Brainbox - A világ országai

Normál ár: 3 590 Ft


A Te árad: 3 411 Ft

Értékelés:  (4.5)
Ez a nagyszerű társasjáték, ahogy minden nagyszerű játék, egy igen egyszerű koncepción alapszik.
Mindössze annyit kell tenned, hogy 10 másodpercig figyelsz egy kártyát, aztán megválaszolod a dobókocka segítségével kidobott kérdést. A Brainbox játékok népszerűek úgy a gyerekek körében, mint a családok és tanárok között is, mert nemcsak remek szórakozás, hanem tanulás is egyben.
BRAINBOX – A VILÁG ORSZÁGAI
Tudod, hol van a Machu Pichu? Vagy hogy milyen madárról nevezték el az új-zélandiakat? A BrainBox Világ játék 71 rajzokkal illusztrált kártya segítségével mutatja meg nekünk, mit kínálnak nekünk a világ országai.
A játék lényege, hogy 10 másodpercig figyelni kell egy kártyát, majd a dobókocka segítségével kiválasztott kérdést kell megválaszolni. Helyes válaszért a kártya megtartható, a végén pedig az nyer, aki 5 vagy 10 perc után a legtöbb kártyát gyűjti össze.
Ez az egyszerű játék minden korosztály számára könnyen érthető, többen vagy akár egyedül is játszható. A játék 70%-ban újrahasznosított papírból készül, az Egyesült Királyságban tervezték, nagyszerű szórakozás.
Tudd meg, ki a legjobb BrainBox játékos a családban, lehet nem is az, akire gondolnál!

Értékelések átlaga 


(4.5)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

75% (3)
25% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
8 éveseknek még korai

Júlia | 2019. december 1.

Bár 8 éves kortól ajánlja, bőven idősebbeknek való a témaköre miatt.
Agytorna

Judit | 2019. szeptember 28.

Azért vettük, hogy bővítsük a tudásunkat és bejött nagyon a játék! Szuper!
Felrázza a 6. 7. órát

LíviaO | 2018. május 3.

Tesómnak rendeltem, mert a szakmája a hívatása, imád felnőtt létére játszani. Szereti érdekessé tenni az óráit, ez egy tökéletes eszköz hozzá a diákok visszajelzései alapján.
új információk

Ramóna | 2016. október 24.

Nagyon sok országról megtudhatunk fontos információkat, illetve olyan országok is szerepelnek, amikről korábban nem sokat hallottunk. Ezáltal, akik érdeklődnek más országok iránt, azok számára ez egy izgalmas és hasznos játék lehet. Nagyon jók a BrainBox termékek, nekünk már több is megvan és mindegyiket szeretjük.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Brainbox játékcsalád