Formula D

Normál ár: 12 990 Ft


A Te árad: 12 341 Ft

Értékelés: 
(4.8)
A Formula D egy autóversenyről szól. A játék célja az, hogy megnyerjünk egy
(egykörös) versenyt úgy, hogy elsőként hajtunk át a célvonalon. Különféle kockázatokkal is számolnunk kell, és mindig figyelembe kell vennünk, hogy mikor mi várható a verseny során. Versenyautó-pilótaként döntést kell hoznunk a stratégiánkról, bíznunk kell a szerencsénkben, be kell tartanunk a szabályokat, és fél szemmel mindig figyelnünk kell az autónk műszaki állapotát.

Értékelések átlaga 


(4.8)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 6 Családdal 6 Partijátéknak 5
78% (7)
22% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 9 értékelés
Szórakoztató F1 játék

Ormay Tamás | 2018. június 19.

Szuper verseny játék. Kétféle mód van: az egyszerű (ami gyerekkel is jól működik) illetve a haladó, ahol még az elől haladó szélárnyéka is számít pl. Akár 10-en is játszhatják bár úgy eltart egy darabig míg megint rád kerül a sor. A társasokkal ismerkedők mindig rácsodálkoznak a 20 oldalú "kockákra"xD
Ha jól beszélsz angolul mindenképp fontold meg

Zoli | 2016. október 19.

Az öcsém is megkapta kb 2 éve karácsonyra és azóta is nagy kedvenc! Sajna nincs magyar nyelvű játékszabály de talán a netre valaki tett fordítást.
A pálya maga nagyon igényes, és a hozzá tartozó bábuk is, remekül meg van oldva a játékban a sebesség váltás (4-6-8-10-20 oldalú kockákkal). Külön piros pont, hogy az alapjátékhoz is két pálya jár, szóval az ember nem unja meg hamar.
Nagyon jó játék

KÁROLY | 2016. január 1.

Gyerekeim nagy érdeklődéssel nyitották ki,már a tábla láttán izgalomba kerültek.Nagyon jól kidolgozott igényes társasjáték ami könnyen elsajátítható.Nagyon izgalmas jó verseny játék még a kislányom is nagyon élvezte aki meglepetésre 2X is megnyerte a játékot.Negatívumként megemlíteném ,hogy a dobozban NINCS MAGYAR NYELVŰ JÁTÉKSZABÁLY!!! és a megrendelt társasjáték bele volt hajítva egy dobozba mindenféle papír bélelés nélkül ami akár a társasjáték sérüléséhez is vezethetett volna.Szerintem egy ilyen drága játéknál méltán elvárható lenne egy normális csomagolás és egy rendes játékszabály mellékelése.
F1 megszállottaknak

saabee | 2015. október 9.

Nem feltétlenül a legjobb race game, de az biztos, hogy ott van az élbolyban. Igazából csak ízlés kérdése, a Formula-1 rajongóknak biztosan ez tetszene leginkább. Tény, hogy nem hanyagolja a szerencsét sem, de a "technikai sportok" már csak ilyenek :D
Szerencse és taktika is kell hozzá

Tamas | 2015. október 7.

Legjobb autóversenyzős társas amivel játszottam. Mindenkinek váltania kell a játék során és eszerinti kockával dobni. Minden kanyarban meg kell állni legalább egyszer, különben túl gyorsan mész és sérülni fog az autód. Ezt a váltó lapján lehet jegyezni. Ennek két oldala van, az egyszerűn 18 általános serülés pont van és ebből vonunk le, a haladón az autó részei külön külön serülnek, ehhez a pontszámokat a versenyzőkártya mutatja. A játék fele szerencse, fele taktika. :)
Vzummmmmmm.....

ombolikiki | 2015. október 4.

Ha a haver nem érti, mi a jó a társasjátékokban, de minden héten Alonsonak szurkol a TV előtt, ültesd le a Formula D elé!
Soha nem gondoltam volna, hogy kockadobós-lépegetős játék lehet ennyire élvezetes, és AKÁR 10-EN IS LEHET JÁTSZANI!
Senkit ne tévesszen meg a sok kocka: ha nem taktikázol, ész nélkül már az első kanyarban kicsúszol... ami a móka nagy részét adja, egyébként!
Boxutca

sworder | 2015. szeptember 15.

Az egyik legjobban megvalósított autóversenyes (Forma-1) játék.
6 különleges kocka a sebességfokozatokhoz.
pl. 1-es fokozatban 1-2 közötti mezőt lehet haladni, míg 6. fokozatban már 21-30 között
természetesen a sebességfokozatunkat folyamatasan változtatni kell, különben pl. kicsúszhatunk a pályáról
mini 3D-s versenyautók
valós pályarajzok, az alap dobozban Monte Carlo és xxx pályával, de rengeteg kiegészítő pálya létezik (ezek külön vehetők meg)
van benne időmérő, 1 körös, de akár többkörös versenyre is lehetőség, boxutca használattal
választhatunk speciális sofőröket extra tulajdonságokkal
több nehézségi szint, a gumikopástól kezdve a motor"kopásig" a versenyautó több tulajdonsága is szimulálható.
Forma 1, jól szimulálva

raptorrent | 2015. július 26.

A játék jó! A kezdőktől a gémerekig megtalálhatja benne a kihívást. A gyerekeim imádják!, és talán az ameriseknek is tetszhet a sok kockadobálás. DE a játéktér minősége KRITIKÁN aluli(Szanaszét kopott, szakadt 2 játék után, mentségére szóljon, hogy 10 re is ugyanolyan rossz, tehát ezt egységesen tudja:)), szégyen, egy ilyen olcsónak éppenséggel nem mondható, jó játéktól. Ha ezt megoldanák, akkor minden kisfiú polcán ott lenne a helye! (Persze lehet ezért van számtalan kieg.:))
Szerencsejáték...

gaae | 2015. július 11.

de a téma miatt izgalmas is tud lenni! Kezdőknek ideális.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

FormulaD játékcsalád