Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
25.990 Ft

Champions of Midgard

25.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 10. 04.
izgalmas téma

Kerestem egy munkáslehelyezős, kezdő stratégiai játékot. Megtetszett a dizájn, és hogy a vikingekről szól. A játék tartalmas, szép. Az elemek minősége legalább olyan jó, mint a Fantasy Fight játékainál megszoktuk. A játékmenet nem unalmas, gyorsan pörög, főleg, ha a többiek is előre kitervelik a stratégiát, nem csak, amikor rajtuk a sor. Rengeteg lehetőség van a munkásaink felhasználására ezért nem csak 1 féle út vezet a nyereséghez.
Sajnos, vagy nem sajnos, kocka dobálás is része a játéknak. Esélyeinket tudjuk növelni, de ha valaki túl peches, akkor nincs esélye a pontszerzésre.
Összességében az egyik kedvencünk, sokszor elő szokott kerülni.
2017. 02. 05.
fantasy+viking, "melós-pakolós", ÚJRA

Zseniális fantasy-viking "melós-pakolós" (workerplacement) játék, kocka dobálós,( így annak is van esélye akinek most tanítottad a játékot)

nagyon szép grafikával óriási táblával megáldott játék, egy csomó pontosan 34 egyedi viking harcos kockával

Mi a cél?:

Meghalt a JARL és, aki a legtöbb dicsőséget szerzi az nyeri el a lehetőséget h. tovább vezesse kicsiny viking közösségetek (és persze megnyerje a játékot is)

nallo mi az hogy "melós-pakolós" ?

köszönöm a kérdést. a tábla tele van lehetőségekkel mindenhova egy meeple-t pakolhatsz le és megkapod az akciót ami hozzá tartozik pl: elmehetsz a kovácshoz aki ad neked egy kardos viking harcost, harcolhatsz a trollokkal, a látó sátrában megtudhatod a jövőd

ez volt az első játék amivel sikerült igazán megfognom a szerepjátékos társaságomat és meghallottam a legjobb mondatot amit egy új játék bemutatása után kaphat az ember "ÚJRA!!!"

nagyon jó tematikus elemekkel találkozhatsz ha pl nem harcolsz a trollok ellen ők feldúlják a falut és a lakók téged fognak hibáztatni érte, ha tengerre szállsz h. megharcolj a sárkánnyal , nem tudhatod mi vár rád az úton stb

a játék angol de a sors kártyák(destiny) kivételével minden infó nyitott szóval elég egy ember aki beszél külföldiül és lefordítja a játék előtt azt a 12 db kártyát

jó szórakozást hozzá vegyétek vigyétek

hasznos linkek:
https://boardgamegeek.com/boardgame/172287/champions-midgard
https://www.youtube.com/watch?v=d15Q2F-wXiQ