Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Beyond Baker Street: Sherlock Holmes árnyékában

Ár:
7.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Legyetek együtt okosabbak, mint Sherlock Holmes! A Beyond Baker Street: Sherlock Holmes árnyékában kooperatív társasjáték rutinosabb játékosoknak is. A játékosok egy „bűntényt” igyekeznek felderíteni a kártyáik kijátszásával, úgy, hogy kizárólag a játékostársaiktól kapott információkra hagyatkozhatnak, mert csak egymás kártyáit láthatják, a sajátjaikat nem... A logikai képességeket és az egymásra figyelést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.20
5 értékelés
5
(2)
4
(2)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 11. 11.
Friss élmény

Tegnap vásároltuk párommal 2 fős játék céljából, a képi világa és a témája nagyon tetszik, a játék megértése és kipróbálása hamar ment, ezután várjuk majd a karakterkártyákkal való kiegészített köröket, remélem sokáig tudunk vele játszani.
| 4 / 5 csillag!
2019. 07. 29.
Nyomozós memóriajáték

A játék mechanizmusa egyszerű, mondhatni inkább memóriajátékról van szó, mivel csak a saját lapjainkat nem ismerjük, így a csapattagok által velünk megosztott információk alapján kell fejben megjegyeznünk a lapjainkat, mindeközben azt sem árt megjegyeznünk, hogy a többi csapattagnak milyen információt adtunk már át eddig, hogy ne már ismert információt adjunk át még egyszer.
A játék maga egy keretrendszert biztosít arra, hogy bűneseteket oldjunk meg különféle nehézségi szinteken és karakter (képesség) kártyák segítségével, így lehetőségünk van játszani akár csak egy könnyed, akár egy gondolkodtató játékot is.
Azok számára ajánlom, akik kedvelik a kooperatív és gondolkodtató társasjátékokat.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 23.
Hanabi kicsit másképp

Aki szereti a Hanabit, annak jó választás. Még csak kezdő szinten játszottunk, de megfogott a játék. Csapatmunkaval lehet csak sikert elerni. Kezdő szinten is izgalmas, de van többféle szint és vannak segítő/hátráltató karakterek is.
| 3 / 5 csillag!
2018. 10. 24.
Túl könnyű

Nagy Hanabi fanok vagyunk, de bár ez nagyon hasonlít rá, mégis szerintem "csak" egy közepesen jópofa játék. A legkönnyebb szinteket minden akadály nélkül tudjuk teljesíteni, a legnehezebb meg talán irreálisan teljesíthetetlen. Zavar, hogy a keret történet, bár Sherlock köré lett felépítve és a kártyákra rá van írva egy két "nyom", azokat igazából nem is használod ki játék közben, mert nincs köztük összefüggés... elolvasod, és konstatálod, hogy hát, őőő, oké?! :)
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 09.
Sherlock Holmes Árnyékában

Rendkivül egyszerű szabályzat! Aki szerette a Hanabit ezt is fogja! Kreatív kártya leírások, abszolút bele lehet élni magunkat, hogy a nagy nyomozó "ellen" dolgozunk! De nehezebb szinten a játék igazi kihívást jelent.