Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

5.490 Ft

Codenames: Duet

5.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Leírás

Két ügynökség együttműködése: kapcsoljátok össze időben a fedőneveiteket!
A Fedőnevek négyszemközt kiváló, kooperatív, szóasszociációs társasjáték két fő (vagy két csapat) részére. A játékosoknak olyan szavakat kell kitalálniuk, amelyek segítségével a társuk rájön, hogy a kirakott 25 szóból melyek a sajátjai – és fordítva. A szókincset és a kreativitást fejlesztő társasjáték.

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 02. 08.
it is a good game for two people

The basic version can be played by two, but it's actually a lot more fun for the team. However, this version can be played with two people! :)
2020. 01. 30.
a kedvenc asszociációs játékom eddig

A barátommal nagyon sokat játsszuk, már külön szabályokat és verziókat is kitaláltunk rá. Nagyon tetszik, hogy kooperatív, mégis valamennyire versengeni is lehet -- pl. ki végzi ki a saját szavait kevesebb kör alatt, ami csapatként is ugye előnyös. :)
2017. 10. 21.
Élvezetes

Aki ismeri az alap Codenames (Fedőnevek) játékot, annak ismerős lesz a mechanizmus. Nagy különbség itt a két szereplő, és hogy ez kooperatív - együtt nyerünk, vagy együtt vesztünk. Minden egyetlen szón múlik. Sikerül-e egyetlen szóval leírni több másik szót, amiket ki kell találnia a partneremnek, miközben másokat elkerül?
A kivitelezés nagyon szép, a készítők pedig remekül ültették át a csapatjátékot egy kétszemélyes kooperatív verzióvá. Mindenképp megéri azoknak, akik szeretik az alap játékot, de szívesen játszanának kettesben.