Focifogadás

Normál ár: 9 990 Ft


A Te árad: 9 490 Ft

Értékelés:  (5.0)
Tizenegyeshez készülj! A közönség morajlik, tombol, a fogadóirodák elött tolongók pattanásig feszült idegekkel várják a meccs kimenetelét.
Ki tudja, kinek mi áll érdekében?

A Focifogadás egy focimeccset szimuláló társasjáték teljesen új megközelítéssel, melyben a játékosok célja ügyes fogadásokat kötni és úgy alakítani a mérkőzés kimenetelét, hogy az ő céljaik teljesüljenek. Természetesen a játékosok fogadásai merőben különböznek egymástól és így előtérbe kerülnek a stratégiai döntések is. A gyors-pörgős játékmenet, az egyre komplexebb játékmódok és a nagyobb játékos-szám lehetőségek gondoskodnak róla, hogy a Focifogadás ne csak a labdarúgás szerelmeseinek, hanem a családi játékok rajongóinak kedvencévé is váljon.
A futball VB felpezsdíti az embereket, a szurkolók focilázban égve várják a pályára a legjobbakat. De mi van akkor, ha épp sehol sincs izgalmas futballmeccs közvetítés? Nos, akkor csak elő kell venni a Focifogadás társasjátékot, és kezdődhet a meccs!

A Focifogadás társasjátékban ugyanis lehetőség van a meccs végeredményének, és a meccsen bekövetkező egyéb események megtippelésére, majd egy egészen egyedi szisztéma alapján lejátszani egy teljes futball mérkőzést.
A Focifogadás társasjáték egy teljes egészében magyar fejlesztésű társasjáték, ami a Gémklub kiadó gondozásában jelenik meg május végén.
A játékban egyedülálló módon vezetnek le a játékosok egy egész foci meccset, azonban nem egyik vagy másik csapatot irányítják, hanem akciókártyák segítségével befolyásolhatják a meccs alakulását. A futballmeccs előtt minden játékos választhat magának különböző fogadási eseményeket, és minél többet teljesít közülük, annál több játékpénzt nyerhet. A végén pedig, az győz, akinek a legtöbb játékpénze van.
A Focifogadás társasjáték háromféle játékmódot foglal magában. A legegyszerűbb változatban a játékosok igyekeznek minél több általuk választott fogadási esemény bekövetkeztét elősegíteni az akciókártyák kijátszásával. Az akciókártyákon minden jelentősebb futball esemény előfordul a bedobástól a szabálytalanságig, a szöglettől a 11-esig, a cselezéstől a rárúgásig, de még öngólt is rúghat az ügyetlen játékos, amit aztán kompenzálhat egy remek fejes góllal!
A haladó, Bukméker fokozatban a játékosok már bukmékerek is egyben, akik részben különböző eseményeket kínálnak a többi játékosnak, részben fogadók, akik másoknál teszik meg tippjeiket. Ezek után mindenki a saját érdekeinek megfelelően játszhat egymás ellen, vagy szerezhet szövetségeseket, miközben az akciókártyáik kijátszásával a meccs kimenetelét befolyásolják.
A harmadik játékváltozatban is a fogadási eseményekre koncentrálnak a játékosok, a futballmeccset azonban nem az akciókártyákkal kell lejátszani, hanem az a valóságban zajlik le egy közvetített mérkőzés során. A játékot természetesen itt is az nyeri, akinek a fogadási események kifizetése után a legtöbb játékpénze van.

A Focifogadásban egyaránt benne van a fogadás izgalma, és a futballmeccs lejátszásának pörgése.
És ami a legfontosabb, a Focifogadás társasjátékkal bármikor részünk lehet egy izgalmas futballmeccsben!

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
hazai győzelem

Tamás Gáspár | 2016. június 8.

A Focifogadás nagyszerű partijáték, mi rendre a bukméker változatát választjuk. A kilenc éves (játékokon fölnőtt) gyermekem nehézség nélkül játssza. Fél-egy órás játékidő mellett remek szórakozás, izgalmas, ötletes játékmenet. Jókedvű, kreatív, összeszokott társaságoknak ajánlom, a fogadások ajánlgatása - nincs benne a szabályban, de következik belőle) önálló része a játéknak, a győzelem egyik záloga a bukméker képességek csillogtatása (mosolyogva hazudozni:)... A játék rövid menete: a játékosos fogadóirodákat alakítanak, és a lapok egy részének áttekintése után fogadásokat ajánlanak a többieknek (pl. a végeredmény döntetlen lesz, avagy legalább hat szöglet lesz a meccsen). A saját ajánlatára senki sem fogadhat, viszont mindenkinek legalább hatszáz pénz tétet kell tennie egy fordulóban. A pénzeket egymásnak fizetjük. A meccset ezután kártyák alapján játsszuk le, de minden húzásnál két (illetve a kártyákon lévő további lehetőségek miatt több) alternatívából kell választania. A döntésnél befolyásol a saját fogadásajánlatod (aminek teljesülése anyagi romlásba döntene, hiszen neked kell kifizetni a győztesnek a tétet megfelelő szorzó szerint számított nyereményt), de azt is kell nézned, hogy te másoknál mire fogadtál. A 2016-os foci EB lázában égve mindenkinek ajánlom ezt a kiváló magyar (hazai) játékot.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!