Blood Rage

  Normál ár: 25 990 Ft

  A Te árad: 24 691 Ft

  Értékelés:  (5.0)

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (2)
  Rendezés:
  Eddig összesen 2 értékelés
  Előre a Valhullába! :)

  Krisztian | 2018. június 11.

  Elsősorban a vikinges hangulatot kedvelőknek ajánlom a játékot, hisz a körítés a Skandináv mitológiából származik. A játékmenet kompetitív. A szabályok nem térnek ki a szövetségekre. Erre maga a játékmechanizmus nem ad lehetőséget. Ami kifejezetten tetszik, hogy többféle mód is van az áhított győzelem elérésére. Akár úgy is elérheti valaki a legtöbb pontot, hogy minden létező csatát elveszít.
  A figurák részletessége nagyon jó. A nagyobb szörnyek kidolgozottsága kifejezetten bámulatos.
  A szabályok ugyan egyszerűek, de jó pár van belőlük. Lelkiismeretes magyarázással simán elmegy egy óra a szabályismertetéssel.

  Egyedüli negatívumként a játékosszámot tudom felhozni. Érzésem szerint nagyon behatárolt . Bár lehet ketten és hárman is játszani, de szerintem négyen az igazi. Kiegészítővel elérhető az 5 játékos mód is, de ezt még nem próbáltam. Ha nem változik a tábla, akkor a 3. korban 5 játékosnál már nagyon szűk lesz a pálya.
  Az élet mulandó, de a dicsőség örök

  Dr. Kreizler | 2018. március 21.

  A magyar verzióhoz eddig senki nem írt értékelést... vagyis, most már igen :D

  Szerintem a Blood Rage egy (először közepes, de a 2. játéktól már) könnyű szerkezetű játék, ami ennek ellenére sokszor mély/sokféle döntési helyzettel állít szembe. Minél többen játsszák, annál változatosabb, hiszen így még több szörny és lap árnyalja a Ragnarök előtti nagy csatákat és azt a kellemes káoszt, amit a bábuk táblára pakolgatása ébreszt az újdonsült klánvezérekben.

  A (magyar) játékszabály jól összerakott és érthető, a korszaksáv tábla segít átlátni és számon tartani a játékmenetet/fázisokat. A játékot 3 fordulón (korszak) keresztül kell játszani, minden korszak 6 fázisból áll. Ezekből az Akciófázis a játék szíve. A kártyaválasztás (draftolás) után köröket játszotok, a körödben 5 különböző akcióból választhatsz (figura táblára helyezése, menetelés, fejlesztés, küldetés elvállalása, fosztogatás) mindaddig, míg van harci dühöd (ez a játék fizetőeszköze). Az egymással vívott harcok, vagy a Ragnarök során eleshetnek a harcosaid, akik így a Valhallába kerülnek, de SEBAJ, a győztes csaták és a karaktereid szántszándékkal Valhallába küldése egyaránt kifizetődő lehet, ami a pontszerzést illeti, és a korszak végén úgyis visszakapod őket, hadd szóljon :)

  Nekem tetszik az is, hogy a korszakok végén mindig elpusztul egy-egy tartomány, így a játéktér egyre kisebb és/így zsúfoltabb lesz. A megadott játékidő teljesen tartható.
  A figurák szépek, jó minőségűek és részletesek is (van itt, kérem, troll, tengeri szörny, völva, sötét elf, valkűr, jégóriás) - ez az, ami dob a játék árán, de mivel van benne élmény bőven, aki szereti a témát, annak biztosan jó vétel lesz. Mi nem bántuk meg és a kiegészítőkön is gondolkozunk.

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

  Blood Rage játékcsalád