező játékos nyeri meg a játékot,. Az újrajátszhatósága magas, a változatos legelőmezők kialakulásának köszönhetően. Lehet benne taktikázni bőven. Absztrakt játékról van szó, de azért aranyosak a barik és színes a játéktér, ami egy jópofa, rövid, pörgős játékot biztosít és visszavágóra is van lehetőség.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 06.
csúszós a rét

Idén tavasszal ismertem meg ezt a játékot és azonnal megtetszett, nem is kicsit!
Azóta már néhány partin túl vagyok, de a véleményem még nem változott. Az elején én is 2v2-ben próbálgattam, de azóta már 3 és 4 szereplős változatban is szereztem játékperceket és úgy sem veszített semmit az élményből.
Ez a játék egy taktikai és logikai ötvözet, melyben a kezdeti stratégia sokszor fog módosulni és lesz benne fogcsikargatás is, ha olyan komolyan veszed, mint én.
Ha sértődés veszélye áll fenn, akkor ne vedd meg, mert mert egynél többet úgysem fogtok játszani, viszont, ha tudtok jókat derülni egymáson, akkor ez egy nagyszerű játék lesz! Képes fejleszteni a gondolkodást és baromi igényesen oldották meg az egészet. Ráadásul nagy valószínűség szerint nem lesz két egyforma menet.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 20.
Barik

Rövid jatek mely arra épül , hogy keresztbe probálj tenni a masiknak. Tehat ha valaki sertodos akkor itt konnyen elofordulhat hogy meg is sertodik. A jatek elemei jók, kis zöld bárány zsetonok felmatricázva.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
Battle Sheep

Aranyos absztrakt játék, de szerintem csak két személlyel van értelme...