Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cascadia vadvilága

Ár:
13.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

A Cascadiában a játékosok azon versenyeznek, hogy létrehozzák a legváltozatosabb környezetet a pacifikus–észak-amerikai flóraterületen, méghozzá úgy, hogy élőhelylapkákat és vadvilágjelzőket választanak, és ezekből egy gyönyörű, mozaikos tájat építenek. Minden Cascadia játékot az öt állatfajhoz tartozó pontozókártyák egyedi kombinációja jellemez. Miközben a játékosok igyekeznek pontot hozó alakzatokba rendezni állataikat, egyúttal a legnagyobb összefüggő élőhelyekért is versenyeznek. Ahogyan formálják környezetüket, figyelniük kell a létrehozott élőhelyekre és az azokat benépesítő vadvilágra is, hogy megalkossák a legharmonikusabb ökoszisztémát Cascadiában.

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 09. 28.
| 5 / 5 csillag!
2022. 05. 16.
nyelvfüggetlen játék, de nagyon jó, hogy jött magyar nyelven, mert így sokunkhoz eljuthat. Szerintem 2021 legjobban sikerült játéka. Gyorsan tanítható, és eddig bárkinak mutattam, mindenkinek bejött. Ha nem is nyer benne az ember, akkor is épít maga előtt egy területet, rajta állatokkal, és már ez is elég. Kiváló anyagminőség, igazi gyöngyszem.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 05. 02.
Szuper játék.
| 5 / 5 csillag!
2022. 01. 23.
| 5 / 5 csillag!
2021. 11. 20.
Nagyon jó
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 11. 02.
Csodás természetlapka-pakolgatós családi társas kicsiknek és nagyoknak!

Nagyon vártam már a hazai, Gémklub-os megjelenését a Cascadia-nak, hiszen azt hozza, amit ígér: kellemes családi társasjáték, ami kellően gondolkodtat és újraterveztet, de nem túlzottan "agyégetős" módon. A játék komponensei kiváló minőségűek. Igazán vastag és masszív kartonlapokból építkezik a játék és a kellemes méretű fa korong token-ek is kicsit közelebb hozzák a játék világába a természetet. Az illusztrációk kellően élénk színekkel vannak ellátva, így könnyen meg lehet különböztetni a természetlapkákon a különböző tájegységeket és a játékvégi pontozásnál is kellemesen egybesimulnak az oldalszomszédos tájak. Bár még csak 3-4 játékon vagyunk túl, de biztosan előkelő helye lesz a kedvencek listájában.

És igen, van némi hasonlóság a Calico-hoz! Azonban itt szabad vagy, nem vagy bekorlátozva egy Xdb lapkát lehelyezhető kis táblányi területre, hanem szabadon, ízlésed és a minél több pont kifacsarásához mérten alakíthatod az asztalképet, ami minden játékmenet után más és más lesz.