Catan kiegészítő 5-6 főre műanyag figurákkal

Normál ár: 6 990 Ft


A Te árad: 6 641 Ft

Értékelés: 
(4.1)
A Catan telepesei társasjátékokhoz! Ez a kiegészítő szett csak a Catan telepesei alapjátékkal együtt játszható! Ez a kiegészítő szett lehetővé teszi, hogy a vállalkozó kedvű telepesek a Catan telepesei társasjátékot 5- 6 főre kibővítve játsszák!

Értékelések átlaga 


(4.1)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 9 Gyakorlott játékosoknak 5 Családdal 10
43% (6)
21% (3)
36% (5)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 14)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
Ha csak egy kiegészítőm lehetne ez lenne az

Boros | 2020. február 9.

Szükséges ez a kiegészítő, ha lehetne 7-8főset is vennj mégjobb lenne. De mivel sokan vagyunk általában ezt szoktuk elővenni.
Végtelenített kockázás

Imre | 2019. november 9.

Emlékeim szerint - bár nekem a régi, fa bábus van meg - ez a kiegészítő igazán nem ad hozzá a játékélményhez, csak annyit tud, hogy már 5-6 fő is játszhat, ami az alap játék amúgy is kicsit vontatott voltát csak tetézi :) Ellenben a későbbi kiegészítőkkel ez nem használható érdemben, mert nincsenek benne pl tengeri utak a tengeri utazóhoz, lovagok és katedrálisok, stb a lovagok és városokhoz, stb. Vagyis csak akkor érdemes megvenni, ha az alap játék nagyon bejön, és 4-nél többen tudtok játszani. (Nekem mondjuk pont megvan, egy időben az alap Catant is sokat játszottuk, de ez már elmúlt.) Persze lehet, hogy a műanyag figurás már gondolt erre, de kétlem, hiszem külön kiegészítők vannak a kiegészítésekhez a több főre.
Az egyéb kiegészítők sokat dobnak a játékon, azoknál így ennyi év távlatából és tapasztalatából inkább vennék +játékos kiegészítőt, de volt idő, mikor használtuk.
Plusz szabály

Viktor | 2019. augusztus 13.

Ahogy látom még senki nem említette meg hogy egy plusz szabályt is tartalmaz, ha ilyen sokan játszanátok.
Bánatomra a kiegészítőben nincs semmilyen tároló, amibe a plusz alkatrészeket pakolod, erről magadnak kell gondoskodni.
Szerencsére minden kiegészítőt bele tudsz pakolni az alapjáték dobozába, simán elfér benne, de külön be kell zacskóznod mindent, ha nem szeretnéd, hogy összekeveredjen. Én önzáró zacskókba szeparáltam el őket, így elég egy dobozt magammal cipelnem, ha viszem valahova.
Ami nagyon tetszett benne, hogy nem egy nagyobb keretet adtak hozzá, hanem csak kiegészítő keretrészt, amit a nagy keretek közé hozzáillesztve máris nagyobb játékteret kapunk.
Szerintem érdemes megvenni, bár tényleg lehetne kicsit olcsóbb.
Catan

Sándor | 2018. november 6.

Nagyobb társaságnak kedvező, vagy kevesebb emberrel több pontra menve is ideális lehet.Az ára mitn írták többen is, borsos azért amit ad.
Ha kevésnek a 4 játékos

Krisztian | 2018. június 14.

Ahogy mások is leírták már lényegében az alapjáték maximális játékos számát emeli meg ez a kiegészítő.

Kicsit bajban vagyok az értékelésével, mert amit nyújt, az egyértelműen hiánypótló, ellenben egy kiegészítő egyrészt hozhatna több újdonságot is, másrészt csak ennyi pluszért sokkalom ezt az árat. Azért adtam végül 3-ast, mert túlzónak érzem a sok 5-ös értékelést, és így a reálisabb érték felé húzza az átlagot.
Segítség

Ági | 2017. december 5.

Ha nagy a család vagy a baráti kör, mindenképpen ajánlott, de kicsit hosszabb lesz a játék vele.
Többen jobb, de elhúzódó

Péter | 2015. október 31.

Igen izgalmas 5-6 játékossal játszani a játékot, de azt tudni kell, hogy eléggé elhúzódik a játék ennyi fővel. Mindemellett ajánlom, mert sokkal több élményt ad. Fontos szabály, hogy ekkora létszámnál, már lehet félkörös akció is, mert különben egy 7-es dobással mindig lenullázza az ember magát, mire rá kerül a sor.
grafika

Ádám | 2015. október 20.

Több játékos, jobb játékélmény. az hogy műanyag, nem annyira jó, de szép a grafika!
Kinézet

Ádám | 2015. október 18.

Nekem a fa kiadás jobban tetszettmert tartósabb, de ennek a kiegészítői egyberakhatók! :D és felépíteni egy várost!! Hát az csodás. De kár hogy csak az alaphoz van..
Több

Boly | 2015. szeptember 18.

Akkor érdemes megvásárolni, ha a család nagy, illetve ha tudjuk hogy mindig sokan szeretnénk a Catannal játszani. Igényes pontosan annyira mint a Catan alapjáték!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.

Catan játékcsalád