Catan kiegészítő - Lovagok és városok ÚJ Kiadás

Normál ár: 7 990 Ft


A Te árad: 7 591 Ft

Értékelés:  (4.7)
A Catan Lovagok és városok kiegészítés ÚJ Kiadása a Catan telepesei játék ÚJ Kiadásához.
Ez a kiegészítés nem önálló játék! Csak az eddig megjelent olyan Catan Telepesei kiadással kompatibilis, mely műanyagfigurákat tartalmaz. A Lovagok és városok új játékelemeket tartalmaz, melyekkel kiegészítve a Catan telepesei alapjátékot új, változatos élményeket élhet át! A városok gazdagsága csábítja a barbárokat. Kevés idő áll rendelkezésre egy ütőképes lovagsereg felállítására ellenük. Aki részt vesz a barbárok elleni küzdelemben, az pontokat kap, aki azonban nem fektetet be eleget serege felállításába, annak a városát a barbárok kifosztják.

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 11 Gyakorlott játékosoknak 18 Családdal 22 Partijátéknak 9
73% (27)
24% (9)
3% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 37)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Feldob

Cfthn | 2019. április 26.

Remekül kiegészíti az alapjátékot, ha azt már unni kezdtük. Mondjuk sokat dobhat a játékidőn, ezzel nem árt kalkulálni előre - nálunk ezért hétvégi családi partin játszható csak.
sokat dob rajta!

Doranna | 2019. március 2.

Igazi élmény ezzel a kiegészítővel játszani.
Nagyon sokat dob a játékon, hogy már kereskedelmi áru is van, mellyel városunkat fejleszthetjük, s minél fejlettebb, annál gyakrabban húzhatunk a változatos fejlesztéskártyákból. Szenzációsak, bármikor fordulhat a kocka. Persze közben a barbárok egyre csak közelednek, s ha nekünk van a legkevesebb lovagunk, el is veszítjük egy városunkat. Több mindenre kell figyelni, de sokkal szórakoztatóbb. Továbbra is nagy előnye a Catan-nak, hogy minden játékos folyamatosan akcióban van, nem kell tétlenül várakozni.
Bonyolódik a cselekmény

Zsófia | 2019. január 19.

Nekünk ez az egy kieg. van meg, szóval a többihez nem tudom hasonlítani, de kellemesen megbolondítja az alapjátékot, épp ezért talán kevésbé nevezném "kezdő" játéknak. Na, így se lett túl bonyolult, csak bonyolultabb. Hátránynak azt írnám, hogy ha valaki megvette a bővítést az alapjátékhoz, ami már 5-6 fővel is játszható, azt a többi kiegészítéshez, így ehhez se tudja már használni, szóval ehhez is kell venni egy bővítést, és így tovább... Meg úgy tudom, hogy magyarul csak az alapjátékhoz adtak ki bővítést, a többi kiegészítőhöz nem.
jó kieg.

kiraly | 2018. szeptember 14.

nem mondom hogy rossz de a többi kieg. jobb, a barbárok támadását meg a lovagok használhatóságát egy kicsit megnövelték volna tuti hogy megkapná az 5 csillagot de sajnos ez nem így történt :( node a nagyvárosok ötlete és kivitelezése nagyon tetszik, mi inkább csak azokkal játszunk de azért előkerülnek a lovagok is
Catan újszínben

Balázs | 2018. augusztus 19.

A catan kiegészítők közül a kedvencem. A város fejlesztések mellett a lovagok is új színt visznek a játékba, emellett a fejlesztések által kapható kártyák változatosak, öröm kijátszani őket. Talllhatók benne kisebb újítások is, ilyen pl a városfal, amely a rablótámadás elleni kézben tartható maximális lapok számát növeli meg.
Egyetlen hátránya, hogy az elhúzódhat a játék
LOVAGOK ÉS VÁROSOK

Orsolya | 2018. augusztus 3.

Legjobb Catan kiegészítő, nem is szeretek nélküle játszani. A városfejlesztések és az új kártyák sokat dobnak a játékon.
(Persze nagyot szentségelek, amikor az első támadáskor bukom a városomat)
Kiegészítő

Nivel | 2018. április 19.

Nagyszerűen kiegészíti az alap illetve az első kiegészítőt. A város fejlesztés és az új játék kártyáknak köszönhetően még nagyobb vetélkedést nyújt a győzelemért.
:)

Zsuzsanna | 2018. január 25.

Én imádtam a család már nem annyira. Nagyon megváltoztatja az alapjátékot. Mi bevittünk pár házi szabályt. Hátránya, hogy nagyon meghosszabbítja a játékidőt.
Feldobja a játékot

János | 2018. január 12.

Nagyon jó kiegészítő. Sok új lehetőséggel és még több gondolkodással.
Felpörögnek az események

Zoltán | 2017. december 28.

Az új fejlesztéskártyák nagyon jól megvariálják a játékot, könnyen lehet az utolsóból első.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

Catan játékcsalád