Bűnügyi krónikák

Normál ár: 9 990 Ft


A Te árad: 9 490 Ft

Értékelés:  (4.0)
London, napjainkban. Gondterhelten lépsz ki a főnök irodájából az őrsön. Egy holttestet találtak a Hyde Parkban, és a kapitány neked adta az ügyet. Nem ez lesz az első nyomozásod, valahogy mégis rossz előérzeted támad az üggyel kapcsolatban... Lerázod magadról a baljós hangulatot, beszállsz a kocsiba, és elindulsz a tett helyszínére. Muszáj ezt az ügyet (is) megoldanod!

A Bűnügyi krónikák egy valóságközeli élményt adó játék, amelyben együtt kell bűnügyeket kinyomoznotok. A játékban használt Scan&Play technológia ötvözi a digitális és asztali társasjátékokat, ennek köszönhetően a dobozban található játékelemekkel számtalan nyomozás történetét élhetitek át. Hallgassátok ki a gyanúsítottakat, vizsgáljátok át a helyszíneket, gyűjtsetek bizonyítékokat, találjátok meg az összefüggéseket - és tartóztassátok le a gyilkost, mielőtt kifuttok az időből!

 

A játékhoz szükséges egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely kompatibilis az Android és iOS eszközökkel, és letöltés után nem igényel internetkapcsolatot.

Értékelések átlaga 


(4.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

67% (2)
33% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Alig várod a következő küldetést!

tádé | 2019. november 3.

Ez valóban nem társas. Nincsenek körök, csak az izgalom van, hogy megoldjatok az ügyet. Lényegtelen hányan játszotok, mert ha jó a társaság akkor imádni fogjátok. Elkepesztően izgalmas nyomozasokat kell lefolytatni és nem mellesleg hála istennek nem könnyű a játék. Ajánlom mindenkinek és alig várjuk hogy legyenek újabb magyar nyelvű sztorik!
Ilyen társasjáték is kell!

Krisz | 2019. október 22.

Engem nagyon megfogott a társasjáték! Szerintem izgalmas, ahogyan ötvözi a társasjátékos elemeket a virtuális valósággal. Nekem már az Unlockban is tetszett az applikáció jelenléte, és szerintem ennek a játéknak is jól áll a digitális támogatás.
Ez nem társasjáték

Gerisone | 2019. október 14.

Ez egy játék és nem társas. Egyedül el lehet lenni vele, de mivel 1 telefonon fut az app, amit TÚLZOTTAN gyakran kell használni így mindenki másnak unalmas. Az egész játékmenet qr kódok szkennelgetésével telik. Túl nagy szerepet kapott a telefon ebben a játékban. A BGG-s értékelés szerintem igencsak félrevezető. Társasjátéknak semmiképp nem nevezném. A beltartalom meg pláne nem indokolja a doboz méretet. 2 pakli kártya, 1 tábla és pár helyszín és karakterlap. Lehet valakinek jó, de semmiképp nem az én játékom.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.