Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

13.990 Ft

Bűnügyi krónikák

13.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (17)
Tedd kosárba a játék kiegészítőit is!

Leírás

Oldjatok meg szövevényes bűneseteket – járjátok be a tetthelyeket „élőben”! A Bűnügyi krónikák innovatív, kooperatív nyomozós társasjáték. A játékosok közösen oldhatnak meg bűnügyeket úgy, hogy okostelefonnal vagy tablettel körülnézhetnek a helyszíneken, nyomokat és bizonyítékokat gyűjthetnek be, gyanúsítottakat és tanúkat hallgathatnak ki – és ellenőrizhetik következtetéseik helyességét.


Az ingyenes applikációt az alábbi gombokra kattintva találod meg. Letöltés után állítsd át a nyelvet magyarra.Játékbemutató videó

Vélemények

4.00
17 értékelés
(8)
(3)
(0)
(4)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 03. 16.
Kedves Vivien!

Sajnálatos, ha egy társasjátékban duplikáció fordul elő egy másik alkatrész kárára, vagy hiányos a játék. Ez ritkán, de előfordulhat a játékalkatrészek összekészítése során a gyártónál. Most is (és ez után is), ha hiányos egy társasjáték, vedd fel a kiadóval a kapcsolatot, és egyeztessétek, mi hiányzik. A kiadónak kötelessége pótolni a hiányzó alkatrészeket. Kérlek, írj a Gémklub ügyfélszolgálatának ezzel kapcsolatban, és biztos vagyok benne, hogy teljessé tehetjük a megvásárolt játékot, és vele együtt a játékélményt!
2023. 01. 28.
Nagyon izgalmas játéknak ígérkezett, viszont sajnos rengeteg kártya hiányzik a megvásárolt csomagból.
A kapcsolattartok kártyákból két személy duplán szerepel, vagyis a tudós és a kriminológus kártyák hiányoznak és a 17 helyszín kártya helyett csak 10 db van és a maradék 7 ezeknek a duplája. Továbbá a 15 csillaggal jelölt tárgy kártyából a 7-és hiányzik.
Nagyon csalódott vagyok…
2023. 01. 08.
Maga a játék rendben van de kicsit megbántam, hogy ennyi pénzt kiadtam egy olyan társasjátékért amit 1 hét alatt kijátszottunk es ha nem veszünk több küldetést akkor mehet a polcra porfogónak. Biztos én voltam figyelmetlen, de ha ezt előre tudom, biztos más játék vettem volna :(
2022. 11. 07.
2022. 11. 04.
Nagyon tetszik a játék, és ötletes, hogy sztorikkal bővíthető, így akár örökké is játszható. Kollár Gergőnek pedig köszönet a szerkesztőért, mert így bárki kiélheti a krimiírási tehetségét.
2021. 12. 27.
Imádom azokat a társasjátékokat, amik a klasszikus játékmenetet kombinálják a digitális megoldásokkal. Bár tény, hogy kevés az a néhány misszió, ami az alapjátékban van, de alapíthatnánk egy klubot, ahol a saját bűntényeinket tudnánk megosztani egymással, ugyanis van a játékhoz egy editor: https://luckyduckgames.com/communityeditor
A videókban mindent részletesen elmond a csóka. Angol tudás előny. ;)
Ha egy páran lennénk rá, akik éreznek magukban némi kreativitást, már hosszabb távon használható lenne az alapjáték is. Hozzáteszem, az editorban a kiegészítőket is bele lehet írni a játékmenetbe.
2021. 11. 25.
Kedves Tímea!
A kiadók legtöbbször foglalkoznak hiánypótlással (a Gémklub is), így érdemes írni a kiadónak, aki valahogyan eljuttatja hozzád a hiányzó játékalkatrészt.
Kérlek, írj az info@gemklub.hu címre ezzel kapcsolatban, és a kolléganőnk felveszi veled a kapcsolatot.
2021. 11. 16.
Nagyon szuper a játék. De hiányzik két kártyalap a különleges fajtából 12,13 lap.És emiatt nem tudunk tovább játszani.
Mit tudunk ez ügyben tenni?


2021. 01. 01.
Nekunk az angol nyelvu jatekok nem mukodnek, a kartyak szamozasa nem stimmel, igy nem lehet jatszani csak a magyar nyelvu jatekokat, amikbol nincs tul sok :/
2020. 12. 01.
Egy app segítségével a telefonom képernyőjét kivetítem TV-be vagy laptopra, és így egyszerre 8-an is szoktunk játszani. Nagyon izgalmasak a történetek, azonban érdemes friss fejjel nekiülni, mert másképp unalmassá válhat, mert tényleg nagyon komplex játék!
Mindenképp ajánlom!
2020. 05. 07.
Tetszett

Nagyon izgalmas játék. Próbáltam egyedül és ketten is, mindkétszer élmény volt játszani (mondjuk 3-4 játékossal nem tudom milyen lehet)
Érdekes a bűntények, logikusan vannak felépítve. Az app is szépen teszi a dolgát (bár a zene egy idő után idesítő)
Bízom benne, hogy lesznek hozzá még magyarul kiegészítők, szívesen megvenném!
Egyedül annyi a gond vele, hogy miután végigjátszom egy esetet és sikerül megoldani, nem nagyon van motiváció újra játszani.
2020. 02. 25.
Ha szeretsz nyomzni, akkor ne hagyd ki!

Szerintem nagyon ötletes "társasjáték".Ahogy járkálsz egyik helyszínről, a másikra, kérdezgeted az emberek és próbálsz rájönni ki volt a gyilkos szerintem nagyon jó!Figyelni kell minden részletre, átbeszélni a csapattal a nyomokat, összerakni a történetet.Mint valami bűnügyi film/könyv amiben ti vagytok a nyomozók. :) Remélem, hogy lesz még küldetés lefordítva magyarra?!
2020. 01. 20.
Egyedi és modern

Reagálva Gerisone értékelésére.
Ez a játék társasjáték. Egy telefonon fut az app., igen de a telefont át lehet adni másnak, hogy ő szkenneljen (ez benne is van a szabályban). A látottakat és hallottakat pedig kötelező megbeszélni, mert együtt sokkal nagyobb esély van az ügy megoldására. Illetve a helyszíneken EGYSZERRE 2 telefonon is körbe lehet nézni, ha a két telefon egy hálózaton van... Az meg hab a tortán, akinek lehetősége van rá, tévére simán tükrözni lehet a telefont és mindenki mindent lát. A BGG-es értékelés abszolút reális. Aki teheti próbálja ki! Az egyik legjobb kooperatív TÁRSASJÁTÉK.
2020. 01. 09.
Szereted a krimiket? Itt a helyed!

4,4 csillag

Kombinálás, nyomkeresés, tudományos és orvosszakértői vizsgálatok - ezek kellenek ahhoz, hogy az ügyek végére járjunk. Alapvetően pozitív élmény volt a játék, hiszen tényleg visszaadja a nyomozás hangulatát, de azért vannak buktatói. Az egyiket pl. azért buktuk - félig-meddig -, mert kérdezni akartuk az egyik szereplőt. Fejben már összeállt a dolog, de nem éreztük úgy, hogy elég bizonyítékunk van, nem voltunk benne teljesen biztosak. Ám amikor kikérdeztük egy adott dologról, az app úgy vette, hogy azt mondtuk, itt van a bomba és meneküljenek, holott azt már tudtuk, hogy nem ott lesz. Persze nem is ott volt, és a bomba felrobbant, sokan meghaltak. Így bár végül megoldottuk az ügyet, rájöttünk, hogy ki mit miért hol, de mivel az app nem kérdezett vissza, vagy nem informált, hogy ezzel a lehetőséggel azt mondjuk, hogy itt a bomba és fuss, ezért nem tudtunk már mit tenni. A megerősítést hiányolom, illetve a visszalépés lehetőségét. Olyan is volt, hogy egy véletlen érintés miatt továbbnyomtuk a programot, és muszáj volt visszamenni, újból rákérdezni, mert azt láttuk, hogy egy új személyt vagy helyszínt hoz a játékba, de nem jutottunk el odáig olvasásban, mert véletlenül továbbnyomtuk. Ilyen esetekre egy "vissza" gomb sokat segítene. Szóval azt tudom javasolni, ha beszerzitek a játékot (amit egyébként részemről ajánlok, tényleg jó játék), hogy figyeljetek oda, amennyire tudtok, mert nem nagyon van hibára lehetőség!

Fizikailag a játék magyar kiadása egész jó minőségű, szép, kompakt, a későbbi fizikai kiegészítőknek is helyet hagyó, erős inserttel rendelkező doboza van, amin még kis bepattintható műanyag "fedő" is van, ami szállítás esetén megakadályozza, hogy a kártyák kiessenek a helyükről.

Társaságtól függ, hogy több játékossal jó-e a játék. Ha mindannyian odáig vannak a nyomozásokért, a krimikért, és van lehetőség mondjuk arra, hogy nagy képernyőn, együtt nézzék át a helyszíneket, akkor simán jó lehet társaságnak is, ugyanakkor nagyon sok a telefonos betöltögetés, így lehet, hogy több játékos esetén nem élvezhető, akkor sem, ha felolvassuk a leírtakat - ami alap -, hiszen egyszerre egyikük kezelheti csak a telefont. Tényleg társaságfüggő. Viszont 1-2 játékos számára minden további nélkül ajánlhatom.
2019. 11. 03.
Alig várod a következő küldetést!

Ez valóban nem társas. Nincsenek körök, csak az izgalom van, hogy megoldjatok az ügyet. Lényegtelen hányan játszotok, mert ha jó a társaság akkor imádni fogjátok. Elkepesztően izgalmas nyomozasokat kell lefolytatni és nem mellesleg hála istennek nem könnyű a játék. Ajánlom mindenkinek és alig várjuk hogy legyenek újabb magyar nyelvű sztorik!
2019. 10. 22.
Ilyen társasjáték is kell!

Engem nagyon megfogott a társasjáték! Szerintem izgalmas, ahogyan ötvözi a társasjátékos elemeket a virtuális valósággal. Nekem már az Unlockban is tetszett az applikáció jelenléte, és szerintem ennek a játéknak is jól áll a digitális támogatás.
2019. 10. 14.
Ez nem társasjáték

Ez egy játék és nem társas. Egyedül el lehet lenni vele, de mivel 1 telefonon fut az app, amit TÚLZOTTAN gyakran kell használni így mindenki másnak unalmas. Az egész játékmenet qr kódok szkennelgetésével telik. Túl nagy szerepet kapott a telefon ebben a játékban. A BGG-s értékelés szerintem igencsak félrevezető. Társasjátéknak semmiképp nem nevezném. A beltartalom meg pláne nem indokolja a doboz méretet. 2 pakli kártya, 1 tábla és pár helyszín és karakterlap. Lehet valakinek jó, de semmiképp nem az én játékom.