Catan kiegészítő - Lovagok és városok ÚJ Kiadás

Normál ár: 9 190 Ft


A Te árad: 8 731 Ft

Értékelés: 
(4.8)
A Catan Lovagok és városok kiegészítés ÚJ Kiadása a Catan telepesei játék ÚJ Kiadásához.
Ez a kiegészítés nem önálló játék! Csak az eddig megjelent olyan Catan Telepesei kiadással kompatibilis, mely műanyagfigurákat tartalmaz. A Lovagok és városok új játékelemeket tartalmaz, melyekkel kiegészítve a Catan telepesei alapjátékot új, változatos élményeket élhet át! A városok gazdagsága csábítja a barbárokat. Kevés idő áll rendelkezésre egy ütőképes lovagsereg felállítására ellenük. Aki részt vesz a barbárok elleni küzdelemben, az pontokat kap, aki azonban nem fektetet be eleget serege felállításába, annak a városát a barbárok kifosztják.

Értékelések átlaga 


(4.7)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 14 Gyakorlott játékosoknak 22 Euro gémereknek 5 Családdal 27 Partijátéknak 11
76% (34)
22% (10)
2% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 45)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Izgalmas, egyben idegölő :)

Gergő Roland | 2020. május 1.

Az alapjátéknak véleményem szerint a legjobb kiegészítője. Családi, baráti összejövetelekre erősen ajánlom, viszont csak nyugodt hangulat esetén fogjunk hozzá, a gyengébb idegrendszerű emberek érzelmeit könnyedén képes felborzolni! :D
Remek kiegészítő egy klasszikushoz

Bence | 2020. április 24.

Ez a kiegészítő egy új színt visz a játékba az alap gyűjtögetés mellé, valamint megnyílik a kooperációs lehetőség is a barbár horda ellen.
Új típusú fejlesztés és kereskedelmi kártáyák jönnek a játékba, amik feldobják a játékmenetet.

Catan fannak mondanám magam, mert mikor lehetőség volt akkor a kiegészítőket mindig megszereztem és szerencsére minden fabábús benne. Ez számomra sokad ad a játékhoz, hogy az eredeti, letisztult fa bábúkat használom játék közben, de sajnos az a verzió már nincs forgalomban, csak a műagyag.
Csak ezzel!

Anita | 2020. április 3.

A Catan volt az első IGAZI társasjáték, ami túlmutatott a dob-lép típusú játékokon. Sok-sok évvel ezelőtt még Németországból kaptuk ez alapjátékot, de azért az az évek során kicsit unalmassá vált. Ezzel a kiegészítővel viszont olyan izgalmas elemek kerültek a játékba, amivel ismét belopta magát a rendszeresn játszandó alapjátékok közé...
A lényeg nem változik, de nyerünk plusz három terméket, amelyekkel további jogokhoz, előnyökhöz juthatunk. Ötletes.
Szerintünk 3 emberrel a legjobb játszani; 4 játékos esetén kényelmetlenül beszűkül a játéktér, és valaki mindig a preifériára szorul - neki aztán elég unalmas lesz így a játék.
Izgalmas kiegészítő

Kornélia | 2019. november 27.

Gyakrabban kerül elő,mint a tengeri utazó kiegészítő,de a szabállyal valahogy nehezen barátkozok meg - mindig elő kell venni,mint alaposan át kell olvasni, valahogy nem rögzül vagy nem olyan egyértelműek a szabályok,mint az alap játéknál.
Új színt visz a játékba a barbárok közeledése és a kereskedelmi áruk megjelenése. Városfejlesztés pedig szinte új játékot csinál az eredeti Catan táblából.
Izgalmas kiegészítő

Anna | 2019. november 15.

Izgalmas kiegészítő az alap Catanhoz.
Van élet a halál után

Imre | 2019. november 6.

Számomra a Catan volt az a játék sok éve, ami a társasjátékok felé visszahozott gyerekkorom után évekkel. Rengeteget játszottuk, de aztán idővel és jó néhány játékkal később nagyon feledésbe merült: kicsit elavult, nagyon nagy a szerencsefaktor, és még folytathatnám.
Aztán megvettük a tengeri utazót, ami bár javított az élményen és újdonságot adott az alap játékhoz (kevesebb/kisebb változással együtt), de a szerencse szerepén nem javított, és ez is feledésbe merült.

Aztán meglett a lovagok és városok, és ismét élet költözött a játékba. Nagyon sok újítás, kicsit bonyolultabb is lett, de azt hiszem mióta megvan, ha elő is kerül a Catan, enélkül soha nem kezdünk neki. Sok-sok új lehetőség, még több interakció, a fekete hajó érkezése miatt kis kooperáció, szóval minden, mi szem-szájnak ingere. Mindazonáltal az 5 pont a Catan viszonylatában jár csak :)
Legjobb kiegészítő

Ádi | 2019. szeptember 29.

Na ez a kiegészítő kötelező a Catanhoz, bár a játékidőt megtolja kicsivel, viszont cooperativabbá teszi egyben. Ha unod az alapot, akkor ez nagyon jó választás hozzá.
Hasznos kiegészítő

rambo666 | 2019. szeptember 4.

A cAtan alapjátékhoz egy nagyon hasznos,
és szükséges kiegészítő. Feldobja a játékmenetet.
Ajánlott beszerezni!
Feldob

Cfthn | 2019. április 26.

Remekül kiegészíti az alapjátékot, ha azt már unni kezdtük. Mondjuk sokat dobhat a játékidőn, ezzel nem árt kalkulálni előre - nálunk ezért hétvégi családi partin játszható csak.
sokat dob rajta!

Doranna | 2019. március 2.

Igazi élmény ezzel a kiegészítővel játszani.
Nagyon sokat dob a játékon, hogy már kereskedelmi áru is van, mellyel városunkat fejleszthetjük, s minél fejlettebb, annál gyakrabban húzhatunk a változatos fejlesztéskártyákból. Szenzációsak, bármikor fordulhat a kocka. Persze közben a barbárok egyre csak közelednek, s ha nekünk van a legkevesebb lovagunk, el is veszítjük egy városunkat. Több mindenre kell figyelni, de sokkal szórakoztatóbb. Továbbra is nagy előnye a Catan-nak, hogy minden játékos folyamatosan akcióban van, nem kell tétlenül várakozni.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

Catan játékcsalád