Hotel

Normál ár: 9 490 Ft


A Te árad: 9 016 Ft

Értékelés: 
(3.7)
Gondolkodtál már azon, mihez kezdenél néhány millióval? Most itt a lehetőség!
Lépj a megfelelő mezőre, vásárolj telkeket, építs fényűző hoteleket és szabadidő-központokat, és vidd csődbe a konkurenciát! A klasszikus Hotel társasjáték megújult külsővel, de változatlan tartalommal tér vissza, hogy a fiatal generáció se maradjon ki az életre szóló élményből!

A klasszikus játék, a családok nagy kedvence új köntösben!

Értékelések átlaga 


(3.7)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 43 Gyakorlott játékosoknak 11 Ketten 12 Családdal 51 Partijátéknak 24
23% (14)
36% (22)
30% (18)
8% (5)
3% (2)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 61)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 7
Egyszerű, de nagyszerű

Andi | 2020. május 24.

Én is abba a táborba tartozom, aki a régi kiadással játszott rengeteget gyermekként. Számomra felnőttként is élvezhető a játék de már csak az unokaöcsémmel szoktuk nyúzni. Egyszerű, nem bonyolult, kedves kis játék.
Jól néz ki

Edge Lord | 2020. május 3.

Amikor gyerek voltam, időnként játszottunk a barátaimmal. A kinézete még mindig jobban tetszik, mint a monopoly-é, szóval csak ajánlani tudom.
Igazi klasszikus

Martina | 2020. április 18.

A modern játékokhoz képest nem az igazi már, de régebben nagy kedvencünk volt. Ha rövid de tartalmas játékot keresel akkor rendben van.
régi szép emlék

Réka | 2020. március 9.

Gyerekként a legnagyobb kedvencem volt, szuper látni az új változatát.
Ifjúkoromban volt nagy szám

Miklós | 2020. március 2.

Még a régebbi designnel játszottam. Akkoriban nem nagyon volt választék, úgyhogy sokat gyűrtük és tetszett... Ma már nem igazán venném le a polcról...
Nosztalgia

Márton | 2020. január 7.

Anno hatalmas flash volt. Mai fejjel már nem ülnék le játszani vele, ha csak nem gyerekkel, de már tudok 50 másik játékot mondani, ami sokkal szebb és jobb. Egynek elmegy, de elég magas a szerencsefaktor.
Gyerekkorom játéka

Júlia | 2019. december 5.

Gyerekként nagyon izgalmasan éltem meg a hotelek felpakolgatását a pályára. Manapság már kissé unalmasnak hat a sokféle változatos játék mellett. Túl sok múlik a szerencsén.
Régi klasszikus

Anna | 2019. november 21.

Könnyen megtanulható, egyszerű szabályok. Nagyon sok múlik a szerencsén. Családoknak, kisebb gyerekekkel ideális lehet. Én középiskolában házibulikban is játszottam, amikor nem akartunk nagyon koncentrálni valami bonyolultabbra.
Ma már kevés

Belián | 2019. február 16.

Minden korábbi hozzászólás igaz. Sajnos a mai felhozatalban már nem igen van esélye. Nincs megfelelő balansz, óriási szerencsefaktor. Nem beszélve arról, hogy szerintem a régiben sokkal jobban néztek ki a hotelek. Az új változatban egy-kettő botrányos lett. (és itt nem arról van szó, hogy régen minden jobb volt...)
Szép de a régi jobb volt

István | 2018. október 22.

Nagyon sokat játszottunk barátokkal-családdal a régi változattal, ennek a mostaninak a játékmenete ugyanaz, csak másik design-t kapott. Szubjektív, de nekem a régi jobban tetszett.
Maga a játék nagyon szórakoztató, hosszú idő után az első volt amivel még szüleimmel is tudtam játszani, pedig az nagy szó :D
Nagyon sok minden múlik a szerencsén a játékban, ez valakinek bejön, valakinek nem. Én még felturbóztam volna a játékot egy (vagy két) olyan mezővel ami mondjuk egy természeti katasztrófa vagy hasonló, és aminek eredményeképpen például egy épületet le kellene venni mert megrongálódott, stb. Szerintem jobban feldobná a játékmenetet és nem válna unalmassá a vége felé sem (annyira). A hotelek nem érnek egyformán ugyanannyit, van olyan amit például teljesen felesleges megvenni mert alig hoz bevételt. Maximum arra jók, hogy az ellenfeledtől elvedd a területet.
Az épületek kialakítása nagyon szép, a bábuk és a tábla is szép nagyon.
Ajánlom mindenkinek, mert remek kikapcsolódást nyújt.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!