Camel Up - Supercup kiegészítő magyar

  Normál ár: 5 190 Ft

  A Te árad: 4 931 Ft

  Értékelés:  (5.0)
  Kiegészítő a Camel Up játékhoz, nem önálló játék! 4 modult tartalmaz, amelyeknek mindegyiknek külön szabálya és alkatrészei vannak.
   

  Értékelések átlaga 


  (5.0)

  Közönségdíjak

  Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

  100% (3)
  Rendezés:
  Eddig összesen 3 értékelés
  Még több izgalom

  józsef | 2017. február 20.

  Ketten, családi vagy baráti társaságban is nagyon szórakoztató játékélményt ad az alapjátéknak a kiegészítője. Először tartottam tőle, biztos megéri-e? és Igen megérte! Nekünk nagyon bejött és most már mindig használjuk az alapjátékhoz. Könnyen érthető szabályok, több fogadási lehetőség és több zseton nyerés vagy vesztés, izgalmas partik. :)
  Tevére, magyar!

  Ervin | 2017. január 15.

  Teljes mértékben egyetértek az előttem író Stefivel, valóban jó kiegészítő, sokkal szórakoztatóbbá teszi az amúgy sem unalmas alapjátékot! A barátaimnál szoktuk játszani, ők is, mi is szeretjük. Ár-érték arányban is a legjobb játékok között van, kötelező darabja egy gyűjteménynek!
  Megéri

  Stefi | 2015. október 5.

  Nagyon jó kiegészítője az alapjátéknak. 4 modult vezet be, amelyek közül tetszés szerint lehet beválogatni az alapjátékba. Az első hogy egy kamerát lehet elhelyezni egy adott mezőre, és a játékos annyi fontot kap amennyi teve rálép. A kamerának a hátránya a sivatag lapkával szemben, hogy bár több pénzt fizet, de a kamerát egyből vissza kell tenni rálépés után, nem lehet ott a szakasz végéig. A második modul a kedvencem, amivel nem csak az első két helyezettre, hanem bármelyikre lehet fogadni. A harmadik modulban minden tevéhez jár egy plusz segédkocka, minden szakasz elején a legutolsó teve segédkockája bekerül a piramisba, így össze tudja magát szedni :) . Egy kocka dobásért járó lapkáért pedig egy segédkocka beledobható a piramisba. Utolsó modult még nem próbáltam ki, ott "fogadási szövetséget" lehet kötni egy másik játékossal, nem tűnt annyira meggyőzőnek. A játékhoz jár egy kisebb tábla, amit attól függően többféleképpen csatolhatunk az alapjáték táblájához, hogy mely modulokat használjuk pluszban a játékunkhoz. A kivitelezés itt is nagyon profi az alapjátéknak megfelelően. A játék immár 10 fővel is játszató , és a pálya mérete is megnövelhető. Én nagyon ajánlom az alapjátékhoz

  Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

  Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.