Társasjáték közösség

Kiemelt hírek

Tovább az összes hírre

Kiemelt cikkek

 • Tavaszi fények, húsvéti formák – színes játékok

  Tavaszi fények, húsvéti formák – színes játékok

  2019. 04. 09.  

  Tavaszköszöntő társasjátékok – hadd mozogjon az agy és a kéz!


  Végre itt a jó idő, lehet nagykabát nélkül mászókázni, homokozni, amíg a szülők a padon süttetik magukat a tavaszi napfényben… De ha a naiv felmenők azt hinnék, utána már kifáradnak a gyerekek, és nyugtuk lesz otthon (is), hát csalódhatnak – a mozgás a friss levegőn csak felpörgeti a gyerekeket. Mivel tudjuk hát őket otthon lefoglalni, napfénnyel gyűjtött energiáikat hasznos mederbe terelni?

 • A Delta Vision Nagyágyúi

  A Delta Vision Nagyágyúi

  2019. 04. 04.  

  Az előző cikkünkben bemutattuk, hogy a Delta Vision gémerjátékai között igazán sok szép, könyedebb élmény is rejtőzik. De a fantasy regényeken és szerepjátékokon nevelkedett rajongótáboruk nem egy Szerelmes levél vagy más kis falatka miatt maradt hű a kiadóhoz.
  Ebben a cikkben két nemzetközi nagyágyú magyar változatát fogjuk példaként használni, így minden szószátyárságot félretéve, essünk is neki!

Tovább az összes cikkre

Kiemelt Ráday Gémklub hírek

További Gémklub hírek

További kiemelt hírek

Tovább az összes hírre

További kiemelt cikkek

 • Fókuszban: Magával ragadó világok, kezdőknek és haladóknak
  Fókuszban: Magával ragadó világok, kezdőknek és haladóknak
  2019. 03. 26.  

  A több, mint két évtizede működő Delta Vision kiadó neve közismert a magyar fantasy és sci-fi imádók közt, és 2003 óta a társasjátékok világában is egyre nagyobb teret nyernek. Az érdekes ebben az, hogy játékaik szinte mind öszetettebb, fantasy témájú alkotások, mégis meglepő sebességgel kapkodják őket le a polcokról!

 • Év játéka 2019: kozmikus távlatok
  Év játéka 2019: kozmikus távlatok
  2019. 03. 21.  

  Melyik játék lesz az idei Év játéka?

  Szeretném megosztani Veletek a 3 idei Spiel des Jahres (Év játéka) tippemet. Van valami feltűnően közös vonás az idei három jelöltemben. Mindhárom témája kozmikus dimenziókba vezeti a játékosokat: a Planet – Egy éledő világ a tenyeredben (Planet), a Csillagvadászok (Gravity Superstar) és a Kozmosz Művek (Cosmic Factory) egyaránt sejtet valami különlegeset, amely nem teljesen helyezhető el „normális” világunk ismert keretei között. Nem állítom, hogy mindhárom tippem Év játéka jelölt lesz, de ennek a 3 játéknak adok legnagyobb esélyt arra, hogy az elmúlt egy évben nemzetközileg megjelenő, több mint 500 (!!!) társasjáték közül elnyerje a világ legrangosabb díját.

Tovább az összes cikkre

Licitálás


Nincs aktuális licit folyamatban!