Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.490 Ft

Colt Express: Horses and Stagecoach kiegészítő

6.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 10. 04.
Pénz, túszok, lovak, Whiskey, mi kell még?

Magában a Colt Express is fantasztikus volt magában, de így még jobb. Izgalmasabb lesz a játék, több akció, több állomás és fordulókártya (rá fért amúgy is), túszok, lovak... minden vadnyugati hangulatot megteremtő dologgal bővíti a játékot.
2016. 06. 13.
Túszejtés és lovaglás

Sok újdonságot tartalmaz, nekünk legjobban a túszejtés tetszik. A postakocsi utasai nem is a pénzjutalom, hanem pont a velük járó hátrányok teszik még viccesebbé a játékot.

Ami benne van az nagyszerű, de pár új karakter is beletehettek volna.
2015. 12. 01.
Kellemes kiegészítő

Összességében egy remek kiegészítőt rakott össze a Ludonaute, amely mind a komponensek minőségét, mind a hozzáadott játékélményt tekintve nagyon megfogott. Hogy érdemes-e megvenni? Ha nem tetszett az alapjáték, akkor ezzel a bővítménnyel sem fog. A játék körüli káoszt ugyanis egyáltalán nem teszi átláthatóbbá, és a karakterek kiegyensúlyozottságán sem javít. Ha tetszett a Colt Express, akkor sincs feltétlenül szükséged rá. A kiegészítő bővíti a játékot, és egy keveset finomít az alapokon. Amennyiben azonban hozzám hasonlóan te is egy szuper vadnyugat-szimulátort látsz a Colt Express-ben, akkor a Horses & Stagecoach sem fog csalódást okozni.