Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

13.990 Ft

Captain Sonar

13.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (9)

Leírás

Két tengeralattjáró legénységének valós idejű élethalálharca. A Captain Sonar nagyon izgalmas, különleges társasjáték nagyobb társaságoknak. Két csapat igyekszik kilőni a másik tengeralattjáróját, úgy, hogy minden csapattagnak más a feladata. A gépész és az első tiszt felel a hajó működéséért, a kapitány adja ki a parancsokat – a lokátoros pedig hallgatja az ellenfél kapitányát, és tájékoztatja a saját csapatát az elhangzottakról... Játszható valós időben és körökre osztottan is.

Vélemények

4.22
9 értékelés
(6)
(0)
(2)
(1)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 10. 28.
A játék zseniális. Iszonyúan jól feldobja a klasszikus torpedó élményt. Hatalmas élmény 8-an játszani vele, ajánlom mindenkinek.
DE!
A magyar kiadás kritikán aluli. Nem csak, hogy a fordítások nem sikerültek (igaz-hamis helyett true-false néhol), hanem hemzseg a játék a helyesírási és elgépelési hibáktól. (akna helyett akan; több helyen alpha helyett alfa, de vegyesen). A térkép lapok mindegyikén (10db!!) rosszul szerepel hogy melyik a körökre osztott és melyik a valós idejű térkép.
Felvettük a kapcsolatot a gémklubbal de leráztak, hogy nem lesz javítás. Ez milyen válasz egy ilyen szintű kiadótól ???

Játékélmény: 5/5
Magyar verzió: 1/5
Gémbklub ügyfélkezelés: 1/5
2020. 06. 16.
modern, izgalmas

Egyik barátom vette meg ezt a játékot és át is mentünk kipróbálni. Mikor elmesélte mi ez, nem igazán fogott meg. Aztán elkezdtük játszani és iszonyat beléltem magam. 8 főnek ajánlott a játék, mi csak 6-an voltunk, de így simán megoldható. Szerintem real time-ban a legizgalmasabb, amikor nem várja meg egymást a másik csapat. A különböző szerepek még változatosabbá teszik a játékélményt. Egyszerre kooperatív és kompetitív, nagyon izgalmas. Akik szeretik a klasszikus Torpedót, mégis sokkal többre vágynak, imádni fogják.
2020. 06. 13.
Újszerű játék

Nagyon jó az ötlet a játék mögött, megvan benne az a kis feszültség, ami egy ilyen felállásnál kell, viszont előfordul több játékosnál, hogy kicsit káoszba süllyed a játék, mert mindenki egyszerre kommunikál, egyre hangosabban és hangosabban, hogy megértsük a másikat. Ezt leszámítva nagyon jó tapasztalat volt számunkra.
2019. 12. 06.
Összehozza a társaságot

Mármint azokat akik egy csapatban vannak. Akik egymás ellen játszanak azok megutálják egymást.
2019. 01. 23.
kooperatív

Ez egy felettébb izgalmas kooperációs játék, ami körökre osztva és valós időben is játszható.
2019. 01. 15.
Periszkóp mélyéség

Eddig egyszer volt alkalmam játszani vele, a körökre osztott játékmódban.
Zseniálisan újragondolt torpedó játék, rendkívül izgalmas. Egyszerre kell a saját feladatoddal, a csapattal, és az ellenfélel foglalkozni. Matekolni, merre menjetek, merre jár az ellenfél, mikor melyik rendszert töltitek fel...
2019. 01. 03.
Nagyon tematikus, izgalmas partijáték

Az egyik legjobb partijáték, amivel valaha játszottam. Ha 8 ember le tud ülni rá, akkor egy körökre osztott játék után egy valós idejű játék egészen elképesztő játékélményt nyújt. Rendkívül tematikus, és nagyon jól próbára teszi a játékosok probléma megoldó- és kommunikációs képességeit. :)

Négyen is többször játszottunk már vele, bár úgy csak körökre osztva. Így partijátékból sokkal inkább stratégiai játékká válik a játék.

Viszont van egy fontos dolog: fontos, hogy minden játékos jól ismerje a játékszabályokat, mert a valós idejű játékmódban nincs idő kérdezni, és ki sem derül feltétlenül, ha valaki nincs tisztában a rá vonatkozó szabályokkal.

Ajánlom! :)
2018. 07. 23.
Merülés!

Jópofa játék. A torpedó interaktív változata. Egyeseknek megunhatatlan (társasjáték klubunkban néhány embernek igen nagy kedvence). 2 csapat játszik egymás ellen. 4 fős legénység egyike vagyunk, így 4 szerepből tudunk választani (radaros, első tiszt, kapitány és gépész), kinek melyik tetszik jobban. Kooperatív játék, melyet leginkább valós időben ajánlom játszani (úgy sokkal viccesebb). :)
2018. 01. 24.
Magyarítás

Kicsit csalódás, hogy a magyar kiadás, nem teljesen magyar... A szabálykönyv lett csak lefordítva magyarra, a játékostáblákon mindenhol angol szövegek szerepelnek. Persze nem áthidalhatatlan probléma, csak zavaró, hogy angolban nem jártasaknak azért meg kell jegyezni néhány angol szót (pl. az égtájak rövidítéseit, fegyverek nevei közül párat). Szóval korrektebb lett volna nem "MAGYAR NYELVŰ TÁRSASJÁTÉK"-nak írni, hanem azt írni, hogy angol játék magyar szabállyal. Ezért adok erre a kiadásra 3 csillagot.