Társasjáték közösség

  Kiemelt hírek

  Tovább az összes hírre

  Kiemelt cikkek

  • A Gémklub 2018. évi első társasjáték-bejelentései

   A Gémklub 2018. évi első társasjáték-bejelentései

   2018.01.17.

   A szemfülesebbek (vagyis akik követik a Facebook-oldalunkat vagy fel vannak iratkozva a hírlevelünkre) már tavaly is találkozhattak néhány bejelentésünkkel az idén megjelenő játékainkról. Ebben a cikkben összefoglaljuk, mit ismerhettek már az idén megjelenő játékok közül.

  • Kalandjaitok az elátkozott szigeten

   Kalandjaitok az elátkozott szigeten

   2017.12.19.  

   Könnyes szemmel nézem az óceánt. Három hajó halad el erre az évnek ebben a szakában. Kettőt már láttam elmenni. A tábor romokban. Élelmünk alig maradt, a veremcsapdában sem várt semmi reggelre. A tagjaimat alig bírom már mozdítani, érzem, lassan végez velem a kiszáradás, az éhség vagy a millió seb, ami a testemet lepi. Lépéseket hallok. Patrícia két hatalmas, száraz faággal tért vissza. Épp ennyi kell a máglyához. Ha jön az utolsó hajó, így már észre fognak venni! És akkor, akkor megmenekülünk!

  Tovább az összes cikkre

  Kiemelt Ráday Gémklub hírek

  További Gémklub hírek

  További kiemelt hírek

  • Idén is vár a (Gém)klub a Ráday utcában
   Idén is vár a (Gém)klub a Ráday utcában
   2018.01.15.

   Ha ki akarod próbálni a társast, amit kinéztél, mielőtt megvennéd, ha - a változatosság jegyében - több száz játékból válogatva játszanál valamit, vagy ha csak kell egy hely, ahol leülhetsz társasozni: mi tudunk egy helyet. A Rádayt? Dehát az bezárt november végén! Így igaz, a karácsonyi szezonra bezártunk, de januárban újra nyitottuk, így ismét van társasjátékos klub a Ráday utcai boltunkban. Minden nap, nyitvatartási időben. Pénteken még azon is túl, egészen éjfélig! A belépő továbbra is 400 forint, amely az asztalok, valamint a bontott játékok használatára jogosít fel az adott napon - klubtagok* számára pedig továbbra is ingyenes.

  • Új megjelenés: Micsoda kérdés?!
   Új megjelenés: Micsoda kérdés?!
   2018.01.10.

   Idén elhozzuk nektek a Fedőnevek alkotójának legújabb játékát, a “Micsoda kérdés?!”-t.

   Biztos találtátok már szemben magatokat olyan kérdéssel, amire nem tudtatok hirtelen válaszolni. De mi van akkor ha ez a kérdés nem a műveltségeteket, nem a logikátokat teszi próbára, hanem arra késztet, hogy a különböző vágyaitokat, elveiteket tegyétek mérlegre?

  Tovább az összes hírre

  További kiemelt cikkek

  • Társasjátékos ajándékötletek gyerekeknek
   Társasjátékos ajándékötletek gyerekeknek
   2017.12.18.  

   Egy korábbi cikkben már röviden értekeztem arról, miért is fontos, hogy társasjátékozzunk a gyerekekkel. Így hát ezt most el is hagyom, és rögtön a tárgyra térek. Ha társasjátékot kerestek a gyerekeiteknek vagy rokonaitok gyerekeinek, ez a cikk segít tájékozódni (a cikkben minden játék címe mögött zárójelben feltüntettem, hogy hány éves kortól ajánlott).

   A cikkben felsorolt játékok közül többet megtalálsz a karácsonyi akcióink között, amelyeket a cikk végén fel is tüntettünk. Ha rögtön az akciós ajánlatokat szeretnéd látni, kattints IDE.

  • Játékválasztásaink 2017-ben
   Játékválasztásaink 2017-ben
   2017.12.15.

   Közeledik az év vége, néhány cím még úton a raktár felé, és még több onnan a boltokba. Ilyenkor, mint sokan mások, mi is végigtekintünk az éven, ami mögöttünk áll, és ennek apropóján szeretnénk veletek megosztani néhány gondolatot a kiadással, játékválasztással kapcsolatban.

  Tovább az összes cikkre

  Licitálás


  Nincs aktuális licit folyamatban!