Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

12.990 Ft

Canvas: Festői vásznak

12.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (8)
Tedd kosárba a játék kiegészítőit is!

Leírás

A Canvasben festők vagytok, akik egymással versengenek egy tekintélyes művészeti fesztiválon. Gyűjtsetek áttetsző kártyákat, helyezzétek őket egymásra és alkossatok festményeket! Attól függően, hogy milyen kártyákat választotok, és milyen sorrendben teszitek le őket, más-más ikonok fognak látszani, amelyekkel szalagokat szerezhettek. Minden egyes kombináció egyedi illusztrációt és címet ad a festményeteknek. Kombináljátok az áttetsző kártyákat!

 

Az áttetsző kártyák fóliázva vannak, ezt érdemes eltávolítani az első játékotok előtt.

Játékbemutató videó

Vélemények

3.88
8 értékelés
(4)
(0)
(3)
(1)
(0)
Értékeld a játékot!
2022. 11. 25.
Mást ígér a külcsín, mint amit a játék végül is nyújt - ez egy tablóépítős, ikonokat kombinálgatós játék ahol mindenki próbálja összehozni a pillanatnyilag legtöbb pontot érő ikon kombinációt, és ezzel gyakorlatilag ki is fújt. Amivel alapvetően nincs probléma, az egymásra csúsztatható átlátszó lapok nagyon ötletesek (ezek határozzák meg hogy milyen lapokat tudsz kombinálni, mert az alján az ikonok nem lehetnek átfedésben egymással), így viszont a játék az első 10 perc után absztraktosodik, teljesen elveszíti a művészet és a festészet tematikáját és egy szigorúan az ikonokra koncentráló játékká válik, ami pár party után átlagos középszerűségbe fullad. Ezért az árért, ez önmagában kevés, és kapni szebb és mélyebb játékot is a témában.
2022. 11. 08.
nagyon szeretünk vele játszani. kreatív, kihívásokkal teli, stratégiai játék
2022. 05. 27.
Nagyon szép a játék, maga a kivitelezése is, öröm már csak magát a játékot is nézni, megfogni, aki számára fontos az esztétika, akkor ne is keressen tovább!
Viszont egy tucat parti után kiismerhető és kezd kissé sablonossá válni. Hiába a több értékelési szempont, mivel azok sorrendje nem számít, tényleg hamar el lehet érni azt, hogy újra előjön ugyanaz a kör. Noha sok a játékkártya (és tényleg szépen meg izgalmasak!), többnyire típusokra oszthatók és egymáshoz hasonlók. A tervező rekordját sem nehéz elérni. Összességében nálam 4 csillag, de csakis a minőségi kivitelezés miatt, egyébként önmagában a játék az közepes.
2022. 04. 19.
2022. 03. 10.
2021. 12. 04.
Megfelelő
2021. 11. 16.
A kombinatorikai trükkök miatt szinte korlátlanul újra játszható, így annak aki szereti az ilyen kihívásokat, mindenképpen javaslom beszerezni.
2021. 11. 11.
Egyszerű, gyorsan tanulható játék szép grafikával, ötletes rajzokkal és elnevezésekkel. Néhány játék után picit unalmassá válhat.