Golden Horn társasjáték

Normál ár: 7 990 Ft


A Te árad: 7 591 Ft

Értékelés: 
(3.8)
XV. századi velencei kereskedők szerepébe bújunk. Kereskedelmi flottánkkal Velence és Konstantinápoly közötti tengeri úton hajózunk. A célunk az, hogy tetemes rakományra tegyünk szert, mert a játék végén az nyer, aki a legtöbb árut halmozza fel a házában.

Értékelések átlaga 


(3.8)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

20% (1)
40% (2)
40% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
Családi kedvenc

Julcsa | 2019. március 3.

Nagyon szép, igényes játék, bár nálunk már kicsit megfáradtak a hajók több, mint 5 év alatt. :) Igazi családi játék, könnyen megtanulható, kicsik és nagyok együtt játszhatják, de kell a tervezni, szükséges némi logika is hozzá. Legjobban a "rablás" részt szeretik a gyerekek. Szórakoztató, nálunk rendszeresen előkerül.
Könnyed

venzi | 2017. január 29.

A játékban tengeri kereskedőket játsszunk akiknek különböző hajóik és rakományaik vannak. A játékmenet teljesen logikára épül, szóval aki nem szereti az ilyet az maradjon távol tőle. Alapvetően könnyed családi játéknak mondanám mert a lehetőségek elég végesek benne, nem kell sok mindenre figyelni. Kiegészítővel viszont már komolyabb kihívást jelent, mindenképp ajánlatos beszerezni!
Jobb mint goldoltam!

Péter | 2015. október 19.

Sokat agyaltam, hogy kell-e nekem ez a játék, de miután kipróbáltam, mindenképpen a polcon a helye. Rettentően jó mechanikája van. Hihetetlenül jó hangulatot a társaságban. Szerencs ide vagy oda ez a játék kőkemény stratégia miközben egyszerű szabályokat hordoz magával. Az, hogy mikor hajózz és mikor ne, mit vigyél, hogy szét ne raboljanak mire odaérsz és ne legyen felesleges a hajózás.
Ajánlott mindenkinek!
Jó, jó, de...

Áron | 2015. október 7.

Tényleg élvezetes játék a Golden Horn, de sok társasunk van, ez ritkán kerül elő.

Az az ötlet, hogy a változatosabban felhasználható hajók lassabban haladnak remek. Az, hogy nagy torlódásban gyorsabban haladnak a hajók... fura. Együtt a kettő tulajdonképpen fordulatos játékmechanikát eredményez. A rablás része ugyanakkor kicsit kidolgozatlan, és egy Földközi-tengeri kereskedelmet bemutató játéktól az, hogy egyetlen útvonalat kapunk, kicsit kiábrándító. A témát tehát nem érzem 100%-os telitalálatnak a játékmechanikához.

A játék könnyen tanulható és játszható, azt hiszem gyerekekkel is nívós szórakozást nyújthat.
inkább logikai játék

retekba | 2015. augusztus 10.

3 főtől izgalmas játék a golden horn, mely működésében inkább logikai játék, mint klasszikus társas. Mindenképp izgalmas az a megoldás, hogy a játéktábla változik és a játékmenetet a játékosok formálják. Talán picit monoton és bár van benne kitolásra lehetőség, inkább passzív játék, mint interaktív.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.