Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cluedo - Trónok harca

Ár:
14.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-01-26

Leírás

A Trónok Harca Cluedo-ban két kinyomozható rejtély van, a hozzájuk tartozó szereplőkkel, fegyverekkel és helyszínekkel. A tábla egyik oldalán a Vörös Erődöt, a másik oldalán Meereen városát láthatjátok. Ki kell derítenetek, hogy KI, HOL és MIVEL követte el a gyilkosságot, mielőtt túl késő lenne! Figyeljetek alaposan a többiekre, mert könnyen meglehet, hogy a gyilkos köztetek van, és nagy buzgalommal nyomoz saját maga után, hogy valami ügyes hazugsággal megúszhassa az egészet! A Trónok Harca hangulata azt is megköveteli, hogy ebben a Cluedo játékban – sok másik kiadástól eltérően – a játékosok karakterei meg is halhassanak bizonyos körülmények között, így előfordulhat, hogy sosem derül fény az elkövető személyére! Az a helyes, ha senkiben sem bíztok meg!
Az igényes kivitelezésű, magyar nyelvű társas a többi Cluedo változatnál lényegesen komolyabb hangulatú játék, ahol az árulás ugyanúgy a túlélés eszköze, mint a többi résztvevő félrevezetése, és könnyen előfordulhat, hogy az egész játékot maga a gyilkos nyeri meg!
Amikor meggyőződtél a tényekről, menj az Odúba a végső vádemeléshez és a játék megnyeréséhez!

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 07.
Aki szereti a Trónok harcát és a Cluedo játékot annak kötelező darab. A sorozat ismerete nélkül is élvezhető, csak az elején nehezen jegyezhetők meg a karakterek és színhelyek. Nagyobb odafigyelést igényel, hogy ne keverd össze. Családdal, barátokkal és ketten is játszható.