Vélemény részletei

Halfogócska

Átlagos vevői értékelés:

Halfogócska

Termék értékelése:

Értékelés
Termék vélemény (létrehozva 2016. december 2.):
Maximum 4 pingvincsalád versenyez, ki is tud több halat összeszedni a jégmezőn. A gyors szabályismertetés után a rendelkezésedre álló pingvinjeiket a játékosok egymás után lehelyezik az előkészített jégmező (ennek előkészítése a játék leghosszabb feladata) egyik olyan lapkájára, amelyen csak 1 halacska van (van még olyan lapka is, amelyen 2 vagy 3 hal található, persze ezekből nagyságrendileg már kevesebb). Játékosszámtól függően 2-4 pingvint indíthatsz el a mezőn.
A körödben a 6 oldalú lapka 6 irányából az egyiken tudsz egy pingvineddel mozogni egy vagy több mezőt választásod szerint. Két dologra kell figyelned: se nem léphetsz át másik pingvinen, sem üres mezőn. Ahonnan elléptél, azt a lapkát megkapod és a rajta lévő halacskák száma adja a végén a pontszámodat.
Az értékesebb lapkákért komoly csaták folynak, de néha a nevető harmadik ügyes lépésekkel lezárja a viaskodók területét, lehetetlenné téve mozgásukat. Itt bizony egymás ellen tesznek a pingvinek, mert csak egyetlen család lakhat jól, illetve jobban a végén.
Könnyed játék, egyszerű szabályokkal, amelyekből kellemes játék kerekedik ki. A család kisebb tagjai részére is ideális szórakozás lehet.