Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Családi társasjátékok

Hogy mitől lesz egy társasjáték családi? Egyszerű szabályrendszer és izgalmas tematika – ezek azok a jellemzők, amelyek megmozgatják az egész család fantáziáját és agytekervényeit.

Persze ezek a feltételek igazak lehetnek egy könnyed partijátékra vagy egy színes gyerekjátékra is… Mi különbözteti meg ezektől a családi társasjátékokat? Az, hogy egy ilyen játék mellé a felnőttek már nem csak a gyerekek kedvéért ülnek le játszani. Ezeket a társasjátékokban a szülők egyenrangúként vesznek részt – és ez alatt nem csak azt kell érteni, hogy a különböző generációjú játékosok esélyei egyenlőek, hanem azt is, hogy a játékot mindenki egyformán élvezi! És persze ezek a könnyed játékok egyenlő lehetőséget nyújtanak minden generáció számára, így még az első játéknál se érezheti magát senki alárendelt szerepkörben.

Kooperatív családi társasjátékok Kooperatív családi társasjátékok
A családi játékok kategóriáján belül kiemelten fontos szerepe van a kooperatív játékoknak, hiszen a közös cél elérése, a közös feladat végrehajtása még szorosabbá fűzheti a családi kötelékeket. A játékosok közti együttműködést, a csapatmunkát is tanulni kell – és mi sem praktikusabb erre a társasjátékoknál?
Társasjátékok kezdőknek Társasjátékok kezdőknek
Amikor olyanokkal ülünk le egy asztalhoz, akik a régi klasszikus játékokon kívül nem igazán ismernek társasjátékokat, vagy olyanokkal, akik egyre többször kerülnek közel a boltok polcairól visszaköszönő, mai modern társasjátékokhoz, de még nem mertek belevágni, akkor bizony nagyon nem mindegy, mivel találkoznak először.
Családi partijátékok Családi partijátékok
A családi partijátékok egyik legnagyobb előnye, hogy néhány perc alatt belevethetjük magunkat a játékba, mert a játékszabályok könnyen tanulhatóak, egy parti pedig gyorsan lepörög.
Rendezés:
Nézet: