Century - A Kelet Csodái

Normál ár: 11 990 Ft

A Te árad: 11 990 Ft

Értékelés:  (5.0)
A Century - A kelet csodái társasjáték különlegessége, hogy használhatod különálló játéknak, de kombinálhatod a Century - Fűszerút társasjátékkal is.

Century - A kelet csodái társasjáték külön játszva:
Évszázadokkal ezelőtt a jövedelmező fűszerkereskedelem arra kényszerítette a világ virágzó országait, hogy alternatív útvonalakat fedezzenek fel ezen értékes áruk forrásaihoz. A nemzetek tengerre keltek, hogy felkutassák az egzotikus földeket. Ez a kutatás vezetett a híres Fűszer-szigetek felfedezéséhez, ahol a világ legértékesebb fűszereit találták. Ezek a fűszerek többet értek, mint a súlyuk aranyban és néhányuk csak ezeken a szigeteken volt megtalálható. A felfedezések további expedíciókhoz, még nagyobb versenyhez és végül háborúhoz vezettek. Ez a korszak a Felfedezések kora nevén vált ismertté. Itt, a jólét és a lehetőségek idejében találod magad, tengeri utazóként, aki ezeket az egzotikus csodákat keresi. Mint nemzetedet képviselő kereskedő és vállalkozó, a régió irányítására törekszel, hogy tiéd legyen a dicsőség és a haszon. Utazásod a Távol-Keleten folytatódik.

A Century - A kelet csodái kombinálva a Century - Fűszerút társasjátékkal:
A XV század közepén, új, egzotikus fűszerek felfedezése vonzotta a kereskedőket az Indonéz szigetvilágba. Az Ázsia felé megnyílt gyorsabb tengeri útvonalak versenyt indítottak el a kereskedők körében, hogy ki lesz elsőként sikeres az új jövedelmező piacokon. Az európaiak generációkkal ezelőtt kialakított Fűszerútja lassan elhagyatottá válik. Úttörő kereskedőként itt van ?az életben egyszeri? lehetőséged a hírnév és a gazdagság megszerzésére. Szállj tengerre, állíts előőrsöket és építs ki kereskedelmi hálózatot ezen a varázslatos földön, mely tele van a Kelet Csodáival.

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (4)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
nagyszerű

Magdolna | 2019. május 2.

Nekem a Golem verzió van meg, ami a fantasy világba ülteti a cserekereskedelmet. Színesebb dizájn, a fa kockák helyett kövekkel, de a játék ugyan az.
Nagyon szeretjük. Könnyen tanulható, nem hosszú és ami jó benne, hogy a kisebbek is be tudnak csatlakozni. Ha meg kiismerik a játékot, nekünk végünk. Megnyerik a játékot és kérnek egy új partyt. :)
sivatagból a vízbe

Dávid | 2019. március 24.

Az első részhez képest sok szabály megegyezik, csupán a hajóval való mozgás és az előörs-építés az, amihez "szokni" kell. A játék közben szerezhető bónuszok növelik a stratégia lehetőségét és ugyanolyan pörgős, mint a fűszerút. Még komolyabb stratégia, ha vegyítjük az első résszel. (Nálam ezt még nem sikerült elérni) De mégis inkább azt tanácsolnám, hogy először játsszatok a fűszerúttal és utána ezzel a játékkal. Az első rész tipikus "kezdő-társasjátékosoknak" is ajánlott, ez attól egy picit "gémerebb", viszont aki ezzel (is) játszik, biztos nem fog unatkozni. A szabály (külön csak erre a játékra és külön az első résszel való kombináláshoz) ugyanúgy 2 oldal, mit az első rész. Kíváncsian várom a befejező részét :)
Összetett játék kis dobozban

Geri | 2018. december 30.

Nagyon tetszett a játék. Rengeteg lehetőség van benne. A Fűszerút című első rész nekem nincs meg hozzá, így a két játék kombinációját nem tudtuk kipróbálni, de így is nagyon jó játék. Mindenképpen ajánlom. Egyedül az elrakása macerás, mert kicsi a doboz, de rengeteg minden van beleszuszakolva.
nagyszerű

Roland | 2018. november 14.

Ugyanolyan egyszerű a játékszabály mint az első resznél (fűszerút), önálloan jatszhato, de kombinalhato is a fuszeruttal. Nekem a kelet csodai jobban bejott, gyors, nagyon elvezetes csaladi jatek.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.