Century - Fűszerút

Normál ár: 9 990 Ft

A Te árad: 9 490 Ft

Értékelés:  (4.6)
Évszázadokkal ezelőtt a fűszerkereskedelem volt a világ
legfontosabb piaca, a fűszerek értéke az aranyéval
vetekedett. A fűszerkereskedők fantasztikus meséket
szőttek arról, milyen veszélyek árán jutottak
a portékájukhoz, remélve hogy így magas áron tudják
értékesíteni az árujukat. A fűszerek iránti kereslet olyan
nagyra nőtt, hogy akik a fűszereket birtokoltak
hatalmas vagyonra és elismertségre tettek szert.
Ebben az időben vezetik a játekosok a karavánjaikat,
szerencsét es gazdagságot keresve, a keleti tájakon át
a Földközi-tengerhez. Az egyszerű és tiszta játek
mechanika, a pakliépitő mechanizmus kombinálásával,
végtelen stratégiához és döntéshez vezetnek.

 

Értékelések átlaga 


(4.6)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 10 Gyakorlott játékosoknak 5 Ketten 10 Családdal 8
67% (10)
27% (4)
7% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 15)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
Minőségi kivitelezés

BenBen | 2019. április 8.

Gyönyörű az "insert" és nagyszerű minőségben pompáznak az alkatrészek. Mindenkinek meghagyom eme kiismerésnek az élményét, aki felbontja a játék dobozát. Miután visszapakoltunk, csak akkor vettem észre, hogy talán kicsit szűk a hely a kártyáknak. Kártyavédővel már nem férnének el az "insert"-ben. A játékmenet tipikusan egyszerű és nagyszerű. Szépen illusztrált, egy oldalas játékszabály szemlélteti a játék lépéseit. A kártyák hatalmasak és festőiek, mint a Dixit esetén. A kellékek nagy élményt (pl. pénzérmék) és segítséget (pl. fűszertartó tálak) nyújtanak játékmenet közben. Ajánlom mindenkinek, aki "Gateway" kezdő játékot keres és minden haladó "gamer"-nek, aki enyhe kikapcsolódásra vágyik. Ez a trilógia első része, engem meggyőzött a második rész beszerzésében és alig várom a harmadik fejezet részleteit.

Ren | 2019. március 25.

Csak két játékossal próbáltuk, és tökéletesen működik. Szabályok gyorsan megtanulhatóak, változatos játékmenet, ár/érték arányban 5/5.
Nyugodt

Ancsi | 2019. január 8.

Ha ketten játsszuk, néhány kör alatt teljesen megnyugszunk, és csak csöndben pakolgatjuk a fűszereket. Nekem külön tetszenek a fűszeres tálkák, hozzáad a hangulathoz.
Ha többen játsszuk, kialakul egy versengési hangulat, mivel 5 vagy 6 győzelmi lap után véget ér a játék, ami akkor zavaró, ha valaki az olcsóbb lapkákat veszi meg és hamar be tudja fejezni a játékot.
A kártyák nagyon szépek, élmény őket pakolgatni. Amiért csak 4 csillagot kap tőlem, mert általában nem tudom megnyerni a játékot :D Párom viszont annál inkább.
Családnak is könnyen meg lehetett tanítani, ők is előszeretettel játsszák.
Finoman fűszerezve

Károlyné | 2019. január 2.

Szuper játék. Az első kör után egyszerűvé válik a játék. Szép is jó is, a kártyák hangulata, színvilága nagyon tetszik. Talán a tálkákból kivenni a kockákat egy kicsit nehezít a játékon :)
egyszerű, de nagyszerű

Roland | 2018. november 13.

nagyon egyszerű a játékszabály, mindösszesen 2 oldal, ennek ellenére élvezetes, pörgős a játék
Szeretem

Angi | 2018. november 7.

Szép kivitel, a fémpénzek külön hangulatot adnak a játékhoz. Pörgős, nem túl bonyolult de mégis van benne kihívás. Én szeretem! Negatívum, hogy drága.
Nagyon jó

Gerisone | 2018. július 31.

Mindenképpen érdemes kipróbálni. Átlagon felüli minőségű játék. Párommal próbáltuk ki, teljesen csendben, mégcsak nem is beszélgettünk közben. Pörgős, izgalmas és mégis zen játék. Ajánlom.
Fűszerkereskedős absztrakt

Blaze | 2018. május 16.

Ez egy kiváló családi játék, egyszerű szabályokkal, ugyanakkor néha komoly fejtörést igénylő játékmenettel. Nem mindig könnyű kisakkozni, hogy milyen kártya kombókkal tudsz hatékonyan előre haladni. Egyedül azért érheti kritika a játékot, mert a téma nem túl erős, inkább nevezném egy nagyon szép absztraktnak. Annak viszont szuper.
Pörgős taktikás játék

Péter | 2018. április 10.

nekünk nagyon bejött, pörgős és tatktikás játék több ismerősünkkel is játszottuk és eddig mindenkinek tetszett. Várjuk a folytatást :) !
Nem csak a fűszer drága...

bubó | 2018. március 8.

Remek játék, persze túl nagy dobozban, túl nagy áron. A kártyák is indokolatlanul nagy méretűek, pedig ez egy absztrakt játék, nem Dixit. És a kártyák bár vastagok, rossz minőségűek, sérülékenyek. A tálkák fölöslegesek, kényelmetlenek, de legalább kitöltik a nagy dobozt.

Csak regisztrált vásárlók írhatnak véleményt. Lépjen be vagy regisztráljon.

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.