Boribon - A nagy szamócavadászat

Normál ár: 3 490 Ft


A Te árad: 3 316 Ft

Értékelés: 
(3.2)
Boribon és Annipanni végre szamócákra bukkant a nyári réten. Ám ezekhez a szamócákhoz nem könnyű eljutni.
Segítsetek nekik!
Rakd ki a kártyákból az ösvényt, ami elvezet a szamócabokorhoz. Meglátod, nem is olyan nehéz. Ha odaértél, egy szamóca máris a tiéd lehet. Nem kell hozzá kocka, nem kell számolgatni. Gyors, mulatságos és rövid ideig tart. Éppen megfelel a kisgyermek koncentrálóképességének.

Tartalom: 56 útvonalkártya
5 szamócakártya

Értékelések átlaga 


(3.2)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

40% (2)
40% (2)
20% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
A legkisebbek játéka

Júlia | 2019. december 2.

A játék maga egyszerű és aranyos, nem bonyolult. Boribon pedig mindenki kedves mesehőse. A lapkák azonban fényesek, csúszkálnak, ami az élményt kissé csökenti.
A társasozás kezdete

LíviaO | 2018. május 13.

A társasozás kezdete, amikor megtanulja, az apróság, hogy meg kell várni, amíg a másik, húz és leteszi és nem mindig csak ő húzhat. Öröm és boldogság volt az arcán, ha a lányom előbb ért oda a szamócához, mert a szerencse neki kedvezett )))))) Időnként egyedül is játszott vele úgyhogy biztosan szerette.
Picinek talán

Márta | 2017. november 14.

Sajnos a minőséggel nekem is gondjaim vannak. Vékonyak a lapok, 2.7 éves gyerekem rögtön meghajlította egyiket ahogy kézbe vette. Maga a játék akár érdekes is lehet a fent említett szabály módosításokkal (3ból választani, vagy egy kezdő lapkészletből kiindulni és építeni). Nem lenne rossz ha a tábla 5*5os mérete se korlátozna hanem lehetne 5*5osbe és 7*7esbe is játszani. Sajnos erre nem gondoltak a tervezők. A 2.7 évesem még picit pici hozzá, de azt gondolom hamarosan érteni fogja és élvezni is.
Háát

Zsó | 2016. december 24.

Nem szeretem, amikor egy mese hátán el akarnak adni ruházatot, játékot, de nem figyelnek a minőségre. Vékony játéktábla, csúszkáló lapok. Az eredeti ját3kszabály is kidolgozatlan, érdemes változtatni rajta (pl 3 lapból lehessen választani útvonalat, különben mindig kifutottunk a tábláról). Sajnálom, hogy megvettem.
Kicsikkel

Sári | 2016. augusztus 3.

A harminc évvel ezelőtti "csonti" mai megfelelője, jó emlékeim voltak vele, ezért vettem meg. Nem bánom, hogy megvan, mert 5 éves lányommal két éve játszunk vele és nem unja meg. A kampókat mi kivesszük, mert nem szeretjük a fölösleges kudarcot :). Saját szabályként néha találkozunk, azaz nem szedjük le az utakat, ha egymással összeérnénk szamóca nélkül, hanem beszélgetünk egyet az úton, hogy nahát nem találtunk szamócát, aztán indulhat újra. Úgy is játszottuk már, hogy a cél a szamócánál való találkozás volt, amit aztán közösen nagy csámcsogva megettünk. A végén amúgy is megesszük együtt, amit találtunk. A fent említett kislány a középső, ez a játék egy csak vele eltöltött időt biztosít, ezért is szeretem és talán ő is ezért szereti annyira...

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Boribon játékcsalád