Társasjáték közösség

Kiemelt hírek

 • Új megjelenés: Címke

  Új megjelenés: Címke

  2019.02.25.

  Csak 15 másodperc, és lejár az időd! Készen állsz?

  Nevezz meg egy bogarat, aminek a neve „m”-mel kezdődik! Most egy olyat, ami „t”-vel. És mit mondasz, ha olyan bogarat kell megnevezned, amelynek a nevében van „gy” betű? És mi van akkor, ha nem a Természet és Tudomány, hanem a Hírességek, a Művészet és popkultúra, esetleg a Sportok, az Ételek, italok, a Bűnök és bűnözés témakörben kell ugyanezt megtenned?

 • Új megjelenés: Szabadulópakli: London végórái

  Új megjelenés: Szabadulópakli: London végórái

  2019.02.22.

  Az utóbbi években rendkívül keresettek a szabadulószobás társasjátékok. Az egyre nehezebb, egymásra épülő logikai feladványok egy ketyegő órával párosítva izgalmas, egész estés kalandot jelentenek baráti társaságoknak, családoknak egyaránt.

  A Szabadulópakli: Időpróba a szabadulószobás élményt egy tenyérnyi dobozba csomagolta. Nem meglepő, hogy a folytatása sem hagy kívánnivalót maga után, sőt!

Tovább az összes hírre

Kiemelt cikkek

Tovább az összes cikkre

Kiemelt Ráday Gémklub hírek

További Gémklub hírek

További kiemelt hírek

Tovább az összes hírre

További kiemelt cikkek

 • Játssz ma, hekker! – avagy ki folytatja a kódot ügyesebben?
  Játssz ma, hekker! – avagy ki folytatja a kódot ügyesebben?
  2019.01.31.  

  A mai, számítógépekkel behálózott világban a „hacker” kifejezés vagy egy profi, ijesztő kiberterroristát, vagy olyan, szinte imádnivalóan bugyuta filmeket idéz fel, amelyekben valaki egy Excel táblázat segítségével töri fel a pentagon védelmi rendszerét (hack the planet!).

  Ne félj, bár Dorsonczky József Hacker Játszmájában létfontosságú nemzetközi szerverek fölött próbáljuk átvenni a hatalmat, igazán mély informatikai tudásra nem lesz szükségünk! Sőt, ez a tíz-tizenötperces, két játékos kis élmény valójában az absztrakt stratégiai játékok díszes gárdáját bővíti, ahol a lényeg magában a játékmenetben, és nem a körítésben rejlik!

Tovább az összes cikkre

Licitálás


Nincs aktuális licit folyamatban!