Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Button Up!

Ár:
2.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (2)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A gombok csatasorba álltak, hiszen érkezik a két hadvezér, Gombparte és Gomburg a nagy összecsapásra! A Gombra fel! társasjáték során a napóleoni háborúk humoros karikatúrájába csöppenünk, ahol a célunk az, hogy minél több ellenséges gombkatonát szorítsunk magunk alá a tornyokba. Minden lépésnél a gombok kupacait mozgathatjuk a játéktábla körül, tetszőleges adagokat továbbpakolva, a cél csak az, hogy végül a mi katonáink legyenek a torony felső részén, hisz ezekért kaphatjuk a legértékesebb győzelmi pontokat – amelyek persze apró gomb-kitüntetések! A Gombra fel! a nagy népszerűségnek örvendő szerző, Bruno Cathala társasjátéka, mely egyszerű, rafinált és hihetetlenül vicces témájú.

Vélemények

3.50
2 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 07. 22.
Alulértékelt filler

Ezzel a játékkal tényleg mindenhol, minden időben lehet játszani: utazójátéknak is ideális (mondjuk a vonatút szét tudja rázni a gombokat). Az anyagkészlete mondjuk lehet csalódás, mert kb 500 Ft-ból ki lehet hozni, de megéri támogatni ennyivel a játékot. Pörgős, 10 perc alatt lemehet egy meccs, de ehhez képest meglepő mélységei vannak.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
Gombokra fel!

Jópofa játék, ötletes grafikával és témaválasztással. Inkább kamaszkortól ajánlott tapasztalatom szerint, gyakorlatlan társasozóknak komoly fejtörést okoz ez a térbeli egymásra rakosgatás-dolog, de néhány meccs után kezdők is meg tudják tanulni. Tulajdonképpen a tervezésen és a térlátáson alapul, egye-egy menet hamar lemegy. Ha a szabályokat ismerjük, igazából házilag is megvalósítható játék, persze a hangulata a grafikájával lesz teljes (és persze a szabályokat meg csak a dobozban találjuk meg), ezért a 3 csillag.