Camel Up - magyar

  Normál ár: 7 990 Ft

  A Te árad: 7 591 Ft

  Értékelés:  (4.2)
  A Camel Up társasjáték 2014-ben az év társasjátéka lett Németországban, jogosan, tesszük hozzá, hiszen tényleg minden idők legőrültebb tevefuttatását élhetjük át vele! A fürge és a nyüzüge tevék egymás nyakára hághatnak, a piramisok a fejük tetejére állhatnak! Legyél részese ennek a fergeteges versenynek és fogadj a fürge tevékre! A játék megnyeréséhet szerencsére, de legfőképpen jó időzítésre lesz szükséged, hogy a győztes tevét te válaszd ki. Ennek a látványnak az egyiptomi gazdagok sem tudnak ellenállni, akár a sivatag közepére is eljönnek, hogy szem és fültanúi legyenek! Nem csak a verseny, de a versenyen megköthető fogadások izgalma és a megszerezhető aranyérmék is csábítják a résztvevőket! Kezdődjön hát a tevefuttatás, állj rajthoz, fogadj titokban, száguldj a versenypályán! Ha másképp nem elérhető a győzelem, hát ugorj át egy másik teve hátára és nyerd meg a versenyt. Csomagolási méretek: 30 x 30 x 7 cm.

  A játék díjai

  • Magyar Társasjáték díj 2016 jelölt
  • Mensa Társasjátékverseny 2014 fődíjas
  • Spiel des Jahres 2014 fődíjas
  Tartozékok: 1 piramis, 1 játéktábla, 5 teve fából, 5 fakocka, 40 fogadáskártya, 15 szakasz fogadáslapka, 5 piramis lapka, 8 sivataglapka, 20 pénzkártya, 50 érme, 1 szakaszkezdő-játékos jelző, 1 játékszabály

  Értékelések átlaga 


  (4.2)

  Közönségdíjak

  Kezdőknek ideális 9 Családdal 8 Partijátéknak 8
  45% (5)
  36% (4)
  9% (1)
  9% (1)
  Rendezés:
  Értékelések: 1 - 10 (összesen: 11)
  További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  Camel Down, Colt Up

  Tarics | 2015. október 25.

  A plecsni vagy véletlen került rá, vagy a konkurens játékok nem tudtak többet nyújtani. Maga a játék szép, minden egyes alkatrésze minőségi termék. A 4 fős játék során folyamatosan kalkuláltam a lehetséges kimeneteleket és valószínűségüket (persze nem hosszasan, hiszen ez a játék a gyors fogadásról szól), sikerült elsőnek letenni a kártyát a nyüzüge és a befutó tevére is, és mind a kettő bejött. Ez segített abban, hogy megnyerjem a játszmát. De természetesen ez nem a számolgatás miatt volt, hanem a vakszerencse miatt. Bár a játék során jól szórakoztunk, ennek ellenére nem szeretnék ezzel még egyszer játszani. Mivel ez a játék egy szerencsejáték, és így nekem ez már sok. A Colt Express legalább ennyire szórakoztat és sokkal jobb is. Bár igaz, ezt a kisgyerekek élvezik, legalábbis a barátainknál sikere van. Döntse el mindenki maga, hogy a lottózóba megy be, vagy inkább a barátokkal ül le játszani. Mindenesetre és a Vadnyugatra megyek. Ki tart velem?
  99% szerencse

  Péter | 2015. október 20.

  Csak azért kap 3-as értékelést a játék, mert a szórakoztatási faktora igen magas és nem teljesen ökörség. Viszont a szerencse faktora ennek a játéknak 99%. Ha valaki nem veszi komolyan a játék végeredményét és szereti a fogadások versenyek alatti izgalmát is átélni, az ki ne hagyja ez a játékot. Én magam részéről csak azért vennék egy példányt belőle, hogy becsomagolva maradjon és megmentsek egy vevőt a csalódástól. Azért is bosszant egy kicsit a játék, mert ez egy év játéka díj tulajdonosa és aki nem ismerik a társas játék világot és ezzel kezdi, azt igen nehéz lesz visszarántani sz igazi társasjáték világba, mivel elég rossz lesz az alapvéleményük.
  Én ráírnék figyelmeztető szövegeket a dobozra ;)
  Vicces

  Stefi | 2015. október 5.

  Nagyon tartottam a játéktól, mert olvastam róla hogy a 2014-es év játéka lett, utána pedig néztem róla kritikákat és a legtöbben húzták a szájukat. Viszont olyan jó áron találtam rá, hogy muszáj volt megvennem, és én úgy gondolom hogy méltóképpen kapta meg a 2014-es év játéka címet. Rendkívül jó minőségű tartozékok vannak hozzá, szépen kidolgozott és tartalmas a tábla, a fa kockák és tevék is jó minőségűek (nem műanyagból vannak). Nagyon bejön a piramis, és akivel csak játszottam mindenki nagy mosollyal kapott hozzá dobás esetén. Az alapjáték is már nagyon vicces, olyan mintha lóversenyen lenne az ember meg kell tippelni, hogy ki nyeri az adott játékot. Több is annál, mivel szakaszonként is lehet a nyertesre fogadni, és ellentétben a lóversenyben van egy kis befolyásunk is a játékra a sivatag lapkákkal. Pörgős , lendületes játék, 8 fővel is játszható, mindenkinek nagyon bejött akivel játszottam. Úgy érdemes szerintem nekiállni hogy nem szabad túlértékelni, ez bizony egy teveverseny szimulátor, ami bizony erősen függ a szerencsétől
  Görcsmentesen a győzelemért!

  esoember | 2015. szeptember 18.

  Közhely, de tökéletes családi játék! A játékos szám alapján lehetne parti játék is, én mégis inkább előbbinek tartom, de annak tökéletes! Totálisan kaotikus, előreláthatatlan, bizonytalan végkimenetelű az utolsó pillanatig. Ez akár hátrány is lehet (a legtöbb gémernek valószínűleg idegrángást okoz, hogy képtelen befolyásolni az eseményeket), de nem az, ez a kaotikusság adja a játék sava-borsát! Görcstelen, feloldott hangulat kell hozzá, és akkor megmutatja humoros szépségét! És gyerekek: merjetek fogadni, mindegy hogy jól, vagy rosszul tippeltek a szakaszoknál, de higgyétek el, marha jól fogtok szórakozni!
  Nyert!

  Péter | 2015. augusztus 22.

  Na nem a teve, hanem a játék! :D
  A legfontosabb, hogy nem szabad túl komolyan hozzáállni. Ez egy olyan játék, amihez leülsz a családdal, barátokkal, és jókat kacagva ülitek végig a "futamot". Nem kell túl gondolkodni, összetett játékot kedvelőknek kevésbé ajánlanám. 2 személlyel valóban játszható, de nem túl élvezetes, 3-mal nem rossz, de 4 és fölötte már igazán jó mulatság! A tevék haladnak, egy "nyüzüge" teve mindig akad, aki sajnos sokat bukdácsol, de a győztes mezőnyt sokszor elég nehézkes megjósolni. A végén a feszültség és a nevetés egyaránt fokozódik, a játék végéig nehéz megjósolni, ki a nyertes. Mi már nagyon sokat játszottunk vele, egyértelműen jó befektetés volt. Gyakorlatilag bármilyen játékos meg tudja tanulni és élvezni. Kezdők vs. tapasztaltak esetén is egyenlő esélyek! :)
  Camel Up

  LA | 2015. augusztus 17.

  A tevékre kell fogadni, hogy melyik ér be elsőnek ill. utolsónak. A játék közben viszont lehetőségünk van, növelni vagy csökkenteni egy adott teve esélyeit, különleges lapkákkal. Nagyon vicces, nagyon aranyos játék, amikor semmi komolyra nem vágyunk. A tevék egymásra pakolása is nagyon ötletes!
  Camel (C)up

  St | 2015. augusztus 14.

  Aranyos, vicces játék. Sajnos sokszor teljesen egyértelmű a megfelelő akció választása, de azért néha előjönnek érdekes szituációk. Semmi nagyon komolyra nem szabad számítani, új játékosokkal jó lehet, egy játék gyorsan lemegy, a tábla és a kellékek kiválóak.
  Jópofa családi játék

  Robobo | 2015. augusztus 11.

  Ötletes, színvonalasan kivitelezett játék, keretek között irányítható szerencsefaktorral. Az utolsó pillanatokban is forduló játékmenet sok vidám percet biztosít a családnak vagy nagy társaságnak. A kiegészítő leírását olvasva sok érdekes csavart visz a játékba! :)
  Megvetted már? Vedd, ne ezt olvasd!

  Chewbacca | 2015. augusztus 4.

  Kiégtél már néhány játék burkolt, elkerülhetetlen szerencse faktorától? Na itt nem fogsz, mert ez nyíltan egy szerencsejáték. A lóverseny a múlték, azok úgy sem másznak fel egymás hátára*. Eszméletlenül pörgős, és az esetek többségében az utolsó körig nyitott a kérdés, hogy ki lesz a befutó. Ötletes új világ a játékvilágban, ott is van a német arany.
  Szerencsejáték

  mate11 | 2015. július 23.

  Jópofa grafikájú, sivatagos, fogadási játék. Helyesek a tevék, ahogy egymás nyakába másznak. Ötletes a piramis megvalósítása és funkciója. Ideális bevezető/levezető játék. Ja, hogy Év játéka? Hááát, ...

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.