Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brass: Birmingham (magyar kiadás)

Ár:
20.990 Ft
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (10)
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ki lesz a legsikeresebb iparmágnás Angliában? A Brass: Birmingham különleges atmoszférájú, összetett stratégiai társasjáték. A játékosok az ipari forradalom idején igyekeznek sikeres üzletemberekké válni szállítási útvonalak kiépítésével, gyárak telepítésével és pénzük okos forgatásával – egy nagyon izgalmas akciókártya-mechanizmus segítségével.

Vélemények

3.29
10 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(3)
Írja meg véleményét!
| 0 / 5 csillag!
2020. 10. 21.
Tájékoztatás a Brass: Birmingham-mel kapcsolatban!

Kérjük azon kedves Vásárlóinkat, akik a Brass: Birmingham kinyomóívével kapcsolatban bármi eltérést tapasztaltak, készítsenek fotót a vélt hibáról és írják is le röviden. Kérjük, hogy az emailt az info@gemklub.hu címre küldjék a Gémklub ügyfélszolgálatának. A mailben kérjük, hogy tüntessék fel a megrendelés számot, illetve bolti vásárlás esetén a számlaszámot. Ha pedig nem nálunk vásárolták a terméket, akkor a vásárlás helyét tüntessék fel. Előre is köszönjük a segítséget. Igyekszünk mihamarabb áttekinteni a visszajelzéseket és tájékoztatni a továbbiakról.
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 20.
Remek jàték, kitűnő minőség. A többiek által jelzett probléma nálam szerencsére nem fordult elő!
| 1 / 5 csillag!
2020. 10. 19.
A minőséggel sajnos nálunk is van probléma, a kártyák szélei az első keverés után kirojtosodtak (azóta védőben vannak), a tábla közepénél a hajtásnál a két réteg ragasztása szétjött és sajnos a kinyomkodósokból 1-2 nálunk is megsérült, pedig már 100+ játékot bontottunk. Szomorú, hogy ez az egyébként jó játék ilyen állapotban van az első játék után.
| 1 / 5 csillag!
2020. 10. 18.
Sosem éltem meg ennyire rosszul a tokenek kinyomkodását! Izzadva szedtem ki az összeset és így is volt amelyik megsérült! Rossz minőség!!
| 0 / 5 csillag!
2020. 10. 16.
Úgy tűnik nem egyedi eset. Sajnos nekünk is rojtos teljesen az összes iparlapka széle. A játékot nem befolyásolja, de elég zavaró a minősége, hiszen a többi komponens ( pénzérmék, játékostáblák, tábla stb.) tökéletes állapotban vannak.
A játék maga megérte az 5 hónapos előrendelést és várakozást, sajnos a minősége már kevésbé.
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 16.
Kell pár alkalom, ameddig teljesen össze nem áll, hogyan érdemes benne stratégiázni, de megéri a belefektetett időt, nagyon jó, és nem utolsó sorban gyönyörű a játék.
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 16.
Csodás jàték, kitűnő minőség
| 0 / 5 csillag!
2020. 10. 15.
Kedves Péter! Sajnáljuk, hogy rossz tapasztalatod volt, ez teljesen egyedi eset. Ügyfélszolgálatunk felvette veled a kapcsolatot a rendelésnél megadott email címeden. Elnézésedet kérjük!
| 1 / 5 csillag!
2020. 10. 14.
Valami rossz vicc ez a minőség? A doboz sérült, a kartonelemek több rétegben, minden token széle rojtos... Fél éve várom a magyar megjelenést, erre ez fogad. Kiábrándító!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 25.
Rövid mégis nagyszerű játék. Akkora élményt ad mint egy 3-4 órás.

Legnagyobb meglepetésre úgy nyűgöz le a játék, hogy közben nem 3 órás. Mégis olyan mélysége van, olyan kombinációk, hogy kielégítő olyankor is amikor valami nagyra vágysz. Nem csak egy 50 perces kitöltőre.A hálózatépítés nagymestere. A grafika lenyűgöző és megunhatatlan. A setup kicsit hosszadalmas, mert a saját kartonodra ki kell pakolnod az összes tokent sorba rendezve. Érdekes benne, hogy egymás épületeiből is költötök ezzel a másiknak és magadnak is pontot szerzel. Tehát nem csak eljátszik egymás mellett pár ember hanem nagyon is függtök egymástól. Pótolhatatlan minden gyűjteménybe.