The Duke - Lord's Legacy

  • Ajánlott életkor: 13 - 99
  • Játékosok száma: 2 - 2
  • Játékidő: 30 - 60 perc
  • Kategória:
  • Angol nyelvű társasjáték

Normál ár: 12 990 Ft


A Te árad: 12 341 Ft

Értékelés:  (5.0)

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 3 értékelés
Sakk extra csavarral

Lhurgoyf | 2015. december 1.

A sakkhoz nagyon hasonló, de: itt ha lépsz, a bábud mozgása megváltozik! Nagyon jó ötlet! És többféle lépésfajta is van, szóval nagyon oda kell figyelni! Brutális logikai játék, aki ezt szereti, annak be fog jönni.
Majdnem mint a sakk - csak jobb

Matzi | 2015. október 11.

Mióta megvan, a kedvenc játékom!
Rengeteg fajta egység van benne, és mindegyiken rajta van, milyen mozgásokat képes a pályán megtenni. Körödben vagy lépsz egy bábuval, vagy húzol egyet véletlenszerűen a zsákból, és felteszed a Báród (Duke) mellé. Igen, itt csak 3 bábu kezd a terepen, a többit húzni kell. Ha lépett egy bábud, utána meg kell fordítani, és a másik oldalán teljesen más lesz a lépésforma. Pár játék után már megjegyezhető amúgy, melyik hátulján mi van. Csak ajánlom! Sakk, egy kis véletlenszerűséggel meghintve.
Sakk kedvelőknek!

Balogh | 2015. július 16.

Nagyon jó logikai játék, a sakkhoz hasonlóan az ellenfél vezérét kell elkapni (itt nem a királyt, hanem a Duke-ot). Summoner-re is hasonlít:)
Minden fa bábun szerepel a saját mozgási és támadási lehetősége, egyszerű ikonokkal jelezve. A csavar az, hogy lépés után a bábu a hátoldalára fordul, ahol teljesen más mozgási/támadási szabályok vannak (persze gondolom lehet ugyanaz is, de olyannal még nem találkoztam). Ha gyári bábukkal játszunk, akkor sokat számíthat a bábuk ismerete. De lehet saját bábukat is kreálni egyedi mozgási és támadási szabályokkal. A lehetőségek korlátlanok, szerintem nagyon szuper. Egyszer játszottam egy velem kb. azonos sakk-tudású ellenféllel (50 ÉLŐ-n belül vagyunk), és a végén döntetlenre adtuk, képtelenek voltunk legyűrni a másikat. Ez benne van a pakliban...

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.